Bu da bizim evimiz ela0624

çok guzel ve şirin bı evın var canım gule gule otur inş bır ömur boyu mutlu olursun canım

Tek kelimeyle bayıldım canım.allah agız tadıyla bir omür boyu huzurla oturman dilegimle.yalnız mutfagındaki yesil porselenlerden bendede var ama icindekini sürekli nemlendiriyor sendede oluyor mu merak ettim

Tek kelimeyle bayıldım canım.allah agız tadıyla bir omür boyu huzurla oturman dilegimle.yalnız mutfagındaki yesil porselenlerden bendede var ama icindekini sürekli nemlendiriyor sendede oluyor mu merak ettim

teşekkür ederim canım benim amina.s.
hayır canım nemlenme olmuyor :sm_confused:
acaba senin mutfağın ısısıyla alakalı bişey olabilirmi ?

çok güzel herşeyi çok beğendim yolluklar çok hoşmuş şıkırşıkır bir ev çok güzel güle güle oturun

çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllll... gerçekten tam benim tarzım..her taraf şıkır şıkır,parlak,ışıltılı..çok beğendim nazar değmesin huzurla oturun..ben de istiyom :)

sağlıkla ve huzurla güzel günlerde oturun ince detayları bile düşünülmüş harıka çok beğendım canım.güle güle oturun hayatım

Bütün odalarına bayıldım mobilyaların çok harikaa...
çok zevkliymişsin
Allah ömür boyu huzur ve mutluluk versin yuvanıza... a.s.

çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllll... gerçekten tam benim tarzım..her taraf şıkır şıkır,parlak,ışıltılı..çok beğendim nazar değmesin huzurla oturun..ben de istiyom :)

canım benim teşekkür ederim
inşallah daha güzelleri senin olsuna.s.

Evine bayıldım, tek kelimeyle şahane... allah nazarlardan korusun canım, güle güle mutluluk ve sağlıkla oturun evinizde inşallah

Esyalarin çok güze güle güle otur canim. Ama salona bakarken bogulacam sandim, çunku çok esya var. misafir odasi da oyle. Odalar daha genis olsaydi bu goruntu olusmazdi. Esyalar super, çok orijinal!!!

harıka tek kelımeyle..
evınızden huzur ve mutluluk eksık olmasın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…