günaydın canlarım...
sanırım ben hamile değilim test yaptım tek çizgi çıktı eğer o yerleşme kanaması olsaydı silikde olsa ikinci çizgi çıkardı diye düşünüyorum...
bu arada akıntım hala beyaz...:26:
Canım belli olmaz... Bizim arkadaşın adet gününde kanda sıfır çıkmıştı. Ama hamileymiş...
Bugün senin 14. gün, çıkmayabilir. Bu beta hcg garip bi hormon, bugün sıfır çıkıyor yarın gidiyorsun 90-100 olmuş. Kişiden kişiye değişiyor. Kimisinde yavaş yavaş artıyor,kimisinde 2-3'e katlanıyor..
Bak ben hatırlıyorum, adet tarihinden bir gün sonra çokk silik ikinci çizgi çıkmıştı. Sen bugünde olmazsan artık kan testi yaptır canım. En azından kimyasal gebelik filan olursa tespit edebilirsin
dün gecede başım dönüyodu...
tansiyonum düşmüş...
Canım göğüslerde varmı bişeyler?
yok canım sadece ellediğim zaman uçları acıyo...
Anladım canım...
Heyecanlı geçecek 1 gün daha
kızlarrr merhabalar kimse yok biliorumm ama güzel haberleriniz varr görüorummm berreem inş hamişsindir bebiş haberi ver artık buayyyyy çok sevindim heycnla bekliyorummmmmmmmm:):) özlemcim dilerim değerin artar hamişssindir sendeeeeee canlarım benim geceleri girebiliyorum anca çok öpüyorum siziiiiiiii
evet canım aynen öyle...
benim bugün işlerim yoğun çok fazla giremiyebilirim...
ama ara ara gelir gelişmeleri yazarım...
Canım mutlaka gelişmeleri yaz.
İyi çalışmalar...
kızlarrr merhabalar kimse yok biliorumm ama güzel haberleriniz varr görüorummm berreem inş hamişsindir bebiş haberi ver artık buayyyyy çok sevindim heycnla bekliyorummmmmmmmm:):) özlemcim dilerim değerin artar hamişssindir sendeeeeee canlarım benim geceleri girebiliyorum anca çok öpüyorum siziiiiiiii
Kızlar günaydınnnn,
Berrecim naptın, hadi yaz hemen...
Özlemcim değer pozitif gibi duruyor 2 gün sonra belli olur. Hadi hayırlısı, inşallah hamilesindir canım...
günaydın canlarım...
sanırım ben hamile değilim test yaptım tek çizgi çıktı eğer o yerleşme kanaması olsaydı silikde olsa ikinci çizgi çıkardı diye düşünüyorum...
bu arada akıntım hala beyaz...:26:
arkadaşlarım yarın sabah 9:30'da kan testi yaptırıcam...
günaydın esracımmm şükür bazı şeyler daha iyi... nasıl bebiş tatlımmGünaydın kızlarrr
Nasılsınız
Berremm ne denilebilir bilmiyorum da umarım hamilesindir.
Özlemcim yarını sabırsızlıkla bekliyorum ben de
Selin canım açtığın konuyu okudum ve çok üzüldüm duruma,umarım her şey yolundadır şimdi:26:
Smilecim sen nasılsın tatlım,nasıl gidiyor
Günaydın kızlarrr
Nasılsınız
Berremm ne denilebilir bilmiyorum da umarım hamilesindir.
Özlemcim yarını sabırsızlıkla bekliyorum ben de
Selin canım açtığın konuyu okudum ve çok üzüldüm duruma,umarım her şey yolundadır şimdi:26:
Smilecim sen nasılsın tatlım,nasıl gidiyor
günaydın esracımmm şükür bazı şeyler daha iyi... nasıl bebiş tatlımm
berrem günaydın canımm engüzeli yarın kanda baktırıp sonuç alman.. buarada canım reglin geçeli nekadar oldu belirtilerin varmı tatlımm..buarada çok özlemişim seni valla
günaydın canım hoşgeldin...
iyiyim ben çok şükür...sen nasıl oldun...?
inşallah tatlım...yarın sabh yaptırıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?