sabah internette haberini okudumm. Duyunca inanılmaz üzüldümAllah yakınlarına sabır versin da pazar günü ekranlarda kahkalarıyla neşelendiriyordu. Hayt bu işte. İnsan olduğumuzu birgün herkesle vedalaşacağızı hatırlatıtı bu bebeğiniz bile olsa (
Esracım sağol çok şükür bitti iş. ama 2 gündür çok karnım ağrıyor.
Hayırdır canım,üşüttün mü yoksa regl günün mü yaklaştı:44:
Canım ben bu ay ilaç kullandım ya.ayın 25inde yani adetimin 12.gününün geceside iğne yaptırdım.hani çatlatma diyolar ya ondan. doktor o gece,perşembe,cuma ve pazar ilişki dedi.yani o iğne vurulduktan sonra 36 saat içinde falan yumurtluyosun ve hissettim sankio zaman böyle gurul gurul sesler geldi yumurtalıklarımda.ama bugün sanki hastaymışım ya da yumurtlama zamanındaki gibi ağrıyor karnım kasıklarım.tahminimce reglimde ayın 10nunda olması lazım.
Hımm anladım canım.
İğne konularında bilgim olmadığı bir şey diyemem ama
önemli bir şey yoktur umarım.
Bu ay alacağız inşallah güzel haberleri
bende akşam eşimle kısa bi tartşma yaşadım küstüm ona şimdi içim çok kötü oldu...
selam aranıza yeni katıldım. evli değilim. 19 yaşındayım. bekarım.neticede pek konuşcak mevzu olmasada bende bir bayanım... aranıza katılmaktan dolayı mutluyum
merhabalar ben geldim.....
dün aniden çıkıp gittim arkadaşım rahatsızlandı ambulansla hastaneye götürdük akşam
yanında kaldım hastaneden çıkıp işe geldim çok yorgunum...
kimsecikler yok sanırım...
smilem sende bugün girmemişsin hayırdır inş ters giden bişey yoktur...:26:
Canım geçmiş olsun.Önemli bir şey yoktur inşallah.bayağı yorgunsundur sen şimdi.keşke izin alabilseydin işten.
sağol canım...daha iyi şimdi..
çok yorgunum ama yapmam gereken acil işlerim var o yüzden izin alamam...
sen nasılsın MERRY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?