Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan,, sen eşittir ben demektir,,,

ben çıkıyorum kızlar işlerim çok bugün toparlamam lazım...
Görüşürüz ...

Biraz yorgun, biraz uykulu bitiricez bu günü inşallah

aynen bende öle smile ben her cuma rapor alıyom
arkadaş soruyor raporları aldın mı diye ben diyom ki bugün perşembe değil mi yawww dedim
uyuyom anlayacağın neden böle havalardan mı ne hadi sen hamilesin eee ben de aynı yawww

Canım yoruluyoruz, haftanın son günü artık en yorgun olduğumuz gün. Ben eskiden bu kadar yorulmazdım, hamilelik çok etkiliyor...

kızlar merhabalarr kimsecikler yok bugun dün giremedim eşim izinliydi evde yoktum ..ogün sonucumuz 0.100 yani negatif çıkmış malesefki hala beklemedeyim kırmızı kartları göremedim:) artık olunca inş öbür aya ümitler bakalım

tatlım merhaba evet kimse yok,, bu ay olmadı öbür ay olur canım

sen sık dişni allah bilir işini

Selincim hoşgeldin canım...

Olsun üzülme canım. Bu ay daha ciddi bir şekilde çalışırsın... Çocuk yapmak kolay değil, özel çalışma gerekiyor

Selincim hoşgeldin canım...

Olsun üzülme canım. Bu ay daha ciddi bir şekilde çalışırsın... Çocuk yapmak kolay değil, özel çalışma gerekiyor

hoşbulduk tatlım yok üzülmedim kısmet bidahaki aylara ama işte bi regli olsam rahatlasam öle stres yaptıki dün geceden beri bende buay fena şişti karnım ağrılarımda başladı tam depresif günümdeyim sanırım

Olursun canım merak etme... Ayaklarını sıcak tut ki ağrın çok olmasın.

Bende çok gergin olurdum regl dönemimde. Hatta hamileliğimin ilk aylarında regl döneminde aynı belirtileri yaşıyordum.

Şimdi artık allahtan yok öle bişey:26:

Regl bitsin sana da alalım test.. Birde onu dene bakalım nolcak...

evet smilecim aynen öle bi stres inanılmaz gergin oluyorum ..alıcam bu ay test kesin onu denicem artık buayda içimde uhte kalmasın en azından:)

evet smilecim aynen öle bi stres inanılmaz gergin oluyorum ..alıcam bu ay test kesin onu denicem artık buayda içimde uhte kalmasın en azından:)

Bakalım berre pazartesi kullanmaya başlayacak...

Bende bugün acayip yorgunum ya, öğlen uyudum biraz. Şimdi hala mahmurluk devam ediyor... Gözlerimi açamıyorum

Bakalım berre pazartesi kullanmaya başlayacak...

Bende bugün acayip yorgunum ya, öğlen uyudum biraz. Şimdi hala mahmurluk devam ediyor... Gözlerimi açamıyorum

akşam eve gidince bol bol dinlen bari canım dikkat et kendinee aman canım... tatlım ben biraz çıkıyorum bi duş alıp kendime geleyim snrasındada akşam yemeğime başlıyım yoksa benbu pc başında uyuyup kalıcam çok öptüm tatlım görüşürüz yinee

Tamam canım. Görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…