yok onun acısı daha kötüamanci senin ağrı çekmemenin tek yolu hamile kalman:82: kim diyosa bunları yalan söylüyor
off rahmimi aldırıcamamancim geçmiyo meret geçse benim geçerdi
ben senden büyüğüm
ama iyi tarafından bak şükür rahatladım
derinssim balım hoş geldin yuvana :79:artık mapuslara düşme yeter !!!
güzel temennilerin ,güzel tespitlerin için durumumla ilgili çok sağol ,
elimi öpmende ayrı bir incelik aplam
sende de baya gelişmeler olmuş demek iş buldun ama hayırlı değilmiş diyelim pişman olma ,
olacağı varsaa gerçekleşirdi zaten daha iyileri çıksın karşına ,
darısı da başıma gene buraya geldim iş yok güç yok geçen hafta bi yere gittim hala ses yok
atamaları bekliyorum o olmazsa sınava yeniden düşünme ihtimali bile ürkütücü ama
ne yapıp edip hazırlanırım gene kurs gerekli seninde iyi olur inş..
gündüz kk ya girdiğimde bir sürü alıntı yapmıştım ama bakım dolaysıyla hepsi gitti. derins hoşgeldin, kocana maşallah diyorum kaç işi bi arada yürütüyor. kursa başlayacakmışsın, hangiisne yazıldın? alan mı, gk gy mi? çok doğru bi karar vermişsin. evde olmuyor. hemde hergün düzenli olarak bi yere gitmek insan içine karışmak çok başka bişey. inşallah çok çok başarılı olursun. ama elin kolun uzunsa soruları bulmaya bak sen en iyisi biliyosun bu iş pek çalışmakla olmuyor
..
Balıkesir'de iş zor laylayım.. tek ümit kpss orada.
Boşver huzurun olsun iş mutlaka bir gün olacak ALLAH'ın izniyle..
Mapuslara düşmem galiba çünkü hiç başka konulara yazasım yok.
Başka insanlara laf yetiştiresim yok,sadece buraya yazmak istiyorum konu bile okumuyorum doğru dürüst.
hoşbulduk gülümsemeler çalışmıyor yahu
sabahtan beri sanki içimdeki bi şeylerin koparılıp kesilmesinden, yoğurmayı bilmeyen yeni yetme bir aşcının hamur mıncıklaması gibi rahmimi yoğurmasından bıktım
sabahtan beri sanki içimdeki bi şeylerin koparılıp kesilmesinden, yoğurmayı bilmeyen yeni yetme bir aşcının hamur mıncıklaması gibi rahmimi yoğurmasından bıktım
aynen yaa sabahtan beri bu moddayımacıların çocuğu gibisin bugün
majezik içerdim anında geçerdi ama ağrı kesiciler ürtiker yapıyo içemiyorum o yüzden bişeyamanci cataflam iç ağrı kesici
hem kesmiyor adeti hem de çok iyi geliyor ağrısına
doktor iç demişti bana
minoset içme sakın aspirin varmıış içinde daha çok artırıyor
yani ben hep onu içiyordum doktor didi onu da
bi de karnına sıcak havlu koy çok rahatlıyor
ayağına da çorap giy
bi an annen gibi hissettim yaw:26:
derins naber
ne var ne yok kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
haklısın konyada özel sektör yok derken burannın hali içler acısı...
huzur da işle alakalı be derinssim burada evde durup kafayı yeme potansiyelim artyor
kocaya sarıyorum sonradeli gibi bir şeylerle uğraşasım var,
tabi maddi olanaklarda ona göre işle alakalı neyse Allah büyük hepimizin gönlüne göre olsun
soğukluk olmuştur senle inanıyorum eski performansına geri döneceksin yakında ama
dönme dur ,mapuslara düşürmeyelim
derinss ne güzel mişşşş yahu
Lirik ifade yönünü geliştirmiş ama
Geçmiş olsun amansicik
aynen yaa sabahtan beri bu moddayım
majezik içerdim anında geçerdi ama ağrı kesiciler ürtiker yapıyo içemiyorum o yüzden bişey
şerbet içtim (ernesto yaptıa: bi bardak ılık suya bolca şeker at e: tamam 2 dk ya hazır )
sıcak su torbası var bu sıcak da bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?