bi kaç gün daha bekle olmazsan test yap canım hayırlısı olsun üzülme negatif görmekten en azından düşünmekten kurtulursun inşallah pozitif çıkar sana arkadaş gelir.....
Ben geldim kızlar yemekten nerdesiniz
elif hamile kalmak istiyordun mu cnm
inş hamilesindir eğer istiyorsan
8 aydir calisiyoruz canim ama henuz birsey yok insallah canim allah banada isteyen herkezede evlat nasip etsin...
smilemm....
cumartesi kaçta randevun...
Canımcım 14:00'de...
İzledin mi Osman'ı
Bu arada eşinin ağzında yaralar geçti mi?
Canımcım 14:00'de...
İzledin mi Osman'ı
Bu arada eşinin ağzında yaralar geçti mi?
Tamam canım koyarım resmini...
Bende bayılıyorum Osman'a. Bakışları büyük insan gibi, çok anlamlı bakıyor. Çok da güzel rol yapıyor...
Erkekler nazlı oluyor valla. Benim eşimde hastalandı mı yandık:18: Çayı çorbası, ayy ları hiç bitmiyor. Gerçi biz de nazlıyızAllah'tan onların nazı hastalanınca, bizimki 365 gün sürüyor
evet yaa çok güzel rol yapıyor maşallah...
ayy sorma canım bazen diyorum aman sen hasta olma senin yerine ben olayım diye...
Allah başımızdan eksik etmesin onları...
selam kızlar ben geldim ya bişey sorcam benim şimdi eğer bebeğim gelişmediyse kan testinde geçen haftadaki değermi çıkar yani kan testi yükselmezmi yoksa gelişmemiş olsa bile yükselirmi? lütfen çok canım sıkılıyor bilen varsa
selam kızlar ben geldim ya bişey sorcam benim şimdi eğer bebeğim gelişmediyse kan testinde geçen haftadaki değermi çıkar yani kan testi yükselmezmi yoksa gelişmemiş olsa bile yükselirmi? lütfen çok canım sıkılıyor bilen varsa
Evet canım, aynen...
Bugün kimsecikler yok ya,enteresan...:44:
hoşgeldin ela nasılsın...
dur bi nefes al canım yaa...
bu konuda yardımcı olamıcam çünkü bilmiyorum
ebe ninemize sor tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?