Bu da bizim evimiz,iceriye buyurun :))

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
318
36
- Yurtdışı
Kizlar bu bizim ailemle oturdugumuz evimiz...son gunlerim artik bu evde mafoldumben

Bu salonumuz,hem de oturma odamiz.......bizim oturma odamiz yok.cunku yasadigim ulkede pek kullanilmiyor.tek salon yetiyor..odalar cok olursa ola bilir.oda eksigimiz var ondan :))) bi de arada 2008 tarihli resimler var,ha eski ha yeni resim,evimiz ayni :)))

Mutfagimiz

Antre

Banyo

Kardesimle benim odam

annemlerin odasinin resmini eklemeye gerek duymadim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
eviniz çok şık allah sağlıkla oturmak nasip etsin...ama sanırım son günlerim bu evde demiştin inş. gideceğin yerdede mutlu olursun..ama insan mutlu olmak istedikten sonra heryerde mutlu olur...

klasik mobilyalara hayran biri olarak evinize bayıldım.canım allah sanada en güzelini nasip etsin inşallah.

güle güle otura geldik ama bir vermedin çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllll

şık ve ağır tarzı olan bir eviniz var belliki anneniz ince bir zevke sahip çünkü salon çok uyumlu güle güle otursun inşallah=)

ağır bi salonunuz var ama güzel cnm.hele tv nin yanındaki heykele bayıldım tam benim tarzım bişi.bende istiyorum evime o tarz heykellerden çok hoş güle güle oturun

şık ve ağır tarzı olan bir eviniz var belliki anneniz ince bir zevke sahip çünkü salon çok uyumlu güle güle otursun inşallah=)

evet canim,agir biraz ama bizde fazla modern takimlar sevilmez.genelde genc ciftlerin evi oyle olur ama ben de salonu modern sevmeyenlerdenim.benim evim de bunun gibi :)) ama sadece salonum...digerler odalarim modern mobilya.cunku salon bence gosterisli olmali.misafir odasi orasi.agirligini koymali,sikligini hissettirmeli.

Ben perdelere bayıldım Çok hoŞ durmuŞ osmalı tarzı tabı modeller cok agır ama uyumlu bu zevk ıŞı hoŞŞŞ gÜle gÜle oturun canım

Kesinlikle katılıyorum,Bencede salon gösterişli olmalı,
Evinize gelince , ben çok beğendim, çok güzel ve tertemiz..

değişik bir havası var evinizin..
hep mutlu oturun inşallah

salondaki avizeye bayıldım...çok ağır çok şık...

evinizde çok güzelmiş canım.....baba evi nede olsa....:1hug:

senin evinide görürüz inşallah burdan...:dance:

salondaki avizeye bayıldım...çok ağır çok şık...

evinizde çok güzelmiş canım.....baba evi nede olsa....:1hug:

senin evinide görürüz inşallah burdan...:dance:

saol canim...insallah gorurursunuz.hele bi evleneyim,hersey yolunda gitsin...resim ekliycem opuyorum opuyorumnanaktan

Canım yaşadığın ev çok güzel inşallah daha güzeline
kendi evine geçeceksin
bu arada saırım 8 günün kamış ay çok heyecanlı delikafaduldenmutluluklar dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…