Ben dün saatlerce burdaydım,bekledim gelirsiniz diye.
Hatta yazdım da kimseler yok mu diye..
Neyse canım problem değil.
Şimdi çıkmalıyım,eşim işe giderken bırakacak da beni.
merhaba berre geçmiş olsun cnm
arkadaşın neyi var durumu nasıl arkadaşının cnm
yorgunluk geçiyor cnm insanın dostunun arkadaşın kötü gününde yanında olması çok
güzel ev gidince dinlenirsin cnm tekrar geçmiş olsun
Kızlar selam,
bugün hiç gelemedim. Bir arkadaşımız trafik kazası geçirdi. Onunla uğraşıyorduk. Çok şükür iyi, hayati tehlikesi yok..
Sizler nasılsınız?
Berrecim sen napıyosun? Yazdıklarınızı okumadan hemen yazmak istedim...
selin'cim hoşgeldin sen nasılsın...?
Hoşbulduk tatlım nasıl olıyım aynı valla sen nasılsınn
bende aynen bu smiley gibiyim...tatlım
yorgunum birazcık bugünde dinlenicekdim ama annemlere gidicem babam rahatsızmış...
koşturmaca geçiyo günlerim...Rabbim sağlık versinde...
benimde regl günüm geldi...yarın tam 30.günüm
dikkat et kendine tatlım biraz.. çok üzüldüm canım babana çok geçmiş olsun canım benim..
hadiyaaaa eee varmı bişeler peki yarınmı olman gerekiyo tam olarak canım?
hadi bakalımmm tatlımm inş buay güzel haberler verirsin bizeee olsun bu ay artıkk yaaaaaaaaaaaaaasağol canım...
valla belirtim yok canım yaa ne hamilelik belirtisi nede regl belirtisi önceden 1 hafta önceden göğüslerim sızlamaya başlardı şimdi hiç bişey yok...:26:
tam olarak yarın yada cumartesi olmam lazım
hadi bakalımmm tatlımm inş buay güzel haberler verirsin bizeee olsun bu ay artıkk yaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar ben geldim tekrar. Berrecim seni gördüğüme sevindim. Bende iyiyim canım... Selincim sen nasılsın?
Bugün canım nasıl kavun istedi anlatamam. Gittim alışveriş merkezine bulamadım. Juice planete gittim, baktım kavunlar dolu. Satarmısınız dedim, satmıyoruz dediler. Sadece suyunu sıkıp satabiliriz dediler. Hamileyim dedim rica etsem lütfen filan dedim :) Adam güldü, o zaman iş değişir dedi. Hemen bi tane en güzelinden verdi. Birde baktım çilekler harika duruyor, ondan da aldım. Bütün gün çilek ve kavun yedim :) Aşermek böyle oluyormuş işte.. Burnuma sürekli kavun kokusu geliyordu. Şimdi daha rahatladım
hoşgeldin tatlım...
uff ya benimde canım istedi şimdi...
iyi bari bulmuşsun sen...ben olsam eşime aratırdım...
Canım akşamı bekleyemedim. Hemen gidip alasım geldi...
Senin de az kaldı canım, yarını da atlattın mı bitti işte. Hadi hayırlısı...
aynen canım az kaldı...bakalım hayırlısı dün arkadaşımı röntgen çektirmek için odaya girdim hazırladım felan sonra birden dışarı fırladım çok korktum nasıl çıktığımı bile hatırlamıyorum...çeken adam neden çıktınız dedi hamile olabilirim dedim...bi an azımdan çıkı verdi...
sonra çekildikten sonra girdim...
o kadar kendimi kaptırmışım...
Aman canım dikkat. Zaten kapıda yazıyordur "Hamileler ve hamilelik şüphesi olanlar giremez" diye... Gerçi doktorlar ilk aşamalarda bebeğe çok zararı olmaz diyorlar.
Canım kan testi yaptırmayı düşünüyormusun?
evet canım o an aklıma gelmedi ki..
yok canım düşünmüyorum sonra hayal kırıklığı üzüyo beni böylesi şuan daha iyi...
ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz tatlım....
günaydın....
esram...
smilem...
selinim...
merry...
gülcanım...
elifim...
bunlarda şuan burda olmayan elam
ve uzun zamndan beri girmeyendeniz_gdiçin...
nasılsınız arkadaşlarım ben iyiyim çok şükür daha iyi oldum bugün dinlendim...
regl olmadım henüz bugün ve yarın olmam lazım...tek şikayetlerim sol kasığıma ara sıra giren ağrı ve dün gece birde sabah kalktığımda midemde olan sıkışma...:26:
Canım günaydın.
Bugün çok neşelisin, belli oluyor. Ama sen bugün yada yarın regl olmayacaksın. Hani hesap yapmıştıkya, yumurtladığın günün üstüne 14 gün koy. "Her kadın yumurtladıktan 14 gün sonra adet görür" Yani senin beklenmeyen regl tarihin 6-7 şubat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?