Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

yok canım yaaaa evinde bu sabah ölü bulunmuş ölüm nedeni araştırılyormuşşş 3sene önce doğumda yapmıştı oğlu vardı tühhhhhhhhhhhh allahım valla şoktayım yaaaaaaaa

çok üzüldüm Allah sabırlar versin...
hayat çok kısa
hiç bişey için değmez üzülmeye.....

bende akşam eşimle kısa bi tartşma yaşadım küstüm ona şimdi içim çok kötü oldu...

aman yaaaaaaa hangimiz yapmıyoruzki canımmmmmm değmez ama değmez valla üçgünlük dünyaa kıpır kııpır hayat dolu kız öldü yaaaa allahım yaaaaaaa boş dünyaaa gerçekten boşş

aman yaaaaaaa hangimiz yapmıyoruzki canımmmmmm değmez ama değmez valla üçgünlük dünyaa kıpır kııpır hayat dolu kız öldü yaaaa allahım yaaaaaaa boş dünyaaa gerçekten boşş

evet canım haklısın...

ee berrecim senin regline kaç gün kaldı tatlım

3,4 günüm kaldı canımm...
ama hiç belirtim yok ne hamiş belirtisi nede regl belirtisi...
önceden hemen göğüslerim hassaslaşırdı 1 hafta kala şimdi tık yok
sadece ara sıra batma oluyo sol kasığımda o kadar..:26:.

alla alla banada buay öleydi bakalım hayırlısı tatlım inş buay hamiş haberi verirsin bizeeeeee

alla alla banada buay öleydi bakalım hayırlısı tatlım inş buay hamiş haberi verirsin bizeeeeee

bakalım canım inşallah....
hepimiz veririz güzel haberleri...
sen ne yaptın gitmeyi düşünüyodun doktora gittinmi tatlım...:26:

Canım bende dün akşam eşimle tartıştım küstüm, gerçi 1 saat sonra barıştık. Ama aynı akşam küsmemiz garip geldi bana

hadi yaaa...nasılda denk gelmiş...
bende 1 saat sonra barıtım ama kırgınım yinede...
ama bu haberi duyunca kırgınlığım felan kalmadı gidip bi kere sarılmak istiyorum...
birazdan gelirim canlarım...

yok bee tatlımmm gitmedim artık düşünmüyorum hiçbişeee nezaman regli olucam onuda bilmiyorum artıkkk :)

bencede canım düşünmemek en iyisi gerçekten hayırlısı neyse o olsun...
zamanı gelince gelir bebişler...

geldim...
tatili yerini ayarlamaya gitti eşim...
daha şimdiden düşünür olduk tatili
ne kadar yorulmuşum meğer...

Günaydın kızlar öğlen oldu gerçi..Güne kötü başladım yaa çok üzüldüm defne jos foster a

Kızlar içim bi fena oldu Defneye. Moralim çok bozuldu, bebeği çok küçük, çok gençti. Ani ölümlerin ne kadar acı verdiğini, ne kadar sarstığını iyi bilirim. Offf offff dünya boşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…