Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Elacımmmm buldum. Eğer beta hcg 48 saatte bir iki katına çıkıyorsa ve kese hergün 1 mm büyüyorsa, sorun yoktur diyor. Senin hcg nasıl? Keseye baktırdın mı tekrar?

Evet canım, inşallah bana benzer..Sağlıklı sıhhatli :))

Canım ben kaçar, öptüm seni... Yarın görüşürüzzzz...

Evet canım, inşallah bana benzer..Sağlıklı sıhhatli :))

Canım ben kaçar, öptüm seni... Yarın görüşürüzzzz...

amin canım inşallah...
güle güle canım iyi akşamlar,görüşürüz...
:80::80:

Elacımmmm buldum. Eğer beta hcg 48 saatte bir iki katına çıkıyorsa ve kese hergün 1 mm büyüyorsa, sorun yoktur diyor. Senin hcg nasıl? Keseye baktırdın mı tekrar?

ay canım benim çok teşekkür ederim burda baktıracağım bi yer yok cumartesi 2 hastaneden randevu aldım cumartesi beta hcg 6613,9 du ama bebek kaç mm bilmiyorum söylemedi doktor daha yeni kese oluşmuş nokta gbi dedi

ay canım benim çok teşekkür ederim burda baktıracağım bi yer yok cumartesi 2 hastaneden randevu aldım cumartesi beta hcg 6613,9 du ama bebek kaç mm bilmiyorum söylemedi doktor daha yeni kese oluşmuş nokta gbi dedi

ela'cım sana ultrason resmini verdimi doktor...?:26:

Son düzenleme:
Fıstıklarım nasılsınız? Dün bi uyudum kocişim gelene kadar sonra 9da gene uyudum sabah kalktım. çok uykucu oldum yahu..bugünde üniversiteden arkadaşıma gittim giremedim hiç.hepiniz çokkkkk özledim..Yarın sabahtan gelirim bi aksilik olmazsa..öptüüüüüüüüüüüüm.

günaydınn şekerlerim....
nasılsınız bakalım.?
ben yine bütün gece öksürmekten boğulucaktım...:2::2:

Günaydınnnnnnnnn....

Ben iyiyim berrecim.Biraz boğazım batıyor, umarım hastalık belirtisi değildir.
Sen nasılsın canım?

yok canım ya vermedi bereecim ya ben bu doktorlar konusunda çok şansızım

ela'cım o resimin altında yazar belki o yüzden sordum benimkinde yazıyodu...
araştırsana canım güzel bi doktor nedir bizim bu doktorlardan çektiğimiz ya..

maşallah özlemim ya ne kadar uyumuşsun öyle bebiş uyutuyo seni...

Özlemcim biliyorum o dönemi, bende aynen hep uyuyordum. Masamın başında bile uyuduğum oluyordu. 4-5 hafta daha sürer sanırım. Mide bulantın yoktur umarım...Doktor randevun ne zaman?

Günaydınnnnnnnnn....

Ben iyiyim berrecim.Biraz boğazım batıyor, umarım hastalık belirtisi değildir.
Sen nasılsın canım?

ohh ben sabah erkenden tek kalmadım....
hoşgeldin smilemm...bende iyi sayılırım öksürmenin haricinde bişeyim yok çok şükür...:2:
ayy canım grip olma sakın hee..hemn bana söylediğin karışımlardan yap iç başlamadan sen durdur...
hamişler hasta olmasın...

Son düzenleme:

Canım bende sinüzit var. Bazen sabahları boğazımda batmalar oluyor, sonradan geçiyor... Yoksa vitamin deposu gibiyim, nar suyu, portakal, havuç,elma,armut,muz,kivi...... vs hergün tüketiyorum. Akşamları da yoğurt içine meyve doğrayıp yiyorum...Bende hastalanırsam yuhhh olsun

gerçekten maşallah maşallah....
canım sen hasta olmazsın hakikaten...
çok güzel ama kendine bakıyorsun dikkat ediyosun...
biraz ders almalıyım sizlerden...

gerçekten maşallah maşallah....
canım sen hasta olmazsın hakikaten...
çok güzel ama kendine bakıyorsun dikkat ediyosun...
biraz ders almalıyım sizlerden...

Canım zaten meyveyi çok severim, her türlüsünü :) Hamilelikte de kustuğum dönemlerde bile meyve yiyebildim. Çok faydası var, sende yemelisin

Canım zaten meyveyi çok severim, her türlüsünü :) Hamilelikte de kustuğum dönemlerde bile meyve yiyebildim. Çok faydası var, sende yemelisin

bende seviyorum aslında ama üşeniyorum...
biri hazırlasın getirsin ohh yerim ama kalkıp soymak hazırlamak bazen zor geliyo aman yemiyeyim diyorum..
hasta olunca hiç üşenmiyorum ama soymaya felan, iyi gelicek diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…