Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Hafta sonu çalışmaz çok zor geliyor bana... Neyse bebek yokken bol bol çalış da sonra gitmezsin

Canım senin bebişe kim bakıcak?

evet canım bebiş olana kadar çalışayımda...

kayınvalidem bakıcak canım yani gençler annemle ikiside kayınvalidem 47 annem 48 yaşında beraber bakıcaklar onun işi olduğunda annem annemin işi olduğunda kayınvalidem bakar...
ama nedense benden iyi bakamazlarmış gibi geliyo...
sanki onlar hiç çocuk büyütmemişler...

Ya evet bana da öyle geliyor. Kendim bakmak istiyorum.. Birde bebeğimi kıskanırmışım gibi geliyor...

Arkadaşımın oğluna annesi bakıyordu, çocuk anneannesini anneden daha çok seviyordu. Doğal olarak arkadaşımda çok üzülüyordu... Sonra ayrıldı işten. Şimdi 3,5 yaşında oldu oğlu

Benimde annem bakıcak, zaten ondan başkasına da güvenemem

Annem çok ince düşünür iyi bakar.. Kayınvalidem çok rahattır, ona asla güvenemem:26:

evet öyle oluyor insan güvenemiyo..
ayy bende çok kıskanırım sanırım ...:26:
hayırlısı olsun inşallah...

evet öyle oluyor insan güvenemiyo..
ayy bende çok kıskanırım sanırım ...:26:
hayırlısı olsun inşallah...

Hayırlısı canım...

Şekercim ben kaçtım... Yarın doktor randevum var, minişimi görücem inşallah. Bakalım 1 haftada ne kadar kilo almış. Ayrıntılı ultrason yapıcak doktor. Umarım herşey yolunda gider....

inşallah herşey yolunda canım benim..
sen içini ferah tut...Allah'a emanet ol bizide haberdar et tamammı...

merhabalar...
kimsecikler yok ben çalışıyorum...

Kızlar günaydınn...

Nasılsınız? Hafta sonunuz nasıl geçti?

Benim hafta sonum biraz yoğundu. Cumartesi doktora gittik, pazar günü de misafirlerim vardı.

Doktor randevumuz gayet iyiydi.. Detaylı bakıldı minişime, bol bol görme fırsatım oldu. 490 gr olmuş kızım... Benimde iştahım tavan yapmış durumda, sürekli bişeyler yemek istiyorum...

Doktor bebeğini iyi beslemişsin dedi. Kıpır kıpırdı yine...

merhaba tatlım günaydın,, çok sevindim seninde bebetonun da iyi olmasına iştahı kilo yu boşver gitsin,,,
bende hafta sonu çok yoruldum düğün vardı hele şimdiki halim,i görsen korkarsın herhalde

rezalet durumdayım,, napalım bugünü böyle geçirelim de yarın eski güzelliğimize döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…