Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

kimsecikler yok galiba...

merryyy canım...
nasılsın....?
benim hala beyaz geliyo geceden sonra hiç gelmedi kahve...
çok heycanlıyım canım yaa...
:18::18:

İyiyim canım sen nasılsın?ben de çok heyecanlıyım.benimle aynı tecrübesi olan var mı diye bakınıyorum..Yaa sen hamilesin bu sefer sanırım..Hadi yarın kan testi yaptır sen de...

İyiyim canım sen nasılsın?ben de çok heyecanlıyım.benimle aynı tecrübesi olan var mı diye bakınıyorum..Yaa sen hamilesin bu sefer sanırım..Hadi yarın kan testi yaptır sen de...

inşallah canım sende hamişsindir inşallah...
yarın sabah test yapıcam bakalım hayırlısı...:26:

İnşallah ikimiz de hamileyizdir..Aynı olcak veletler

inşallah canım inşallah...
ben iyice kendimi kaptırdım valla...
sabah nasıl olucak bilmiyorum...:18:
eşine söylemedin demi canım...:26:

inşallah canım inşallah...
ben iyice kendimi kaptırdım valla...
sabah nasıl olucak bilmiyorum...:18:
eşine söylemedin demi canım...:26:

Ya dayanamadım azcık anlattım ama konuyu kapattım hemen. benim ki cins zaten olasıklar üzerine yorum yapmaz.bakalım şu iki gün geçsin de o zaman görcem ben onu ya benim ağlamalarımı teselli edicek ya da nazımı çekicek

olsun süpriz olur daha güzel...
hakkımızda hayırlısı olsun tatlım...

merry tatlım ben çıkıyorum...
çook öptüm iyi geceler...

kızlarrr merhabalar kimse yok biliorumm ama güzel haberleriniz varr görüorummm berreem inş hamişsindir bebiş haberi ver artık buayyyyy çok sevindim heycnla bekliyorummmmmmmmm:):) özlemcim dilerim değerin artar hamişssindir sendeeeeee canlarım benim geceleri girebiliyorum anca çok öpüyorum siziiiiiiii

günaydın canlarım...
sanırım ben hamile değilim test yaptım tek çizgi çıktı eğer o yerleşme kanaması olsaydı silikde olsa ikinci çizgi çıkardı diye düşünüyorum...
bu arada akıntım hala beyaz...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…