Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

slm kızlar nasılsınız

berree başınız sağolsun cnm nasılsın şimdi

only smile sen nasılsın cnm nasıl gidiyor hamişlik fotonu koyacak mısın cnm karnın çıkmaya başlamıştır

esrant sen nasılsın cnm senin nasıl bebişin bakalım

özlem sen nasılsın cnm

Canım iyiyim ben, hamilelik iyi gidiyor çok şükür. Bazen unutuyorum hamile olduğumu. O kadar rahatım yani :) Resmimi koyucam ama akşamları resim çekilmeyi unutuyorum canım. En kısa zamanda koyucam...

Sen nasılsın canım?

cnm üzülme belki geç döllenmedir bence git başka doktora tek doktorla kalma cnm

smile canım dün demiştinya 6+3 te kese 8+1 kalp atışı duyan oluyomuş dedinya nerden baktın hangi topikte

nasıl yani bu kadar rahat düşsün diyor hadi beeeee nasıl doktor bu yawww
ela sen bence git başka doktora

ya canım ben doktor konuunda çok şanssızım önce devlet hastanesine gittim yazmıştım okuduysan hayvan gibi azarladı sonra bende şikayet ettim şimdide özele gittim aynı surat beş karış

ya canım ben doktor konuunda çok şanssızım önce devlet hastanesine gittim yazmıştım okuduysan hayvan gibi azarladı sonra bende şikayet ettim şimdide özele gittim aynı surat beş karış

evet cnm eskiden yazdığınım okumuştum
yawww bu doktorlar yediği kapa yapıyorlar resmen heeee
burda insan hayatı söz konusu düşsün hadi bee ordan

evet cnm eskiden yazdığınım okumuştum
yawww bu doktorlar yediği kapa yapıyorlar resmen heeee
burda insan hayatı söz konusu düşsün hadi bee ordan

eşimde kızdı zaten doktora ne kadar kaba diye hem bana hamile olduğunuza eminmisiniz diyo hemde yeni kese oluşmuş nokta gibi diyor doktor çelişkili konuşuyo

sağol canım benim iyiyim sen nasılsın...?

hoşgeldin smilem...
çok sağol tatlım...
sen nasılsın bebiş nasıl...?

berre sabah sen kaçta işbaşı yapıyon cnm ve paydos kaçta

canım ben 8:00 başlıyorum 18:00 bırakıyorum...
bebek kıyafetleri dikiliyo burda fabrika...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…