- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
- 323
paylaşılsa ne zararı olur yani? ne bu kural koyma sevdası Allah aşkına ya.
Ojelerinden marhum kalcaz ama yapcak bişey yok
çoğu konuda senin yorumlarına yada topiklerine denk geliyorumartık bişeyler beni sana çekiyormuş nedenini buldum tarz olarak yakınızzz ama ben senin kadar uzun süreli bu uğraşlar içinde olamıyorum takipteyimmmmmm
Hoşgeldin suzansladycıgım ,joulenın topıgınde adını gectıgını gorunce ,bır bakıyım su vıtrınede dedım ve geldımiyiki de gelmısım .ben de japon style delısı olarak dırek ,hangı sıteden alsverıs yaptıgını ogrenmek ıstıyorum .acaba aynı sıteden mı yapıyoruz merak ettım .ben de daha yenı sıparıs verdıgım bır elbıse var cok begenerek sıparıs ettım .ama 15 gunde anca gelırmıs napalım beklıyorum bende .lınk paylasmak yasaksa ozelden atarsan da sevınırım .sıparıs ettgım elbıseyı de paylasım hemencık
bu arada senın sıparıs ettıgın sıyah tullu elbıseyı cok begendım .gule gule en ozel ınsanlarla gıyıp eskıtmek nasip olur ınsama elbısenın altında kombınleyecegım sıyah dolgu sandaletı pek begenmedım .model olarak guzel de sankı bu elbısenın ayakkabısı degıl gıbı .hanı elbıse tullu ve sıyah yaa bıraz abıyeye kacıyor gıbı ,ama dolgu sandaletler genellıkle gunluk sortlarımızın ve uzun salas elbıselerımızın altına gıyıldııgnde daha hos duruyor.dıye dusunuyorum.
ladycim bende gg den birçok japon style ürünü aldım ama ayakkabı olsun giyim olsun kaliteli bulmadım tabi modeller harika o ayrısende bu sorunu yaşıyomusun:26:
Canım evet çok kaliteli ürünler değil zaten daha önce de demiştim japon stil diye geçio ama ürünler hong kong malı...
Fiyatlarına göre yine de iyiler bak mesela geçen gün elime ulaşan kıyafetle orjinalini ekleyeyim pek bi fark yok ama içinde astarı olmasına rağmen içini gösterio astarları falan aşırı ince.
İşlemeleri çok güzel ama ben çok beğendim.
Eki Görüntüle 237412 Eki Görüntüle 237413
evet fiyatlarıda uygun ama keşke biraz daha fazla olup daha kaliteli olsa daha iyi olurdubuarada elbisenin modeli şahane güle güle kullan
canım naber
cicekli böcekli elbiseden görüyorum heryerde benim saticimda 40 tl hep senden alıyorum kır azıcık dedim( pazarlık yapınca alısveris daha eglenceli oluyor :) ı ıh! 35 olmaz dediannemde aklımı çeldi, ben almadım yani sizde görürüz artik :)
dantel elbisenin beyazını almıssın güle güle giy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?