- 22 Temmuz 2014
- 206
- 236
- 113
- Konu Sahibi kevserrrrr
-
Ne çeşit bir manyak bu kocandün balkon yıkayan kocama hotumu uzatsana su alacağım dediğim için ,hortumun ucundaki su tabancası ile tam göğsüme buz gibi suyu sıktı ve bunu şaka olsun diye yapmadı çünkü yüzüne baktığımda kızgındı .
daha önce dövmüşlüğü var. ama bu nasıl bir şiddet tıpkı silah çeker gibi yaptı . artık nasıl hayal ettiyse ama ben öyle hissettim
dün balkon yıkayan kocama hotumu uzatsana su alacağım dediğim için ,hortumun ucundaki su tabancası ile tam göğsüme buz gibi suyu sıktı ve bunu şaka olsun diye yapmadı çünkü yüzüne baktığımda kızgındı .
daha önce dövmüşlüğü var. ama bu nasıl bir şiddet tıpkı silah çeker gibi yaptı . artık nasıl hayal ettiyse ama ben öyle hissettim
evet sadece su istedim diye yaptı ben yüzüne baktım napıyorsun ya dedim, fırlattı hortumu bıraktı yıkamayı küstü gitti bütün gün uyudu.Adam sorunlu. Sadece su istediğin için bunu yapıyorsa Tartışma anlarınızı düşünemiyorum bile. Sizin tepkiniz ne oldu?
evet hep kollar zaten . evde bana birde trafikte . geri kalan insanlara melek . tıpkı kamu spotundaki kibar adam gibiNeye sinirlensem diye fırsat mı kolluyormuş?
devam ettirme sebebim şuan başka yolum yokevliliğinizi devam ettirme nedeniniz ne?
yani bir gün sinirlendiğinde su tabancası yerine elinde daha tehlikeli bir alet olmayacağının garantisi var mı?
canınızı sokakta mı buldunuz?
daha önceki şiddetlerinde pişman oldu birdaha olmaz dedi. ama üstüne gitsem kesin olur. 1 senedir. fiziksel şiddeti yoktu .Daha önceki şiddetin pişmanlığı, düzelmesi var da mı hala ısrarla bu adamlasınız?
Tam göğsünüze buz gibi su? Henüz tespit edilmemiş bir kalp rahatsızlığınız olsaydı, inanın o soğuk su bile sizi öldürmeye yetebilirdi.
Bu adamın yanında durmaya devam edin, madem canınız bu kadar ucuz.
Şakadır şaka(!) hepsi.
evet biraz su versene dedim mutfak çeşmesini kullanamadımneye kızgındı ki, hortumu istediğin için mi
evet biraz su versene dedim mutfak çeşmesini kullanamadım
hayır bu saydıklarının hiçbiri yok . bana kin besliyor kafayı benimle bozmuş . resmen düşmanı görüyor. ayrıl demeyin ayrılamam sebeplerim varbu adamın sana sevgisi saygısı hoşgörüsü merhameti var mı, hoşsohbet mi, yani iyi hayat arkadaşı mı
anladığım kadarıyla adam sana kin besliyor gibi, yoksa neden su istedin diye bunu yapıyor, kini niye...
bilmiyorum hayat uzun, bu korkuyla yaşanmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?