Bu da LadyEvil'ın vitrini

ben de 45 tl sıparıs ettım .bak sımdı heryerde goruyorum dıyınce sogudum guzelım elbıseden

ben de 45 tl sıparıs ettım .bak sımdı heryerde goruyorum dıyınce sogudum guzelım elbıseden

3 satıcıda gördüm o elbiseyi.
ben beğendiğim bişeyi daha ucuza bulurum belki diye başka dükkanlarada bakarım
ama birisinde buldugumu diğerinde göremem hiç ilk defa böyle oldu.

Canim gec cevap verdim kusura bakma. Olayde pastel var ama genelde pembe ve kirmizi tonlari var. Buraya ugradiginda metine git her rengini bulursun pastelin.

Lady aciklamis ama ben de yazayim. Kenarlarini dümdüz istemiyorsan törpüyle hafif yumusatabilirsin. Dümdüz küt törpüle tirnaklarini, keskin kalan köseleri hafifce törpüle o zaman hem küt hem de oval tirnaklarin oluyor. Ya böyle ya da Ladynin dedigi sekilde yap. Bu arada ben de hayatimda bir kere manikür yaptirdim, hic gerek yok.. Tirnak etlerini sakin kesme, ellerini yikayip kremlerdikten sonra elinle geriye it etleri.
Bi de Leydim söylemeden edemicem, ojeyi tirnak diplerine kadar sürme. Tirnak etlerine degmesin oje, yoksa tirnak hava almaz diplerden ve gec uzar. :82:

Duyduğuma göre vitrin sayfasında oje paylaşımı yasakmış kızlar.
Malesef artık oje paylaşımı yapamayacağım

A a niye? Ojenin modasi olmuyor mu? Popüler ve moda oje renkleri olmuyor mu? Sacma olmus...

Leydim yakisir sana öyle bir yakisir ki hem de...
Siyah üzerine minik cicekli bir elbise alabilirsin mesela.
Örnek benim basimdan, boynumdan, belimden düsürmedigim favori fularim:

Bende minik cicek hastaligi oldugu icin bir sürü elbisem ve aksesuarim var böyle...

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım
Tırnaklarım kısa olduğu zaman daha uzun görünsün diye diplere kadar sürüyorum bilmiodum bunu saol :26:

Bilmiyorum oje paylaşımı yasakmış garip şaşırdım ben de.
Fuların çok güzelmiş bayıldım.
Kıbrıs şehitlerinin ara sokakları var ya kaçıncısı bilemiyorum ama orda Cadı Kazanı diye biyer var fularlar şallar harika orda bi git bak 3tlden 15 tlye kadar fiyatları,bak ben bunu 3.5tlye almıştım bu da benim en sevdiğim şalım

Her bayanda bulunması gereken kurtarıcı siyah abiye kıyafetlerden bitane buldum,hemen edinmek istiyorum
Tasarımı tam bana göre,bayıldım

Her bayanda bulunması gereken kurtarıcı siyah abiye kıyafetlerden bitane buldum,hemen edinmek istiyorum
Tasarımı tam bana göre,bayıldım

sakın japon stili kıyafetleri internetten alma! ben normalde S giyiyorum, M beden bir kıyafet aldım mahallemizdeki 10 yaşındaki kıza oldu

sakın japon stili kıyafetleri internetten alma! ben normalde S giyiyorum, M beden bir kıyafet aldım mahallemizdeki 10 yaşındaki kıza oldu

Ben ölçü tablosuna göre alıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım
Aşırı küçükmüş senin aldığın
S M gibi ölçüler uymuo ama ölçü tablosu olan sitelerden alırsan sıkıntı yaşamazsın

ladycıgım chery 1 arkadasımızın dedıgı durumlar ben de karsılastım .hani var dı ya benım japon stylden sıparıs ettıgım dallı gullu bır elbıse tekrardan yuklıyım fotosunu .neyse sonunda erkek arkadasım tel de kıyametlerı koparınca urun bugun geldı .ama sımdı de bır sorun daha cıktı ;elbıse modelın uzerın de dız kapagından bırazcık ustunde duruordu .ben de ıse popomun yarısını anca kapadı .poponun yarısı dısarda bırde kılos alt kısmı ben ne yapıyım sımdı bu elbıseyı ya off .

bu elbıse ıste ,beden olarak bır sıkıntı yasamadım tam oldu ne sıktı bedenımı ne de boldu .m beden gıyıyorum .neyse ama etek boyu popomun yarısın da:84opom kapanmıyor bıle :84:

Eklentiler

• $img_2_large.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 113
bu elbıse ıste ,beden olarak bır sıkıntı yasamadım tam oldu ne sıktı bedenımı ne de boldu .m beden gıyıyorum .neyse ama etek boyu popomun yarısın da:84opom kapanmıyor bıle :84:

canım benzer bir kumaş alıp altına bir yada 2 kat daha artık sen karar ve kumaş ekletebilirsin.
alttaki gibi

canım benzer bir kumaş alıp altına bir yada 2 kat daha artık sen karar ve kumaş ekletebilirsin.
alttaki gibi

tatlım ben de oyle dusunuyorum zaten ,orjınallıgı bozulcak ama mecburum .elbısenın altında sıyah astar var .o sıyah astarın ucunda 15 cm kalınlıgın da elbısenın kumasından dıkılmıs .o alttakı astarın ucune ne dıye dıkmısler hıc anlamadım .alttan hıc gorunmuyor cunku .ama neyse benım ısıme yaradı bu durum .alttakı astarın bel kısmına sıradan kumas eklıycem .orayı bele dıkıp ,astarın etek ucundakı elbıseyle aynı kumas olan yerı dısarıya cıkartıcam :)

bir de soyle bır durum oldu .dedım ya elbısenın bedenı ne dar geldı ne de bol .ama etek katını kabarık dursun dıye kat kat dıkmısler bır de tam bel hızasında degıl yuksek bel yapmıslar etegın belılını .ee etegın kılos kısımın yogun kat kat goruntusu belımın ustune cıkıncada bırazcık enıme toplu gosterdı .ustelık 51 cık kıloyum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…