1989 göçmeniyiz cnm bulgaristan razgrad
smile canım dün demiştinya 6+3 te kese 8+1 kalp atışı duyan oluyomuş dedinya nerden baktın hangi topikte
Bu arada herkese günaydınnnnn....
Günaydin canim...
Berreeeee nerdesin sen yaaa. Senin için geldim ben
günaydınnn...
hoşgeldin smilem ben sabah kimsecikler olmuyo sende geç geliyosun diye erken girmiyeyim dedim işim vardı onları toparlıyodum...
nasılsın smilem prenses nasıl...?
Canım iyiyim, nolsun işte... Prenses de iyi galiba, problem yok :) Cumartesi gününü bekliyoruz eşimle. Çok heyecanlıyız. Birde özledim ben minişimi...
Sen nasılsın canım? Aldınmı ovulasyon testini?
ne güzel heycan ne güzel bekleyiş....
her anı farklı heycan...
bende iyi diyelim iyi olalım gripden sonra öksürük kalmıştı ama 2 günden beri daha yoğun gece tıkandım resmen bide dün bütün gün kan geldi burnumdan bilemiyorum neden acaba...
test almadım kartım arkadaşımda oda gelemediği için cenazeden dolayı gelsin öyle alıcam...
Canım niye burnun kanasın ki? Doktora gitseydin keşke. İhmal etme canım, testini de al bir an önce
bilmiyorum ki canım bugün yok çok şükür...gidicem doktorada kimse yok yerime bakıcak arkadaşım gelsin sonra gidicem sanırım...testi alıcam 40 tane hergün yapmayı düşünüyorum...
eşimede tembih ettim 40 gün çalışma var gün aşırı yaparız 20 gün dedim...
:84::84::84::84:
Kız 20 gün yapılırmı, mahvolursun. Senin regl bitince 3 günde bir düzenli yapın. Testi yapmaya başlayınca da çift çizgiyi görünce her gün... Doktorlar hergün ilişki önermiyor. Birde çok beklemek spermlerin hızını etkiliyormuş. O yüzden 3 günde bir yenilenmesi lazım
hayır 20 günnnn....
eşimede dedim ben artık bu mevsim gripten kurtulamamm.....
şaka bi yana yok ben inşallah düzenli yapabilirim testi çalışmaları ben uyuya kalıyorum genelde tv izlerken...:82::82:
isperih in podayva koyunden benim esimde razgrad a cok yakiniz anlayacagin en son ne zaman gittin bulgara canim?
Bu arada herkese günaydınnnnn....
bilmiyorum ki canım bugün yok çok şükür...gidicem doktorada kimse yok yerime bakıcak arkadaşım gelsin sonra gidicem sanırım...testi alıcam 40 tane hergün yapmayı düşünüyorum...
eşimede tembih ettim 40 gün çalışma var gün aşırı yaparız 20 gün dedim...
Aman uyuyakalma sakın.Birde keçiboynuzu pekmezi al.Eşine de yedir. Sende ye, her gün.. Hem enerji verir hemde spermleri hızlandırıcı etkisi var...
Bu ay düzenli çalış canım. Geçen ay kıyısından kaçtı, bu sefer kaçmayacak
hadi bakalım bu ay kesin hamiş kalırsın inş cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?