Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

evet canım alıcam keçi boynuzu...
özlemişim seni ebe ninem benimm......

Bugün kendime izin verdim... Kafam çok dolu, kaç gündür çözemediğim birşeyi akşam evden hallettim. Çok da yoruldum. Bugün buralardayım artık İş iş diye çırpınmıycam

aşk olsun smile bizle ilgilenmiyon yani

Yok tatlım yanlış anlama sakın.
Berre diyoduki, sabahları gelmiyosun canım sıkılıyor. O yüzden onun için geldim. Birde biz onunla sabahları sohbet ediyorduk, alışkanlık oldu yani...

Yoksa hepinizle ilgilenirim ben.Bir problem varsa hemen elimden geldiğince ebe ninelik yaparım size de :82::82:

Bugün kendime izin verdim... Kafam çok dolu, kaç gündür çözemediğim birşeyi akşam evden hallettim. Çok da yoruldum. Bugün buralardayım artık İş iş diye çırpınmıycam

canım benim yorma kendini çokk...
ohh be bugün bizim günümüz olsun hadi kızlar gelin sizde....
esram,selinim,özlemim,elam,bebekim,elifim..
hadii gelin...

Kizarrrrr ben dun adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim sadece belimde cok az agrim var ve test yapmaya korkuyorum cunku her ay negatif cikiyor bir kac gun daha gecsin diyorum ama cok merak ediyorum icimde neler oluyor acaba???

Kizarrrrr ben dun adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim sadece belimde cok az agrim var ve test yapmaya korkuyorum cunku her ay negatif cikiyor bir kac gun daha gecsin diyorum ama cok merak ediyorum icimde neler oluyor acaba???

daha önce hiç geçikirmiydi canım peki...:26:

Gecen yaz cok az bir gecikmem olmustu yaklasik yedi aydir gun sekmedi canim...

bi kaç gün daha bekle olmazsan test yap canım hayırlısı olsun üzülme negatif görmekten en azından düşünmekten kurtulursun inşallah pozitif çıkar sana arkadaş gelir.....

ben yemeğe çıkıyorum gelirim hemen yemekten sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…