Bu da LadyEvil'ın vitrini

inanmıyorum ya ben bu konuyu daha önce nasıl fark etmem ladydim sende hiç haber vermiyorsun ama şimdi konuyu baştan aşağı okumam lazım

inanmıyorum ya ben bu konuyu daha önce nasıl fark etmem ladydim sende hiç haber vermiyorsun ama şimdi konuyu baştan aşağı okumam lazım
Aa biliosun sanıodum ben yavrum :26:
hayatım senin tırnaklar aynı cadı tırnağı gibi ... bilmiyorum söylememe gere var mı ama bu uzunluktaki tırnağa bayılırım

Oleeey

Disarda gördüm ama istedigim renkler yoktu, flormar ve pastel aldim bi ara eklerim tirnaklarla ilgili olan topige. Sen nerden aldin bunlari?
Sagol canim umarim bulabilirim..

hayatım senin tırnaklar aynı cadı tırnağı gibi ... bilmiyorum söylememe gere var mı ama bu uzunluktaki tırnağa bayılırım

Aynenn.
Ay benim bomba konu geldi simdi aklima.. Iyreeencc, bööög.. Keske hic acmasaydim ya. Amonra basligi degistirdi ama sordugum soru belli, kapattirsam mi acaba... :26:

Canım ben de pastel oje bulamıyorum ya delireceğim
Şirinyer var bucada bilir misin?
Ordan alıyorum bi de karacan dersanesi var çankayada hani önünde otobüs durakları var.
İşte dersanenin altında kocaman bi parfümeri var kesin biliosundur gerçi.
Orası tam bir oje dünyası orda da bulabilirsin.

Amonra gereken cevabı vermiş artık hakarete varan yorumlar yapacaklarını sanmıyorum,kapattırma bence.

Ana ben Metinden aliyorum. Sirinyerde ve bucada cok güzel seyler satiliyor aslinda burda bulamadiklarimi oradan bulabiliyorum ama hic oje vs satan bir yer göremedim. Cankayada da mi yok pastel? Bucada olay parfümeri varsa orada bulabilirsin.
Haklisin kapanmasin konu..

Yok yavrum şirinyerde de pastel bulamadım çankayada da.
Ben de metine tekrar geleyim bi ara.
Olay var şirinyerde,kapıda duruo genelde ojeler ama orda da pastel göremedim bayadır da içeri girip karıştırmadım bi bakayım bulurum belki

lady ya yüzüklerin harika ona diyecek bir şey yokta benim aklıma başka bir şey takıldı :44: daha önceden tırnak yeme problemini çözmek için maniküre gittiğini biliyorum peki hala kuaföre mi gidiyorsun yoksa evde kendin mi yapıyorsun çünkü tırnağının uc kısmına bayıldım sende benim gibi düz seviyorsun ama seninkiler dümdüz de değil yanlara biraz kavis verilmiş

Canım ben hiç maniküre gitmedim :26:
Ve inanmayacaksın ama hiç manikür yaptırmadım ve yapmadım
Sadece uzatıyorum ve törpüyle şekil veriyorum.

Canım ben hiç maniküre gitmedim :26:
Ve inanmayacaksın ama hiç manikür yaptırmadım ve yapmadım
Sadece uzatıyorum ve törpüyle şekil veriyorum.

ee bombaymış o zaman çünkü bende evde kendim yapıyorum manikürümü falan ... lady ya tırnaklarına nasıl şekil veriyorsun detaylı olarak anlatır mısın hatta mümkünse resimli anlatır mısın çok hoşuma gitti tırnaklarının şekli

Utandım şimdi saol canım
İlk önce tırnak makası kullanmamaya özen gösteriyorum,şeklini bozuo çünkü.
Törpülemeye önce yanlardan başlıyorum yanları kavisli bi şekilde törpüleyip üst taraflara gelince dümdüz törpülüyorum.
Bazen yanlar daha kavisli olsun diye (hem böylece yanlardan kırılma takılma gibi bi sorun da olmuo) tırnak makasıyla yandaki düzlüğü kesiyorum makası çapraz tutarak.
Umarım anlatabilmişimdir daha sonra resimli de anlatırım :)

anladım canım sağol bende tırnak makası kullanmayı sevmiyorum onun yerine çok ince uclu düz makas aldım onla kesiyorum daha güzel oluyor bakalım tırnaklarımı yeni kestim uzasınlar hemen deneyeceğim

canım bu sandaletin stok durumunu ogrenebilirmisin benim icin.kalmısmıdır renk,numara bazı botların bitse dahi yeniden üretime girdiklerini biliyorum satıcıyla görüsüp ögrenebilirsen cok sevinirim.

Duyduğuma göre vitrin sayfasında oje paylaşımı yasakmış kızlar.
Malesef artık oje paylaşımı yapamayacağım

Duyduğuma göre vitrin sayfasında oje paylaşımı yasakmış kızlar.
Malesef artık oje paylaşımı yapamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…