Bu da bizim evimiz ela0624

evin eşyaların çok güzel.bu güzel evde evin kadar renkli ,parlak ve huzurlu günler yaşamanı isterim.

valla süper içim kaynadı resmen...insanın içini ısıtan bişeyler var evdee...tebrikler..huzurla mutlulukla yaşayın evinizde...affınıza sığınarak birkaç şey söyleyeceğim..

1 - salon masasındaki dantelleri kaldırsann..oraya gümüş pul ve boncuklarla işlenmiş bir örtü süper olur..
2..şu boncuk perdeyi yakından görmek istiyorum artı nerden aldın çok şık

3 mutfaktaki fırınların cam kapağı var sanırımm o camı buğulu veya üstünde desenleri olan bir camla değiştirme imkanı varsa oda çok güsel olurr..

perdeler muhteşemmm..halılarda ölee... salon ve oturma odasının halı markalarını öğrenmek isterimm..herşey 10 numara..tbrklerr..

bu arada ankaranın neresi c anım ..bende ankaradayım...yakınızdır umarım:))

Son düzenleme:
eviniz çok güzel...Swarovski taşlar ön planda ..siyah mobilya ve o taşlar süper çok şık..

mutluluklar...

Canım biliyosun ben senin gelinliğini özellikle saçını çok begenmiştim :)) evin de tam benlik süper bayıldım çok zevkli döşenmiş.. oturma odası koltuklarını nereden aldın bitanem kırmızı ve leopar süper olmuşşşş Güle güle otur inşallahhh( bu arada msn deyim şuan gelirsen sevinirim :)))) )

öncelikle çok teşekkür ederim evimi beğendiğine çok sevindim canım :1hug:
etlikte oturuyoruz
dantelleri çeyiz serdiklerinde koydular öylece kaldı biraz kullanayım annemin gönlü kalmasın istedim kadıncağız okadar uğraşmışpullu takımlardan aldım değiştircem :1hug:
perdelerimi evimin ölçülerine göre kumaşları beğenerek diktirdim yakın bi resmini yüklerim canım senin için bunlar pek aydınlık değilyerimseniben
halılarımın hepsi bahariyenin iplikli olanları tavsiye ederim yani senin beğendiklerinin diğerlerinin çok tüyü çıkıyor
öpüyorum seni tatlıma.s.

harika bi evin varr bayıldımmm bayıldımmm.Allah huzur mutlulukla oturmak nasip etsin inşallah.
Hemen bikaç ayrıntı çaldım haberin olsun

elacım tşkler...perdeler evet çok şık....halıların tüy dökenlerini sevmiyorum ama seninkiler çok yeni daha onları birkez yıkamaya ver ve özellikle söyle iyice sıyırsınlarr..ozaman dökülmüyor..diğer shagi halılar için bahariyeye bakarım hele tüy toz kaldırmıyorlarsa süper...perde derken holdeki bir kapıda asılı olan boncuk perdeyi sordum saı parlak olan..diğerleri muhteşem zaten umarım kullanımında sorun yaşamazsın görümcem sadece mutfağa yaptırmıştı birde balkona söküp takamıyor...kaynanası ancak gelip söküp yıkıyıp takabiliyorr..gerçi bende taktımm..bana zor demişlerdi denedim bana zor gelmedi..çok seviyorum rengaren perdeleri..güle güle ağız tadıyla otur..cıvıl cıvıl için gibi olmuşş..

bu güzel yuvanda Rabbim sağlık ve huzurla oturtmayı ve çocuklarınızı büyütmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

çok güzel canım allah mutluluğunuzu ağzınızın tadını bozmasın inşallah ömür boyu mutluluklar dilerima.s.a.s.

birde holdeki kapıda asılı olan boncuk perdenin fotosunu çakip koyarmısın çok güzel duruyor yakından bi bakalım .

kırmızı köşe takımlarına tutuldum. muhteşemmmm. evin çok ama çok güzel. Allah huzurla ve mutlulukla oturmayı nasip etsin. çok zevkli döşenmiş. sıcacık. mutluluklar canım.

harika bi evin varr bayıldımmm bayıldımmm.Allah huzur mutlulukla oturmak nasip etsin inşallah.
Hemen bikaç ayrıntı çaldım haberin olsun

canım teşekkür ederima.s.
işine yarayacak bişeylerseçal tabi çal yerimseniben
ne için koyuyoruz hem paylaşalım hemde fikir olsun diye:1hug:a.s.

canım yaaaa bayıldım bende evine valla...özelliklede oturma odana...pırıl pırıl süper...ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım....bu arada ANKARANIN neresindesin şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…