- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Berrecim napıyosun?
Bitirdin mi işlerini canım?
yok güzelim bitmedi ay sonu geldiği için toparlamam gereken evraklar vardı..
ama azcık mola verdim kendime...
Hımmmm senin ay sonlarında işlerin yoğun oluyor...
Yine de çok yorma kendini
evet smilem...
yarında çalışıcam sanırım...
olsun sağlık olsunda çalışalım ...
Hafta sonu çalışmaz çok zor geliyor bana... Neyse bebek yokken bol bol çalış da sonra gitmezsin
Canım senin bebişe kim bakıcak?
evet canım bebiş olana kadar çalışayımda...
kayınvalidem bakıcak canım yani gençler annemle ikiside kayınvalidem 47 annem 48 yaşında beraber bakıcaklar onun işi olduğunda annem annemin işi olduğunda kayınvalidem bakar...
ama nedense benden iyi bakamazlarmış gibi geliyo...
sanki onlar hiç çocuk büyütmemişler...
Ya evet bana da öyle geliyor. Kendim bakmak istiyorum.. Birde bebeğimi kıskanırmışım gibi geliyor...
Arkadaşımın oğluna annesi bakıyordu, çocuk anneannesini anneden daha çok seviyordu. Doğal olarak arkadaşımda çok üzülüyordu... Sonra ayrıldı işten. Şimdi 3,5 yaşında oldu oğlu
Benimde annem bakıcak, zaten ondan başkasına da güvenemem
Annem çok ince düşünür iyi bakar.. Kayınvalidem çok rahattır, ona asla güvenemem:26:
evet öyle oluyor insan güvenemiyo..
ayy bende çok kıskanırım sanırım ...:26:
hayırlısı olsun inşallah...
Hayırlısı canım...
Şekercim ben kaçtım... Yarın doktor randevum var, minişimi görücem inşallah. Bakalım 1 haftada ne kadar kilo almış. Ayrıntılı ultrason yapıcak doktor. Umarım herşey yolunda gider....
Kızlar günaydınn...
Nasılsınız? Hafta sonunuz nasıl geçti?
Benim hafta sonum biraz yoğundu. Cumartesi doktora gittik, pazar günü de misafirlerim vardı.
Doktor randevumuz gayet iyiydi.. Detaylı bakıldı minişime, bol bol görme fırsatım oldu. 490 gr olmuş kızım... Benimde iştahım tavan yapmış durumda, sürekli bişeyler yemek istiyorum...
Doktor bebeğini iyi beslemişsin dedi. Kıpır kıpırdı yine...
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?