Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

kahvaltı mı yapıyorsunuz kızlar
ben bugün evde kahvaltı yapmadım arkadaş kahvaltı almaya gidiyor onu bekliyom

Günaydın canımmmm...

İyiyim ben, biraz uykum var sadece..

Sen nasılsın?

benimde çok uykum var tatlım yaa..:93::93:
eşim akşam geç geldi işten bende fatmagülü izledim...
biraz geç yattım ondan sanırım...

benimde çok uykum var tatlım yaa..:93::93:
eşim akşam geç geldi işten bende fatmagülü izledim...
biraz geç yattım ondan sanırım...

Bende izledim Fatmagülü...

Mustafaya sinir oluyorum yaaa. O diziyi izlerken çok geriliyorum. Bazen de çok sıkıcı oluyor:26:

Eğer böyle devam ederse bırakıcam...

günaydın kızlar nasılsınız ,, ben acayip bi şekilde uykusuzum,,, ayrıca size bi soru sorucam genç bi kızın hareketkli konuşkan fıkır fıkır herkesle iletişim kuran biri mi,, yoksa hanım hanım bi köşede oturan sadece soru sorulduğunda cevap vereni mi?????????????????

Günaydın hayatcım...

Ben fıkır fıkır konuşkan biriyimdir. Oldukça da hareketliyimdir.. Ama bazı kızlar bunu cuvıklık boyutuna getiriyorlar. Onlardan hiç hoşlanmam. Yılışıklık, cıvıklık hiç bana göre değil.

Aslında yerine göre davranabilmeli bir genç kız. Gerektiğinde ağır, gerektiğinde fıkır fıkır...

Neden sordun ki?

benim ablam öyledir,, düğün var ya teyze oğlunun ordayız hep nebileyim sanki bazıları yadırgıyo mu acaba diye düşündüm de,,, aslında düğüne eğlence katıyo gülüyo oynuyo bir sürü kız var ama hepsi öyle bi köşede oturuyo,,, ama bizim insanımız lafçıdır ya napsan yaranamazsın

kızlar bizim burda trafo yandı..
jenaratörle çalışıyoruz ben her an gidebilirim haberiniz olsun...:26:

günaydın hayat
valla ben konuşkanım herkesle konuşurum muhabbet ederim
hiç öle köşede oturmak benim için değil
tabi yerine göre hareket edeceksin o da var çok böle cıvık lakayt değil ama konuşkanım derken
öle tiplere uyuz oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…