Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

evet neşeliyim ...öyle hesaplamışdık demi...:44:
ben normalde hep 30 yada 31 günde bir olduğum için bekliyordum...
neyse olsun...
beklerim zaten kan testi yaptırmıcam.....

Belirtiler en çok göğüslerde olur diye okumuştum. Varmı göğüslerde karıncalanma, yada batma?

Bu arada geçmişi okudum, esra küsmüş galiba bize. Yokluğum belli olmuyor diye... Esracım yokluğun belli oluyor tabi, sen periyodik olarak katılamıyosun sohbete. O yüzden neden gelmedi diye telaşlanmıyoruz. Lütfen öyle düşünme.

yok canım hiç bişey yok gögüslerimde işte o benim kafamı karıştırıyo regl olmadan 1 hafta önce sızlamaya başlar benim. ama bu sefer tık yok...
esramında gögüslerinde belirtisi yoktu ilk başta sanırım...:26:
esram küsmez ki öyle şeylere....
o bizim yüreğimizi ve onu çok sevdiğimizi biliyo....

Son düzenleme:

Aslında herkesin belirtisi farklı farklı oluyor. Neyse bekliycez artık canım... Sen aslında ovulasyon testi yapsaydın bir tane...

yapsam belli olurmu...:44:

Gebelik olunca LH hormuna da sıçrama yapıyormuş. Bikaç forumda okumuştum, ben yaptığımda çift çizgi çıkmıştı. Reglime 2 gün vardı. Burdaki arkadaşta da aynısı oldu. Büyük ihtimalle çıkar canım.

Yapabilirsen öğle arası yap

hmm tamam ben yapayım öğlende...sabah tuvaletimi yapmadım tutsammı acaba...

Arkadaşlarım günaydıınnn..Smilecım aşermeler başlamış ama çok şükür bulmuşsun sevindim :))) Berrecim dananın kuyruğu kopuyor yani bir iki gün içinde..inşallah sen de hamişler kervanına katılırsın..bu arada senin de olursa benimde olursa aynı zamanın bebişleri olcak.gerçi benim pek umudum yok..

Canım hoşgeldin.

Evet aşermeler başladı. Sen çatlatma iğnesi yaptırmıştın değil mi?
Benimde çok yakın bir arkadaşım yaptırmış, o da beklemede. İnşallah olacak canım...

Canım hoşgeldin.

Evet aşermeler başladı. Sen çatlatma iğnesi yaptırmıştın değil mi?
Benimde çok yakın bir arkadaşım yaptırmış, o da beklemede. İnşallah olacak canım...

evet smilecım çatlatma iğnesi yaptırdım ayın 25inde..bakalım beklemedeyim bende.inşallah arkadaşının da olur benim de olur berremin de olur,elanında olur selinin de olur ..inşallah tüm isteyenlerin olur..

hoşgeldin merry canım...
nasılsın bakalım...
evet canım çok güzel olur...
bende bişey hissedemiyorum nedense...
sedece beni etrafımdaki herkezin beni rüyasında hamile görmesi biraz etkiledi o kadar ortalama 5 kişi....

evet smilecım çatlatma iğnesi yaptırdım ayın 25inde..bakalım beklemedeyim bende.inşallah arkadaşının da olur benim de olur berremin de olur,elanında olur selinin de olur ..inşallah tüm isteyenlerin olur..

İnşallah hepinizin olacak. Bebişlerimizin resimlerini göndericez birbirimize

İyiyim canım.heyecanla bekliyorum iştee..bu ay her zamankinden fazla istiyorum..İnşallah ikimizinde olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…