Elbisenin gelmesine sevindim canım,en azından paranın hakkını aldınladycıgım chery 1 arkadasımızın dedıgı durumlar ben de karsılastım .hani var dı ya benım japon stylden sıparıs ettıgım dallı gullu bır elbıse tekrardan yuklıyım fotosunu .neyse sonunda erkek arkadasım tel de kıyametlerı koparınca urun bugun geldı .ama sımdı de bır sorun daha cıktı ;elbıse modelın uzerın de dız kapagından bırazcık ustunde duruordu .ben de ıse popomun yarısını anca kapadı .poponun yarısı dısarda bırde kılos alt kısmıben ne yapıyım sımdı bu elbıseyı ya off .
bir de soyle bır durum oldu .dedım ya elbısenın bedenı ne dar geldı ne de bol .ama etek katını kabarık dursun dıye kat kat dıkmısler bır de tam bel hızasında degıl yuksek bel yapmıslar etegın belılını .ee etegın kılos kısımın yogun kat kat goruntusu belımın ustune cıkıncada bırazcık enıme toplu gosterdı .ustelık 51 cık kıloyum .
Bayıldım bu elbiseye yaa. Zarif, sade ve çok şık
bu elbıse ıste ,beden olarak bır sıkıntı yasamadım tam oldu ne sıktı bedenımı ne de boldu .m beden gıyıyorum .neyse ama etek boyu popomun yarısın da:84opom kapanmıyor bıle :84:
Harika
kumaşın rengi harikaa
Muhteşeemmm... İnanılmaz... Fevkalade... Süper ötesiii...
Harika
Elbise ve renk birbirlerini tamamlamış. Gerçekten süper!
Çantasına bayıldım!
Ama çizmeler bana fazla abartılı geldi. O kemer gibi olan yerlerin uçları havada durması hoş güzel ama çizme uzun olunca kötü duruyor.
Çok güzel bir yüzük :97:
Dogo Bag Notebook Çantam
Türkiye'de olmayan bu marka sadece alışveriş sitelerinden indirime girdiği zaman temin edilebiliyor
İndirime girdikçe bütün modellerini tamamlamayı düşünüyorum hepsi bir harika
Karar vermem çok uzun sürdü ama bunu seçtim
Çok güzel bir yüzük :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?