Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

:84:nerdesiniz yaa...
esra,özlem,bebek,ela bugün hiç gelmediler...
selin kaç günden beri yok ...
nerdesiniz kızlarr ....

smilemm....
cumartesi kaçta randevun...

Canımcım 14:00'de...

İzledin mi Osman'ı

Bu arada eşinin ağzında yaralar geçti mi?

bebeişin resmini koy bizede taammı...

ayyy izlememmi valla süperdi yaa dimi...?
o pastaya bakışı beni mahfetti ...
göz kırpıyo ya bide süleymana...
yerim ben onu yaa....

Canımcım 14:00'de...

İzledin mi Osman'ı

Bu arada eşinin ağzında yaralar geçti mi?

geçti canım çok şükür...
ayy ağız yarası bi yandan bide benim koçişim çook nazlı yaa her ne kadar bunu kabullenemesede çok nazlı evde saat başı aşkım baksana aşkım çok acıyo baksana...
kıyamam ben ona nazlı şey yaa...bide bana der..

Tamam canım koyarım resmini...

Bende bayılıyorum Osman'a. Bakışları büyük insan gibi, çok anlamlı bakıyor. Çok da güzel rol yapıyor...

Erkekler nazlı oluyor valla. Benim eşimde hastalandı mı yandık:18: Çayı çorbası, ayy ları hiç bitmiyor. Gerçi biz de nazlıyız Allah'tan onların nazı hastalanınca, bizimki 365 gün sürüyor

Tamam canım koyarım resmini...

Bende bayılıyorum Osman'a. Bakışları büyük insan gibi, çok anlamlı bakıyor. Çok da güzel rol yapıyor...

Erkekler nazlı oluyor valla. Benim eşimde hastalandı mı yandık:18: Çayı çorbası, ayy ları hiç bitmiyor. Gerçi biz de nazlıyız Allah'tan onların nazı hastalanınca, bizimki 365 gün sürüyor

evet yaa çok güzel rol yapıyor maşallah...

ayy sorma canım bazen diyorum aman sen hasta olma senin yerine ben olayım diye...
Allah başımızdan eksik etmesin onları...

selam kızlar ben geldim ya bişey sorcam benim şimdi eğer bebeğim gelişmediyse kan testinde geçen haftadaki değermi çıkar yani kan testi yükselmezmi yoksa gelişmemiş olsa bile yükselirmi? lütfen çok canım sıkılıyor bilen varsa

hoşgeldin ela nasılsın...
dur bi nefes al canım yaa...
bu konuda yardımcı olamıcam çünkü bilmiyorum
ebe ninemize sor tatlım...

Elacım hoşgeldin canım,
sorunun cevabını bilmiyorum ama araştırırım senin için. Sana istediğin formun linkini göndermiştim. Geçmişi okursan linki görürsün, forumda senin gibi çok hamile olduğunu da göreceksin canım...

Canını sıkma sakın, herşeyin iyi olacağını düşün

sagolun kızlar allah işinizi gücünüzü rast getirsin napıyım işte korkuyorum hamileliği beklemekten daha zormuş bu ben bakıyım o linke görmedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…