Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Kızlar günaydınnnn,

Berrecim naptın, hadi yaz hemen...

Özlemcim değer pozitif gibi duruyor 2 gün sonra belli olur. Hadi hayırlısı, inşallah hamilesindir canım...

Canım belli olmaz... Bizim arkadaşın adet gününde kanda sıfır çıkmıştı. Ama hamileymiş...

Bugün senin 14. gün, çıkmayabilir. Bu beta hcg garip bi hormon, bugün sıfır çıkıyor yarın gidiyorsun 90-100 olmuş. Kişiden kişiye değişiyor. Kimisinde yavaş yavaş artıyor,kimisinde 2-3'e katlanıyor..

Bak ben hatırlıyorum, adet tarihinden bir gün sonra çokk silik ikinci çizgi çıkmıştı. Sen bugünde olmazsan artık kan testi yaptır canım. En azından kimyasal gebelik filan olursa tespit edebilirsin

evet canım bende öyle düşünüyorum yarına kadar eğer olmazsam yaptırıcam kan testi...:26:

dün gecede başım dönüyodu...
tansiyonum düşmüş...

selinim hoşgedin...
inşallah canım dua et...
sen nasılsın neden gündüzleri gelemiyosun...:26:

Sağol selincim inşallah öyleyimdir.yarın belli olcak.

Kızlar günaydınnnn,

Berrecim naptın, hadi yaz hemen...

Özlemcim değer pozitif gibi duruyor 2 gün sonra belli olur. Hadi hayırlısı, inşallah hamilesindir canım...

İnşallah smilecım ya acayip heyecanlıyım...

canım ya bir kan testi yaptırsak sana da

arkadaşlarım yarın sabah 9:30'da kan testi yaptırıcam...

Günaydın kızlarrr
Nasılsınız

Berremm ne denilebilir bilmiyorum da umarım hamilesindir.

Özlemcim yarını sabırsızlıkla bekliyorum ben de

Selin canım açtığın konuyu okudum ve çok üzüldüm duruma,umarım her şey yolundadır şimdi:26:

Smilecim sen nasılsın tatlım,nasıl gidiyor

günaydın esracımmm şükür bazı şeyler daha iyi... nasıl bebiş tatlımm

günaydın canım hoşgeldin...
iyiyim ben çok şükür...sen nasıl oldun...?
inşallah tatlım...yarın sabh yaptırıcam..

berrem günaydın canımm engüzeli yarın kanda baktırıp sonuç alman.. buarada canım reglin geçeli nekadar oldu belirtilerin varmı tatlımm..buarada çok özlemişim seni valla

hoşgeldin tatlım...
evet canım yarın sabah yaptırıcam...
hiç belirtim yok sadece sabahları midem sıkışıyo ellediğim zamanda gögüs uçlarım acıyo...bide pazar gecesi kahverengi leke gelmişdi....
6-7 şubat olmam gerekn tarihdi canım...
bende çok özlemişim özletme kendini fazla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…