bu da böyle bir şiddet

kevserrrrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
206
236
113
dün balkon yıkayan kocama hotumu uzatsana su alacağım dediğim için ,hortumun ucundaki su tabancası ile tam göğsüme buz gibi suyu sıktı ve bunu şaka olsun diye yapmadı çünkü yüzüne baktığımda kızgındı .
daha önce dövmüşlüğü var. ama bu nasıl bir şiddet tıpkı silah çeker gibi yaptı . artık nasıl hayal ettiyse ama ben öyle hissettim

Ne çeşit bir manyak bu kocan
Bazen o tazyikli su cok acı da verebiliyor işkence yöntemi diye kullanılıyor

Bence sen 3. Sayfadan haberlere girmeden adamdan kurtulmanin yoluna bak

neye kızgındı ki, hortumu istediğin için mi

Daha önceki şiddetin pişmanlığı, düzelmesi var da mı hala ısrarla bu adamlasınız?
Tam göğsünüze buz gibi su? Henüz tespit edilmemiş bir kalp rahatsızlığınız olsaydı, inanın o soğuk su bile sizi öldürmeye yetebilirdi.

Bu adamın yanında durmaya devam edin, madem canınız bu kadar ucuz.
Şakadır şaka(!) hepsi.

Adam sorunlu. Sadece su istediğin için bunu yapıyorsa Tartışma anlarınızı düşünemiyorum bile. Sizin tepkiniz ne oldu?
evet sadece su istedim diye yaptı ben yüzüne baktım napıyorsun ya dedim, fırlattı hortumu bıraktı yıkamayı küstü gitti bütün gün uyudu.

daha önceki şiddetlerinde pişman oldu birdaha olmaz dedi. ama üstüne gitsem kesin olur. 1 senedir. fiziksel şiddeti yoktu .

evet biraz su versene dedim mutfak çeşmesini kullanamadım

bu adamın sana sevgisi saygısı hoşgörüsü merhameti var mı, hoşsohbet mi, yani iyi hayat arkadaşı mı

anladığım kadarıyla adam sana kin besliyor gibi, yoksa neden su istedin diye bunu yapıyor, kini niye...

bilmiyorum hayat uzun, bu korkuyla yaşanmazki

hayır bu saydıklarının hiçbiri yok . bana kin besliyor kafayı benimle bozmuş . resmen düşmanı görüyor. ayrıl demeyin ayrılamam sebeplerim var

Daha kötü şeyler olmadan yollarınızı ayırmalısınız. Allah korusun.

hicbir sebep hayatinizdan önemli degil is bulun ve ayrilin çünkü eşinizle tartışma yaşasanız sonunu düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…