Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

amancim geçmiyo meret geçse benim geçerdi
ben senden büyüğüm
ama iyi tarafından bak şükür rahatladım

Balıkesir'de iş zor laylayım.. tek ümit kpss orada.
Boşver huzurun olsun iş mutlaka bir gün olacak ALLAH'ın izniyle..
Mapuslara düşmem galiba çünkü hiç başka konulara yazasım yok.
Başka insanlara laf yetiştiresim yok,sadece buraya yazmak istiyorum konu bile okumuyorum doğru dürüst.
hoşbulduk gülümsemeler çalışmıyor yahu

sabahtan beri sanki içimdeki bi şeylerin koparılıp kesilmesinden, yoğurmayı bilmeyen yeni yetme bir aşcının hamur mıncıklaması gibi rahmimi yoğurmasından bıktım

Kahvecim.. hoşbulduk..
kocam atom karınca gibi geçirdi bu yılı ama durgunuz son günlerde çok şükür :)
fem.. araştırdım daha popülerler var ama bilemiyorum kararımı bu yönde verdim.
deneyimleri çok yok 4 yıldır kpss kursu veriyorlarmış ama adamların bir sistemi var en azından.
gerçi henüz ödeme yapmadım değiştirme şansım var hala.. var mı hiç tavsiye edebileceğin bir yer?
zaten avcılarda sadece haftasonu olduğu için,bende şirinevlerdeki şubeye gidicem.
gy gk alan istemedim gy gk Dan yapabildiğim en yükseği yapayım bana yeter.

sen nasılsın efe nasıl ? ne zaman gördün en son :)
şansına havalar çook sıcak değil kırıldı biraz ,idare ediyorsundur .

haklısın konyada özel sektör yok derken burannın hali içler acısı...
huzur da işle alakalı be derinssim burada evde durup kafayı yeme potansiyelim artyor
kocaya sarıyorum sonra deli gibi bir şeylerle uğraşasım var,
tabi maddi olanaklarda ona göre işle alakalı neyse Allah büyük hepimizin gönlüne göre olsun
soğukluk olmuştur senle inanıyorum eski performansına geri döneceksin yakında ama
dönme dur ,mapuslara düşürmeyelim

sabahtan beri sanki içimdeki bi şeylerin koparılıp kesilmesinden, yoğurmayı bilmeyen yeni yetme bir aşcının hamur mıncıklaması gibi rahmimi yoğurmasından bıktım

amanci cataflam iç ağrı kesici
hem kesmiyor adeti hem de çok iyi geliyor ağrısına
doktor iç demişti bana
minoset içme sakın aspirin varmıış içinde daha çok artırıyor
yani ben hep onu içiyordum doktor didi onu da
bi de karnına sıcak havlu koy çok rahatlıyor
ayağına da çorap giy
bi an annen gibi hissettim yaw:26:

derins naber
ne var ne yok kızlar hepiniz iyisiniz inşallah

‎50 - 60 - 70 - 80' li yıllarda mı büyüdün? nasıl oldu da hayatta kalmayı başard...ın? :)

1.- Arabaların emniyet kemeri, kafalıkları, ve kesinlikle hava yastıkları yoktu.

2.- Arka koltuk tehlikeli değil de eğlenceliydi.

3.- Bebek yatakları ve oyuncaklar renkliydi. Ya da en azından kurşunlu, muhtelif zehirli maddeler ile boyanmıştı.

4.- Prizlerin, araba kapılarının, ilaç şişelerin ve kimyasal ev temizliyicilerinin üzerinde çocuk kilitleri yoktu...

5.- Kasksız bisiklete biniliyordu.

6.- Steril su şişelerinden değil de bahçe hortumundan yada muhtelif başka kaynaklardan su içiliniyordu...

7.- Oyun oynamaya çıkmanın tek şartı hava kararmadan önce eve dönmekti.

8,- Cep telefonu yoktu ve hiç kimse nerelerde gezdiğimizi bilmiyordu. İnanılmaz ...

9.- Okul öğlen bitiyordu... Ve öğlen yemeği için evimize geliyorduk.

10.- Bir sürü yaramız, kırılmış kemiğimiz ve kırılmış dişimiz vardı, fakat hiçbir zaman birileri bu yüzden mahkemeye verilmiyordu.Kendimizden başka kimse sorumlu değildi.

11.- Bolca tatlılar ve tereyağlı ekmekler yiyorduk, ve gerçek şekerli içecekler içiyorduk ve hiç kilo sorunumuz olmazdı - çünkü hep dışarda oynardık , aktif olarak ...

12.- Dört çocuk bir limonatayı paylaşabiliyorduk... aynı bardaktan içebiliyorduk, ve kimse bu yüzden ölmüyordu.

13.- Playstation, Nintendo 64, X boxes, Vídeo oyunlarımız, 99 kablolu kanalımız , Dolby surround, Cep telefonumuz, Bilgisayarımız, Internet de Chat odalarımız YOKTU.

onun yerine ARKADAŞLARIMIZ vardı bolca!!!

14.- Yürüyerek veya bisiklet ile uzakta oturan arkadaşlarımızı ziyaret edebiliyorduk, kapılarını çalıp hatta çalmıyarak içeri girip onları oyun oynamaya çağırabiliyorduk!!!

15.- Evet dışarda, o acımasız korkunç dünyada! Korumamız olmadan! nasıl mümkün oluyordu bu?
Tek kale üzerine maç yapardık ve birisi takıma alınmadığında psikolojik travma oluşmuyordu ya da dünyanın sonu gelmiyordu.

16.- Bazı öğrenciler diğer öğrenciler gibi başarılı değildi ve sınıfta kalabiliyordu. Fakat bu yüzden kimse Psikoloğa ya da Pedagoğa gönderilmiyordu. Kimsede Dislexia, konsantrasyon sorunu veya hiperaktivite yoktu, basitçe o okul yılını tekrarlıyordu.

17.- Özgürlüğümüz , üzüntülerimiz , başarılarımız , görevlerimiz vardı

...ve bunlar ile yaşamayı öğreniyorduk.

Soru: nasıl oldu da bütün bunlara rağmen hayatta kalmayı başardık???

Ve daha da önemlisi kendi kişiliğimizi bu şartlar altında nasıl oldu da geliştirebildik???

Sen de bu jenerasyondan mısın? Şimdiki çocuklar büyük bir olasılık ile bizim yaşama şeklimizi sıkıcı bulacaklar - fakat- bizler
çok güzel ve mutlu yaşadık!!!!!!

değil mi????

acıların çocuğu gibisin bugün
aynen yaa sabahtan beri bu moddayım

majezik içerdim anında geçerdi ama ağrı kesiciler ürtiker yapıyo içemiyorum o yüzden bişey
şerbet içtim (ernesto yaptı a: bi bardak ılık suya bolca şeker at e: tamam 2 dk ya hazır )
sıcak su torbası var bu sıcak da bunaldım

Kayınvalidemler geldiler ya..
bana diyorlar ki sen evde nasıl kafayı yemiyorsun ?
gözlerine battı çalışmıyor olmam azıcık hiç sallamadım ama ben

kızım bu ürtiker de nerden çıktı yaa
2 sene oldu efe çok zor
ama ağrı kesicilerin tetiklediğini bilmiyordum
bunların içerikleri farklı farklı
hiç sormadın mı doktoruna yani ağrı kesici olarak tetiklemeyen ne kullanabilirmişsin diye
bunaldım falan deme şimdi
soyun sadece karnına koy sen de
valla fayda ediyo bi dene
benim o dönem karnımdan eksik olmaz
ayağına çorap giydin mi ona cevap yazmamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…