merhaba tatlım günaydın,, çok sevindim seninde bebetonun da iyi olmasına iştahı kilo yu boşver gitsin,,,
bende hafta sonu çok yoruldum düğün vardı hele şimdiki halim,i görsen korkarsın herhalde
rezalet durumdayım,, napalım bugünü böyle geçirelim de yarın eski güzelliğimize döneriz
Kızlar günaydınn...
Nasılsınız? Hafta sonunuz nasıl geçti?
Benim hafta sonum biraz yoğundu. Cumartesi doktora gittik, pazar günü de misafirlerim vardı.
Doktor randevumuz gayet iyiydi.. Detaylı bakıldı minişime, bol bol görme fırsatım oldu. 490 gr olmuş kızım... Benimde iştahım tavan yapmış durumda, sürekli bişeyler yemek istiyorum...
Doktor bebeğini iyi beslemişsin dedi. Kıpır kıpırdı yine...
Pazartesi günleri zaten zor geçer canım.Sende boşver, bugünlük böyle olsun...
Düğünde bol bol eğlenmişsindir
merhaba tatlım günaydın,, çok sevindim seninde bebetonun da iyi olmasına iştahı kilo yu boşver gitsin,,,
bende hafta sonu çok yoruldum düğün vardı hele şimdiki halim,i görsen korkarsın herhalde
rezalet durumdayım,, napalım bugünü böyle geçirelim de yarın eski güzelliğimize döneriz
günaydın smilem...
iyiym ben çok şükür senide iyi gördüm maşallah...
ohh yerim ben onu yaa maşallah canım benim...
çok yiyon ama demek hepsi minişimize gitmiş maşallah..
esra banlandı...
Ne demek o yaa, niye ki?
günaydın hayat...
ne güzel eğlenmişsinizbende yakınlarda düğün olsada oynasak diye can atıyorum...
ceza almış şuan siteye giremiyo ...
kapsama alanı dışında...
topikleride kapandı...
haksızlık oldu ortada hiç bişey yokken...
yaaaa şaka mı bu berre nası ceza aldı neden ne kine zaman siteye girebilecek :18:
2 gün herhalde onu bilmiyorum canım ...
offf haksızlık ama bu gerçekten..
2 gün herhalde onu bilmiyorum canım ...
offf haksızlık ama bu gerçekten..
Niye banlanmış, hangi topikleri ceza almış??
eylül anneleri...
esra savunma yaptığı için haklı olduklarını söylediği için banlamışlar..
Çok enteresan,ilk defa duydum böyle bişeyi...
Demek topikler kapatılabiliyor. Ne yapınca kapatılıyor??
Sen nerden biliyosun canım?
tartışma olursa kapatılıyor canım...
ben cumartesi çalıştım ya siz hafta sonu yoktunuz esra giriyodu arada denk geliriz diye bakayım açıkmı dedim aradım esrayı bulamadım arkadaş listemde sonra baktım kapsama alanı dışında yazıyor...
bizim topikte herehangi bişey olmadı biliyodum diğerine baktım bende orda okudum...
tartışma olursa kapatılıyor canım...
ben cumartesi çalıştım ya siz hafta sonu yoktunuz esra giriyodu arada denk geliriz diye bakayım açıkmı dedim aradım esrayı bulamadım arkadaş listemde sonra baktım kapsama alanı dışında yazıyor...
bizim topikte herehangi bişey olmadı biliyodum diğerine baktım bende orda okudum...
Anladım canım...
Neyse 2 gün hemen geçiverir. Cumartesi kapatıldıysa, yarın gelir esracım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?