Bu da LadyEvil'ın vitrini

Bu tuluma bayıldımm ama 34 bedenmiş ve başka bedeni yokmuş

Eklentiler

• $1.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 163
  • $2.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
Bu gün tırnağımda beyaz oje + matlaştırıcı var.
Beyaz oje sürmek çok zor her yerine bulaşıo insanın ve her yere orantılı sürebilmek için çok uğraştım.

Bugün de tırnak bakımı için kullandığım malzemelerimi paylaşacağım.
Bikaç sene öncesine kadar çok çabuk kırılan,soyulan ve çok zor uzayan tırnaklara sahiptim.
Şimdiki halini zaten görüosunuz
Ama bu hale getirebilmek için çok uğraştım,bir sürü ürün kullandım,bana en iyi gelen ve tırnaklarımı güçlendiren ürünleri paylaşmak istedim.

Golden Lady kalsiyum içeren tırnak cilası;ojenin altına ya da ojesiz tırnaklarıma sürdüğüm tırnağımın kırılmasını engelleyen ve sararmamasını sağlayan bi ürün.

Flormar Nail Care Max Growth tırnak cilası;tırnaklarımın daha hızlı ve kırılmadan uzamasını sağlıo.

Avon Nail Experts Strong Results jel; içlerinde tırnaklarıma en iyi gelen ürün bu sanırım.Tırnak cilası gibi değil,tırnağa sürdükten sonra tırnak bu ürünü bir süre sonra emio yani cila gibi tırnakta kalıp parlaklık vermio.Bunu kullandıktan sonra kırılma sıfıra indi diyebilirim.

Tırnak temizleme fırçam; uzun tırnak kullanılıosa onun temiz tutulması çok önemli.Bazıları ne kadar temizlenirse temizlensin uzun tırnağın mikroplardan arınmayacağını söylüolar ama ben buna katılmıyorum.Sabah akşam tırnaklarımı antibakteriyel bi sıvı sabunla ve bu fırça yardımıyla iyice temizliyorum.

Tınak törpüsü; mümkün olduğu kadar tırnak makası kullanmamaya çalışıyorum,onun yerine törpüyle tırnaklarımı kısaltıp şekil veriyorum.

Avon Gliserinli el ve tırnak kremi;bunu da özellikle gece yatmadan önce tırnaklarıma masaj yaparak uyguluyorum.

Ve resimde bulunmayan ama yıllarca kullanıp çok memnun olduğum bi ürünü de söylemeden geçmeyeyim.

Neutrogena hand and nail cream;tırnaklarımın en sağlıksız zamanlarında kullandığım harika bi ürün.Onu da ojesiz tırnaklarıma gün içinde 2-3 kez ve yatmadan önce masaj yaparak uyguluodum,sonuç resimlerde gördüğünüz güçlü tırnaklar

Son düzenleme:
Gabrini'nin yeni yaz serisine bayıldım.
Çok güzel ve farklı renklere sahip,bikaç tane edindim hemen.
En kısa zamanda bütün seriyi tamamlamayı düşünüyorum :)

ladycim birgünde japon styli elbiselerini varsa çantalarını yüklermisin. 3.dolgu topuk nefiss bişeymiş :)

ladycim birgünde japon styli elbiselerini varsa çantalarını yüklermisin. 3.dolgu topuk nefiss bişeymiş :)

Hiç çanta almadım jap.st.den canım ama elbiseleri eklerim :)

Ama bu çanta çok hoşuma gidio,aldığım zaman eklerim hemen.

Bi de bu...

Son düzenleme:
Eski,rengi solmuş bi tshirtümü ablamla birlikte kestik
Ne zamandır yapmak istediğim aklımda olan bişeydi bugün yaptım çok da güzel oldu :)

Eki Görüntüle 232837

Yorumları bekliyorumm :)

Bunlar dışarıda belli bir fiyata satılıyorken evde böyle birşey yapmak daha mantklı ve çok hoş olmuş

So Pop Art for Girls adlı tayt markası ve harika taytları

Benimki en baştaki

Bayıldım yaa harika ötesi bunlar ♥

Bu tuluma bayıldımm ama 34 bedenmiş ve başka bedeni yokmuş

Ayy cok hoş tulum

Hiç çanta almadım jap.st.den canım ama elbiseleri eklerim :)

Ama bu çanta çok hoşuma gidio,aldığım zaman eklerim hemen.

Eki Görüntüle 233779

Bi de bu...

Çantada çok cici bayıldımm ♥:26:

Son düzenleme:

Teşekkürler canım,biraz daha eski görünüm vermek için çamaşır suyuyla batik yapmayı düşünüyorum aralara.

Taytlar malesef Türkiye'de satılmıo,yani ben görmedim hiçbi yerde.
Fiyatı 79.90 tl , ben markafoniden baya bi indirim yakalayıp almıştım.

Tuluma ben de bayıldım ama yazdım daha önce sadece 34 bedeni varmış.
Leopar desenli kumaş alıp aynısını diktirmeyi düşünüyorum...

Son düzenleme:
Beğendiğim kolluk modelleri ...

Sen paylasmasaydin ben önerecektim sana bunlari.. Düz renk siyah askili bir elbiseyle harika gider...

Eski,rengi solmuş bi tshirtümü ablamla birlikte kestik
Ne zamandır yapmak istediğim aklımda olan bişeydi bugün yaptım çok da güzel oldu :)

Eki Görüntüle 232837

Yorumları bekliyorumm :)

Harika olmus canim güle güle giy, mini kotla cok hos görünüyor.. Gögüs dekolte kismini enine yirtinca da hos görünür ama o sekilde giymek cesaret ister tabi..

Gabrini'nin yeni yaz serisine bayıldım.
Çok güzel ve farklı renklere sahip,bikaç tane edindim hemen.
En kısa zamanda bütün seriyi tamamlamayı düşünüyorum :)

Canim resim gözükmüyor..

Aa şimdi bi bak canım bende görünüo şuan:26:

Son düzenleme:

Gabrini Summer Edition no.M105
theuglygoddess sana da fikir olur bu yeşil oje arıodun sen de :)
Ben çok beğendim rengini.

Biraz daha koyu,asker yeşili denen oje arıyorum,bugün baya bi araştırdım parfümerilerde ama bulamadım.Biara amonra ya da you_know'a sormalıyım :)

Canım güzelmiş ama ben daha bi açık renk ve cırtlak bi yeşil istiyorum

En altta bana göre sağdan 2. cok güzel bayıldm.. Numarası kaç ki?

Bende kendi topiğimde bi kaç yeşil oje paylaştım az önce
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...er/457472-virulence-spell-9.html#post20344947

Numarasini bilmiyorum ama bence kolay bulursun, az yesili var cünkü. Bende pastelin ve alixin yesili var.

Pastel 24

Alix avien (Bu benim elim ona göre ) Bi ara cok sürerdim bu ojeyi, cok tatli bir yesili var.

Flormar neon yesil de cok güzel.

Evet canım paylaştığım o seri,bidaha ekleyeyim resmi.
Bende olanlar bunlar.

Ayakkabı da güzelmiş,Vans olan mağazalarda bulabilirsin.
Kıbrıs Şehitlerinin arkasında S.O.S var gothic şeyler satan biyer,orası aynı zamanda vans mağazası oraya da bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…