Tatlım, Flormar yeşil oje numarası önerebilir misn bana? Yahut sürüp resmini cekermisin varsa
Canım flormarın yeşili yok bende,ama Golden Rose neon yeşili var hatta resmi de vardı buraya eklememiş miyim :26:
Hemen ekliyorum numarası 86,Flormarın neon serisinin 007 numarasıyla hemen hemen aynı renk.
Eki Görüntüle 231972
Yalnız bu rengi sürmeden önce altına beyaz oje sürersen renk daha güzel oluo,diğer türlü (resimde gördüğün gibi) sanki tek kat sürülmüş gibi görünüo halbuki bu resimde 3 kat oje var.
Onun dışında bu aralar ben de haki yeşili oje arayışlarındayım,bulduğum zaman hemen paylaşacağım.
Rengi çok hoş ama dediğim gibi zemin beyaz olmalı yoksa bu şekilde duruo...3 kat olduğu halde böyle saydam gibi durması kötü olmuş canım yaa. Ama rengi çok hoş üff. Neyse bekliyeyim bakayımBirazda araştırayım.. Bulursam bişiler burdan sana yollarım
Dolgu topuk ayakkabıları çok severim. Ama okul olduğu için ve sivil olarak dışarıda geçecek pek vaktim olmadığı için daha henüz almış değilim. Ama okul bitsin kafamda cok planlar var. Dolgu topuklu ayakkabılarda ön planda. Bende birazcık sayfamda paylaşmalıyım sanırımöptüm, takipteyim...
Beni takip edenler bilir,renkli giyinen biri değilimdir haliyle ayakkabı seçimim de genellikle siyah ağırlıklı oluo.
Eklediğim ayakkabıların çoğu çok şirin bulduğum aynı zamanda tarzıma göre fazla renkli bulduğum ayakkabılar,bu yüzden kendim için değil sizler için seçtim bunları :)
Benim aldığım Japon Stil ayakkabılar bunlar,hepsini severek kullanıyorum...
(Bunun siyah rengi mevcut bende)
laydim bu ayakkabıları nerden alıyosun ?
burdan vermek ysak sanırım. özelnden yazar mısın ?
Eski,rengi solmuş bi tshirtümü ablamla birlikte kestik
Ne zamandır yapmak istediğim aklımda olan bişeydi bugün yaptım çok da güzel oldu :)
Eki Görüntüle 232837
Yorumları bekliyorumm :)
çok güzel olmuş
sanki zaten öyle almışsın gibi, sizin kestiğiniz belli olmuyo
çok profesyonelce bi kesim olmuş
güle güle giy
Çok teşekkürler canım
Ablamın da yardımıyla güzel bişey çıktı ortaya sadece ön tarafı kestim arkasına dokunmadım arkayı da kessem mi acaba:44:
slm bence çok güzel ve trend olmuş ama arkasını kesme bene tabi sen bilirsin iyi günlerde giy....
hiç üşenmeden sonuna kadar baktım sayfalarının harikasın canım ya hele o ojelerine bittim resmen.
bence arkasını kesme.
bu bady böyle kalsın. başka bi badinin hem önünü hemde arkasını kesersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?