Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

sabah internette haberini okudumm. Duyunca inanılmaz üzüldüm Allah yakınlarına sabır versin da pazar günü ekranlarda kahkalarıyla neşelendiriyordu. Hayt bu işte. İnsan olduğumuzu birgün herkesle vedalaşacağızı hatırlatıtı bu bebeğiniz bile olsa (

Canım hoşgeldin topiğimize. Bugün hüzünlüyüz...

Sen evlimisin? Bebeğin var mı?

Son zamanlarda yaşadığımız 2. ani ve üzücü ölüm haberiydi bu..
Allah sabır versin yakınlarına..
Bebeğini de Allah korusun,kollasın..

Hayırdır canım,üşüttün mü yoksa regl günün mü yaklaştı:44:

Canım ben bu ay ilaç kullandım ya.ayın 25inde yani adetimin 12.gününün geceside iğne yaptırdım.hani çatlatma diyolar ya ondan. doktor o gece,perşembe,cuma ve pazar ilişki dedi.yani o iğne vurulduktan sonra 36 saat içinde falan yumurtluyosun ve hissettim sankio zaman böyle gurul gurul sesler geldi yumurtalıklarımda.ama bugün sanki hastaymışım ya da yumurtlama zamanındaki gibi ağrıyor karnım kasıklarım.tahminimce reglimde ayın 10nunda olması lazım.

Hımm anladım canım.
İğne konularında bilgim olmadığı bir şey diyemem ama
önemli bir şey yoktur umarım.
Bu ay alacağız inşallah güzel haberleri

Tünaydın kızlar

yeni gelen arakdaşalr hoşgeldiniz

defne joy fosteri çok seviyordum çok üzüldüm allah ailesine sabır versin

berre nasılsın cnm nasıl regl yaklaştı mı inş bu aya hamiş olursun cnm

only smile inş kızın olur bence kızın olacak cinsiyeti öğrenince mi isim düşünceksiniz

merhabalar ben geldim.....
dün aniden çıkıp gittim arkadaşım rahatsızlandı ambulansla hastaneye götürdük akşam
yanında kaldım hastaneden çıkıp işe geldim çok yorgunum...
kimsecikler yok sanırım...
smilem sende bugün girmemişsin hayırdır inş ters giden bişey yoktur...:26:

selam aranıza yeni katıldım. evli değilim. 19 yaşındayım. bekarım .neticede pek konuşcak mevzu olmasada bende bir bayanım... aranıza katılmaktan dolayı mutluyum

Hoşgeldinn..

Canım geçmiş olsun.Önemli bir şey yoktur inşallah.bayağı yorgunsundur sen şimdi.keşke izin alabilseydin işten.

Canım geçmiş olsun.Önemli bir şey yoktur inşallah.bayağı yorgunsundur sen şimdi.keşke izin alabilseydin işten.

sağol canım...daha iyi şimdi..
çok yorgunum ama yapmam gereken acil işlerim var o yüzden izin alamam...
sen nasılsın MERRY

sağol canım...daha iyi şimdi..
çok yorgunum ama yapmam gereken acil işlerim var o yüzden izin alamam...
sen nasılsın MERRY

Karın ağrımın dışında ben de iyiyim canım.dinleniyorum artık evde taşınmanın yorgunluğunu atıyorum..bir an önce akşam olsun da sende evine gidip dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…