Cnm ,gündüz yazmıştım işyerindeki karanlık ekranlı pc yüzünden net göremediğimi şimdi evden baktım vede bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm..........
Normalde bu mobilyaları tek olarak bana gösterselerdi yok olmaz derdim ama öyle gusel dekore etmişsin ki çok beğendim.
Dantellerden de hiç hoşlanmam uyum sağlamışlar.
Salondaki koyununu da çok sevdim.
Oturma odandaki her eşyayaIve objeyi çok beğendim.
Banyondaki paspaslarında muhteşem...
Halılarında çok hoş.
Perdelerinde....
Beyaz eşyalarında....(Ne marka?)
Sonracığıma bu mobilyaları Ankaradan mı aldın?
Ay yoruldumbir ara gelir yine yazarım:)))))Antalyadan SEVGİLER
şu ana kadar gördüğüm en güzel oturma odası sanırım senin evinde, neredeyse salonundan bile güzel kaydirigubbakcemile3
hem kim gitar çalıyo bakiim, yoksa eşin sana serenad mı yapıyo kaydirigubbakcemile3
salonundaki o iki yuvarlak aynaya bayıldım! çok güzel bir seçim olmuş..
antre de çok hoş..
halıların da çok güzel
mutfağın da çok sevimli..
sadece salonundaki kuzuyu sevmedim ben, olmasa da olur sanki CADIARZU
ama senin zevkin tabi canım..
güzel evinde huzurla yaşaman dileğiyle a.s.
arkadaşlar merhaba evlerinizin resimlerinine her gün bakıyorum yeni resimler eklenmiş mi diye..... bayılıyorum rsimlere bakınca benim kendi evim olmadı henüz anneannemin evinde oturuyorum..ahşap eski bir ev ama ALLAHIM a binlerce şükürler olsun huzurum yerinde ama bu güzellikler bu eşyalar hiç olmadı..bazen düşünüyorumda ya hiç olmayacak ya da çok istediğim çok özendiğim için belki bir gün benimde olacak hatta çoğu zman eşime bile gösteriyorum ne kadar güzel evler insanın bakınca bile içi açılıyor diye..mevlam hepinize huzur mutluluk ve sağlıklı bir yaşam versin..burada resimleri paylaşılan evlerin resimlerinin hepsine baktım ama ilk defa kk da böyle bir mesaj yazıyorum ne bileyim bana burası çok yakın çok doğal insanlar var var yani herkes kendisi yapmacık yok büyüklenmek yok hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız..lütfen yadırgamayın arkadşlar belki konuyla alakalı değil ama içimden geldi işte..bende yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?