Bu da İnstagram Meselesi

Eski konuna da baktım çok berbat şeyler yaşamışsın ama hala da sever gibi konuşmuşsun.Bu instagram olayı da bunu kanıtlıyor.Ki kendinde söyledin sevdiğini.Böyle birine hala nasıl sevgi besleyebilirsin aklım almıyor.Senin ki hırs falan değil.Hani sevgiliden ayrılınır ona inat ya da onun dikkatini çekmek için bu tavırlara girilir.Hatta bir barışma umudu olur içten içe.Senin durum böyle.Umarım sadece boşanmakla kalmaz bu sevgi sandığın hastalıklı durumdan da kurtulursun.Yanlış anlama yargılamıyorum da senin hala sevgiden bahsetmen normal değil.

Yok yorumun benim için değerli.
Sanırım bundan kurtulmak için bu saçma hareketlerden vazgeçmem lazım dimi?

Yok yorumun benim için değerli.
Sanırım bundan kurtulmak için bu saçma hareketlerden vazgeçmem lazım dimi?
Sosyal medyadan uzak dur.Elin rahat durmuyor mu boş kaldığında gel buraya takıl.Kafanı dağıt onunla ilgili boşanmak dışında ki herşeyden uzak dur.Bambaşka ve güzel bir hayat var artik önünde.Birgün gerçekten çok sevilip seveceksin eminim.

Eğer bu şekilde bakmaya devam ederseniz bu kısır döngüden hiç çıkamazsınız, üstelik herşeyden bir anlam çıkarıp sürekli ihtimaller içinde kalacaksınız. Dahası bi noktadan sonra ciddi bi bağımlılık halini alır bu durum nitekim çoğu insan bu durumda. Şuan tam olarak ondan vazgeçemediğinizi anlıyorum, bi karar alın, birdaha takip etmeyin ve kalbinizi de beyninizi de vazgeçtiğinize inandırın. Gerçek anlamda bir vazgeçişi tercih edin, hırsınızdan öfkenizden arının sadece kendinizi onarmaya ve olanları sindirmeye odaklanın.

Resmen durumumu özetlemişsin. Kısır döngü oldu bu durum, her şeyden bi anlam çıkarıyorum ve bağımlılık yaptı resmen.
İlk adım olarak tanımadıklarımı silip , hesabı gizledim. Ona bakamam zaten bende engelli. Fake hesabı da kapattım açmıcam. İnstagramdan uzaklaşıcam biraz. Bu hafta sonu çalıştığım için girmicem, önümüzdeki hafta da başarırsam umarım sonrası da iyi olur.
Takip etmek istediğim zaman kafamı başka şeylerle oyalıcam. Bi ara yapmıştım bunu yine yapabilirim..

Sizi yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz. Sizi aldatmış, üstelik çok adice, eski kız arkadaşınızla görüşüyormuş; bu adam hayatına bakıyor, eğleniyor; sizin instagramınız gizli-açık olmuş umurunda olur mu hiç? O yüzden hiç uğraşmayın derim, kendinizi düşünün ve takip etmeyi bırakın. Hayır takip edecekseniz de belli etmeyin yani misilleme tavırlar sergilemeyin, kendinizi küçük düşürmeyin.

Instadan eşine ve etkileşimde olduğu kızlara bakıyorsan sen hala birşeyleri bitirememissin demektir .ben böyle bir süreçte olsam gözüm hicbirsey görmez .bırak takibini yapmayı önce kendim spamlarim sonra başkalarına spamlatirim ki es kaza bir yerlerde karşıma çıkıp da sinirlerimi bozmasın . Bence ayrılana kadar sosyal medyadan uzak dur .sonra kızları kıskanıp da adamı bosamaktan vazgeçersin

Su saatten sonra bi anlamı yok bence ama siz bu sorunun cevabını aradığınız için fikrimi söyleyeyim.

Bence inst.hesabınızı felan bırakın sizden hiç haber alamasın yani bi nevi elinin altında gibisiniz adamın .Yok olun ki adam derinler de sizi arasın:)Hem bu arada kendi hayatınızla ilgilenmis olursunuz .Iciniz de ki kızgınlıklar hüzünler bi bakmışsınız geçip gitmiş ..

Aklım da bitti, artık onunla olmam ama ben onu gerçekten sevmiştim yani, ne bileyim böyle olacak. O yüzden baya acı çekicem ama unutucam inşallah:)

Ne güzel yorumun. İşte onu da yapamıyorum bu sefer canım sıkılıyo, en azından arkadaşlara bakıyorum. Kim nerde napıyo falan :)
Profili gizledim hiçbi şey göremez artık.
Daha az takılmaya ve ona bakmamaya gayret edicem.

Hemen bir terapiste gitmeyi deneyebilirsin. Böyle bir adam için acılarıma yazık edemem .acılarımın da bir onuru var :) hakeden biri için harcarım :) ne gerek var elin donu uçkur tutmayan adamına yas tutucam bide :)

Çok iyi yapmışsınız, ilk ve en büyük adımı atmış oldunuz. Bundan sonra sadece kararlı davranacaksınız, hergün kendinize neden bunu yaptığınızı hatırlatın. Onu hiçbir yerden takip etmeyerek kendinizi kısıtlamış duygusuna kapılarak onu ulaşılmaz bi yerdeymiş gibi hissetmeyin. Bunu kendinize açılmış bir kapı olarak görün, onu olduğu yerde bırakın ki siz ilerleyebilesiniz. Sizden değerli değil, bakın ne olursa olsun sizi terketmeyen yine kendinizsiniz. Ve bunlar kendiniz için değer bence, kendinizi sevin yüceltin

Hesaplarınızı bloke edin.
Merak iyidir. O sizi merak etsin. Gizemli kalın.
Kullanmayın instg. takip etmeyin. Görmesin sizi hiçbir yerde.

Hesaplarınızı bloke edin.
Merak iyidir. O sizi merak etsin. Gizemli kalın.
Kullanmayın instg. takip etmeyin. Görmesin sizi hiçbir yerde.

Bu da aklımda ama o zaman da canım çok sıkılıyor :) Oyalanacak bir şey lazım. Tanımadıklarımı silip, profili gizledim biraz böyle takılayım diyorum.
Bi süre böyle takılıp o dediğini yaparım belki, devir o devir sosyal medyasız da olmuyor ki

Madem boşanacaksın bırak gitsin ilgilenme emin ol o bunun farkındadır.. sürekli onu kolladığının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…