Kızlar saçlarında marjinal renkler denemek isteyenler için(mavi,lacivert,fuşya,mor...) istedikleri renkleri elde edebilecekleri markaları paylaşmak istedim.
Kendimden biliyorum,bu renkleri bulabilmek oldukça zor.
Akos Saç boyası renk kataloğu:
Exitenn Saç boyası renk kataloğu :
Jean's Color saç boyası renk kataloğu (Teşekkürler Slania :)
Exicolor Saç boyası renk kataloğu: (bunun için link vermek durumundayım)
Neva Kozmetik
Bu markaları daha çok kuaför depolarında bulabileceğiniz gibi internetten de temin edebilirsiniz
Bu da hep yaptığım göz makyajı
Yapılışı son derece basit.
Göz kalemi ile gözü aşağıdan ve yukarıdan çerçeve içine alıyoruz.
Uç kısımları biraz uzatıyoruz,sonra da far aplikatörü ya da far fırçasıyla göz kalemini dağıtıyoruz.
Dağılan göz kalemi gri olacaktır,kenarları da uzatmak istediğimiz kadar uzatıyoruz.
Tercihen göz üzerine gri far da sürülebilir.
Evet hem kendi emeğin,hem de hep kullanabilecekleri bir şey :)
Ben beyaz diyorum... Siyah elbise zaten bolca var sende diye tahmin ediyorum ve beyaz almalisin diyorum. Beyazda dantel ve islemeler daha cok belli sanki ayrica siyahta gecelik havasi var beyaz daha günlük..
Ne demek rica ederim canim.. :87: Umarim istedigin gibi olur saclarin..
Magenta harika görünüyor.. Uclardaki siyahlardan kurtulursam uclari magentaya boyayacagim. Bak beyaz da var orda. (white)
Ocean blue istedigin renk sanirim.
geleceğin derya baykalınımı gördüm ne:122:
canim j.style şifon elbiseler cok ince diyorlar, o kadar inceymiş ki içini rahat gösteriyormuş.sen bu elbisenin içine ne giymeyi düşünüyorsun? şahane birsey bu fiyati ne kadar bu arada
Beyazını alayım dimi daha önce siyahtan ve griden başka bişey giymediğim için beyaz almaya çekindim açıkçası ama beyazı elbisenin modelini işlemelerini tam göstermiş siyah kapatmış biraz
Çok güzel bir topic olmuş
Özellikle davetiyelerden ayraç olayına bayıldım
Teşekür ederim :)
Yaptıkça ekliyorum ayraçları
Canım 3. fotoğraftaki soldan sağa doğru 4. rujunun markası ve rengini öğrenebilir miyim sanırım çok sevdiğim bir renk o benim =) O tonlarda bir sürü rujum oldu ama hala gördükçe dayanamıyorum o tonları hemen alasım geliyor, merak ettim...
İnce uzun olan mı?
Avon Glazewear-Sunset :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?