- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
canım naber
cicekli böcekli elbiseden görüyorum heryerde benim saticimda 40 tl hep senden alıyorum kır azıcık dedim( pazarlık yapınca alısveris daha eglenceli oluyor :) ı ıh! 35 olmaz dediannemde aklımı çeldi, ben almadım yani sizde görürüz artik :)
Hoşgeldin suzans
Öncelikle aldığın elbiseyi çok beğendim ama evet jap.stilin o sorunu var ürünler yurtdışından geldiği için gelişi biraz uzun sürüo,acelen yoksa beklemeye değer
Ben japon stil ürünlerini gittigidiyordan alıyorum.
cnm bı ara japon style kendı buyuk sıtesı vardı .gercekten cok guzel urunler vardı .ama unuttum sıtenın adını bır daha da bulamadım.aklımda tutmayı beceremedım
bende su gıttıgıdıyorun kredı kartı uygulamasını hıc sevmıyorum .benım kartım uzerıme degıl babam da net uzerınden alısverıslerden zaten hıc hoslanmaz .urunlerı evıme degıl ablamın evıne getırdırımbunun baska odeme turu yokmudur acaba
ben de 45 tl sıparıs ettım .bak sımdı heryerde goruyorum dıyınce sogudum guzelım elbıseden
Bidaha ekleyeyim bari :26::26:
Eki Görüntüle 237506 Eki Görüntüle 237507 Eki Görüntüle 237508 Eki Görüntüle 237509
canım bende catlıyan oje asıgı olarak sana tavsıyem lacıvert catlıyan ojenın altına ya sımlı sarı yada beyaz oje sur daha sık duruyor bırde ustune astar cek parlatıcı sur daha belırgın olur
Çok hoşlar, güle güle kullan. Ne kadara aldın?
Daha çok beyaz çantaya bayıldım.. Güle güle kullan canım
Yok yavrum şirinyerde de pastel bulamadım çankayada da.
Ben de metine tekrar geleyim bi ara.
Olay var şirinyerde,kapıda duruo genelde ojeler ama orda da pastel göremedim bayadır da içeri girip karıştırmadım bi bakayım bulurum belki
lady ya yüzüklerin harika ona diyecek bir şey yokta benim aklıma başka bir şey takıldı :44: daha önceden tırnak yeme problemini çözmek için maniküre gittiğini biliyorum peki hala kuaföre mi gidiyorsun yoksa evde kendin mi yapıyorsun çünkü tırnağının uc kısmına bayıldım sende benim gibi düz seviyorsun ama seninkiler dümdüz de değil yanlara biraz kavis verilmiş
Duyduğuma göre vitrin sayfasında oje paylaşımı yasakmış kızlar.
Malesef artık oje paylaşımı yapamayacağım
Ben de bugün her yerde gördüm minik çiçek desenli elbiseler her yerde ama renkli şeyler giyemiyorum biliosun beğeniyorum hep ama yakıştıramıyorum kendime
Evet beyazını aldım tavsiyeniz üzerine :)
Bu mevsimde pek giyilmez ama sonbaharı bekliyorum kolları biraz uzun ve dantelli bu havalarda boğar insanı...
Canim gec cevap verdim kusura bakma. Olayde pastel var ama genelde pembe ve kirmizi tonlari var. Buraya ugradiginda metine git her rengini bulursun pastelin.
Lady aciklamis ama ben de yazayim. Kenarlarini dümdüz istemiyorsan törpüyle hafif yumusatabilirsin. Dümdüz küt törpüle tirnaklarini, keskin kalan köseleri hafifce törpüle o zaman hem küt hem de oval tirnaklarin oluyor.Ya böyle ya da Ladynin dedigi sekilde yap. Bu arada ben de hayatimda bir kere manikür yaptirdim, hic gerek yok.. Tirnak etlerini sakin kesme, ellerini yikayip kremlerdikten sonra elinle geriye it etleri.
Bi de Leydim söylemeden edemicem, ojeyi tirnak diplerine kadar sürme. Tirnak etlerine degmesin oje, yoksa tirnak hava almaz diplerden ve gec uzar. :82:
A a niye? Ojenin modasi olmuyor mu? Popüler ve moda oje renkleri olmuyor mu? Sacma olmus...
Leydim yakisir sana öyle bir yakisir ki hem de...
Siyah üzerine minik cicekli bir elbise alabilirsin mesela.
Örnek benim basimdan, boynumdan, belimden düsürmedigim favori fularim:
Eki Görüntüle 239078 Eki Görüntüle 239079
Bende minik cicek hastaligi oldugu icin bir sürü elbisem ve aksesuarim var böyle...
Her bayanda bulunması gereken kurtarıcı siyah abiye kıyafetlerden bitane buldum,hemen edinmek istiyorum
Tasarımı tam bana göre,bayıldım
sakın japon stili kıyafetleri internetten alma! ben normalde S giyiyorum, M beden bir kıyafet aldım mahallemizdeki 10 yaşındaki kıza oldu
bu elbıse ıste ,beden olarak bır sıkıntı yasamadım tam oldu ne sıktı bedenımı ne de boldu .m beden gıyıyorum .neyse ama etek boyu popomun yarısın da:84opom kapanmıyor bıle :84:
canım benzer bir kumaş alıp altına bir yada 2 kat daha artık sen karar ve kumaş ekletebilirsin.
alttaki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?