Bu da bizim evimiz ela0624

canım evin gerçekten çok güzel ve şık...tam benim favori renklerim...:1closedeyes::icecream:çok zevklisin gerçekten...:1hug:kaydirigubbakcemile5

tek kelimeyle bayıldım çok güzel ve zevkli döşenmiş bir ev mutlulukla ve sağlıkla oturun yuvanızda

Cnm ,gündüz yazmıştım işyerindeki karanlık ekranlı pc yüzünden net göremediğimi şimdi evden baktım vede bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm..........
Normalde bu mobilyaları tek olarak bana gösterselerdi yok olmaz derdim ama öyle gusel dekore etmişsin ki çok beğendim.
Dantellerden de hiç hoşlanmam uyum sağlamışlar.
Salondaki koyununu da çok sevdim.
Oturma odandaki her eşyayaIve objeyi çok beğendim.
Banyondaki paspaslarında muhteşem...
Halılarında çok hoş.
Perdelerinde....
Beyaz eşyalarında....(Ne marka?)
Sonracığıma bu mobilyaları Ankaradan mı aldın?
Ay yoruldumbir ara gelir yine yazarım:)))))Antalyadan SEVGİLER

evin çok güzel özellikle oturma odana bayıldım kırmızı ve siyaha bayılırım. güle güle otur.

kırmızı odaya bayıldım bayıldımmm... salondaki kuzuyaa bittim bittimm yemek masandaki dantelll çok hoşşş..tatlım bide şunu sölim çamaşır makinesinin olduğu bölüme kapak yaptırsan kapalı dolap gibi dursa nacizane fikrimm??

şu ana kadar gördüğüm en güzel oturma odası sanırım senin evinde, neredeyse salonundan bile güzel kaydirigubbakcemile3
hem kim gitar çalıyo bakiim, yoksa eşin sana serenad mı yapıyo kaydirigubbakcemile3
salonundaki o iki yuvarlak aynaya bayıldım! çok güzel bir seçim olmuş..
antre de çok hoş..
halıların da çok güzel
mutfağın da çok sevimli..
sadece salonundaki kuzuyu sevmedim ben, olmasa da olur sanki CADIARZU
ama senin zevkin tabi canım..

güzel evinde huzurla yaşaman dileğiyle a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba evlerinizin resimlerinine her gün bakıyorum yeni resimler eklenmiş mi diye..... bayılıyorum rsimlere bakınca benim kendi evim olmadı henüz anneannemin evinde oturuyorum..ahşap eski bir ev ama ALLAHIM a binlerce şükürler olsun huzurum yerinde ama bu güzellikler bu eşyalar hiç olmadı..bazen düşünüyorumda ya hiç olmayacak ya da çok istediğim çok özendiğim için belki bir gün benimde olacak hatta çoğu zman eşime bile gösteriyorum ne kadar güzel evler insanın bakınca bile içi açılıyor diye..mevlam hepinize huzur mutluluk ve sağlıklı bir yaşam versin..burada resimleri paylaşılan evlerin resimlerinin hepsine baktım ama ilk defa kk da böyle bir mesaj yazıyorum ne bileyim bana burası çok yakın çok doğal insanlar var var yani herkes kendisi yapmacık yok büyüklenmek yok hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız..lütfen yadırgamayın arkadşlar belki konuyla alakalı değil ama içimden geldi işte..bende yazdım

Ay şeker kız, nickin gibi şekersin,ne kadar samimi duygularını paylaşmışsın bizimle.Yüreğinin güzelliği buralardan belli.Tanrı bir gün sanada nasip eder inşallah.Kaldı ki huzurunuz yerindeymiş çok şanslısın.Eşya falan hiç ama hiç önemli değil.Antalya dan sevgiler...

canım çok teşekkür ederim saol
nişanlandıktan sonra bayağı bi telaş yaptım eşyalar için netten herşeyi beğendim sözde
ama almaya gittiğimizde hayalimdekilerden bambaşka şeyler beğendim
sonuç bu oldu beğendiğine çok sevindim.
beyaz eşyalarımın hepsi arçelik birtek lcdmiz samsung
eşyalarımın hepsini ankara sitelerden mufi mobilyadan aldım ankaradan
eşya alacak arkadaşların bi gidip bakmasını tavsiye ederim.a.s.:enbuyukkk:

canım benim çok teşekkür ederim
gitarı eşim çalıyor her akşam mutlaka bir iki şarkı çalar o çalar ben söylerim:roflol:
kuzumuda babam almıştı hem kuzuyu çok severim hemde babacığımın hediyesii a.s.

CANIM BENİM
GERÇEKTEN ÖYLE GÜZEL ÖYLE DUYGYLU YAZMIŞSINKİ OKURKEN TÜYLERİM ÜRPERDİ AMA TATLIM İNAN HUZURUN VARSA BAŞKA HİÇBİŞEYİN ÖNEMİ YOK
İNSAN NEYİ YOKSA ONUN HAYALİNİ KURAR ONU İSTER SENDE ALLAHIN VEREBİLECEĞİ EN GÜZEL ŞEY VAR HUZUR VAR İNAN BANA EŞYAYMIŞ ÇULMUŞ ÇAPUTMUŞ BUNLAR BİRGÜN MUTLAKA OLUR
a.s.

süper ya bayıldım evıne herşey parlıyo harıka tam benlık bı ev allah mutlu gunler gecırmeyı nasıp etsın mobılyan çok değişik

ben evlenene kadar inşallah buralarda olursun, ben de eşyalarımı ankaradan alıcam, seni de yanımda götürebilir miyim? :))
inşallah böye güzel şeyler vardır bol bol orada..
oturma odası takımın gerçekten süper ama ben kırmızı pek sevmem,neyse ben de başka rengini alırım:)))
işin şakası bir yana Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.. Mutluluklar canım..

gercekten cok zevklıymıssın senınle arkadas olmak ısterım cok.bana da evımle ılgılı bı sorunum oldugunda yardım edersın cok begendım gule gule otur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…