- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Komik mi sence bu yalakAdam size mellmel bakıp beğenmemiş bellikiYukarda yeni konu aç yazıyor oraya yazın.Burası başkasının konusu şekerim
Eski konuna da baktım çok berbat şeyler yaşamışsın ama hala da sever gibi konuşmuşsun.Bu instagram olayı da bunu kanıtlıyor.Ki kendinde söyledin sevdiğini.Böyle birine hala nasıl sevgi besleyebilirsin aklım almıyor.Senin ki hırs falan değil.Hani sevgiliden ayrılınır ona inat ya da onun dikkatini çekmek için bu tavırlara girilir.Hatta bir barışma umudu olur içten içe.Senin durum böyle.Umarım sadece boşanmakla kalmaz bu sevgi sandığın hastalıklı durumdan da kurtulursun.Yanlış anlama yargılamıyorum da senin hala sevgiden bahsetmen normal değil.Nefret ediyorum çünkü onu çok sevmiştim. Onu hala daha nedense 'sevdiğim' için daha bi sinir oluyorum. Kafamda bitti o ayrı konu ama kalbe engel olunamıyor.
O yüzden bana yaptıklarını sindiremiyorum. Durum bundan ibaret.
Az yorum geldi ama çok değerliydi hepsi. Evet olmadığım biri gibi davranmıcam. Tanımadığım herkesi silip sadece arkadaşlarım kalıcak profilimi de gizlicem. Onu takip etmicem. Zaten fake hesap vardı onu kapamıştım
Kendi profilime de bakarım zamanla.
Yalak hayvanların su içtiği yere denir.Ne alâka ya..Komik mi sence bu yalak
Eski konuna da baktım çok berbat şeyler yaşamışsın ama hala da sever gibi konuşmuşsun.Bu instagram olayı da bunu kanıtlıyor.Ki kendinde söyledin sevdiğini.Böyle birine hala nasıl sevgi besleyebilirsin aklım almıyor.Senin ki hırs falan değil.Hani sevgiliden ayrılınır ona inat ya da onun dikkatini çekmek için bu tavırlara girilir.Hatta bir barışma umudu olur içten içe.Senin durum böyle.Umarım sadece boşanmakla kalmaz bu sevgi sandığın hastalıklı durumdan da kurtulursun.Yanlış anlama yargılamıyorum da senin hala sevgiden bahsetmen normal değil.
Sosyal medyadan uzak dur.Elin rahat durmuyor mu boş kaldığında gel buraya takıl.Kafanı dağıt onunla ilgili boşanmak dışında ki herşeyden uzak dur.Bambaşka ve güzel bir hayat var artik önünde.Birgün gerçekten çok sevilip seveceksin eminim.Yok yorumun benim için değerli.
Sanırım bundan kurtulmak için bu saçma hareketlerden vazgeçmem lazım dimi?
Komik mi sence bu yalak
Eğer bu şekilde bakmaya devam ederseniz bu kısır döngüden hiç çıkamazsınız, üstelik herşeyden bir anlam çıkarıp sürekli ihtimaller içinde kalacaksınız. Dahası bi noktadan sonra ciddi bi bağımlılık halini alır bu durum nitekim çoğu insan bu durumda. Şuan tam olarak ondan vazgeçemediğinizi anlıyorum, bi karar alın, birdaha takip etmeyin ve kalbinizi de beyninizi de vazgeçtiğinize inandırın. Gerçek anlamda bir vazgeçişi tercih edin, hırsınızdan öfkenizden arının sadece kendinizi onarmaya ve olanları sindirmeye odaklanın.
Instadan eşine ve etkileşimde olduğu kızlara bakıyorsan sen hala birşeyleri bitirememissin demektir .ben böyle bir süreçte olsam gözüm hicbirsey görmez .bırak takibini yapmayı önce kendim spamlarim sonra başkalarına spamlatirim ki es kaza bir yerlerde karşıma çıkıp da sinirlerimi bozmasınKızlar artık kk'da özgür olduğum için konu açmaya başladım. Umarım bıktırmam sizi
Bu sefer ki sorunum İnstagram..
Tek kullandığım sosyal medya hesabım. Şuan ayrı olduğumuz, boşanma davamız süren eşimde kullanıyor. Ve ben ona bakıyorum sürekli hatta etkileşimde olduğu kızlara bile.
Ona karşı büyük bi nefret var içimde. Bi önceki konuda her şeyi anlattım.
Gizli olan hesabı açık yaptım. Çünkü onun en nefret ettiği şey. Takipçiler arttı, fotolarım beğeniliyo falan. Tabi ondan hiç ses yok. Görüp görmediğinden bile emin değilim.
Bi yandan diyorum belki sinir olacak ama bu seferde ben sürekli instadayım. Hatta ona bakıyorum, gizli hesaba bide düşünün.
Final bi karar almak istiyorum ama yok yapamıyorum. Hayatım insta oldu artık.
Bu yaptıklarım saçmalık mı?
Hesap gizli mi kalmalı?
Yoksa kapatmalı mıyım?
Bi yandan diyorum ortalardan kaybolsam benden hiç haber alamasa daha iyi olur, böyle sinir olsun istiyorum ama belkide ona inadına yaptığımı bildiği için hoşuna bile gidiyor.
Allah için bana bi akıl verin kafayı yicem az kaldı.
Instadan eşine ve etkileşimde olduğu kızlara bakıyorsan sen hala birşeyleri bitirememissin demektir .ben böyle bir süreçte olsam gözüm hicbirsey görmez .bırak takibini yapmayı önce kendim spamlarim sonra başkalarına spamlatirim ki es kaza bir yerlerde karşıma çıkıp da sinirlerimi bozmasın. Bence ayrılana kadar sosyal medyadan uzak dur .sonra kızları kıskanıp da adamı bosamaktan vazgeçersin
Su saatten sonra bi anlamı yok bence ama siz bu sorunun cevabını aradığınız için fikrimi söyleyeyim.
Bence inst.hesabınızı felan bırakın sizden hiç haber alamasın yani bi nevi elinin altında gibisiniz adamın .Yok olun ki adam derinler de sizi arasın:)Hem bu arada kendi hayatınızla ilgilenmis olursunuz .Iciniz de ki kızgınlıklar hüzünler bi bakmışsınız geçip gitmiş ..
Resmen durumumu özetlemişsin. Kısır döngü oldu bu durum, her şeyden bi anlam çıkarıyorum ve bağımlılık yaptı resmen.
İlk adım olarak tanımadıklarımı silip , hesabı gizledim. Ona bakamam zaten bende engelli. Fake hesabı da kapattım açmıcam. İnstagramdan uzaklaşıcam biraz. Bu hafta sonu çalıştığım için girmicem, önümüzdeki hafta da başarırsam umarım sonrası da iyi olur.
Takip etmek istediğim zaman kafamı başka şeylerle oyalıcam. Bi ara yapmıştım bunu yine yapabilirim..
Hesaplarınızı bloke edin.
Merak iyidir. O sizi merak etsin. Gizemli kalın.
Kullanmayın instg. takip etmeyin. Görmesin sizi hiçbir yerde.
Boşanmak üzere olduğunuz adama gıcıklık yapmak ne işe yaradı peki? Siizn vaktinizi çalmaktan başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?