Bu da LadyEvil'ın vitrini

Ne demek rica ederim canim.. :87: Umarim istedigin gibi olur saclarin..
Magenta harika görünüyor.. Uclardaki siyahlardan kurtulursam uclari magentaya boyayacagim. Bak beyaz da var orda. (white)
Ocean blue istedigin renk sanirim.

Mavis gözlerine ne cok yakisiyordur ama... Canim yapip da resmini paylassana gözlerinin.

Ben beyaz diyorum... Siyah elbise zaten bolca var sende diye tahmin ediyorum ve beyaz almalisin diyorum. Beyazda dantel ve islemeler daha cok belli sanki ayrica siyahta gecelik havasi var beyaz daha günlük..

Evet canım siyah dantelli çok var,dediğin gibi beyazda işlemeler çok güzel duruo elbiseyi belli etmiş beyaz.
Tamam o zaman beyaz alıyorum

Ne demek rica ederim canim.. :87: Umarim istedigin gibi olur saclarin..
Magenta harika görünüyor.. Uclardaki siyahlardan kurtulursam uclari magentaya boyayacagim. Bak beyaz da var orda. (white)
Ocean blue istedigin renk sanirim.

Siyahlar tamamen gitmedi mi daha?
Eğer sadece uçlardaysa biraz kestir anca o zaman kurtulursun kaç kere açtın bi türlü gitmedi :/
Ocean Blue istiyorum evet bu boyayı bulabilirsem alacağım hem bikaç kullanımlıkmış hem de kullanımı gayet rahat.

Mavis gözlerine ne cok yakisiyordur ama... Canim yapip da resmini paylassana gözlerinin.

Canım beniim çok sağol bikaç resim buldum ama gri ağırlıklı değil daha çok siyah ağırlıklı yapmışım,ekleyeyim :)

Saçlarımdan pek belli olmamış ama...
Modelinki gibi gri tonlarında yapınca da eklerim :)

canim j.style şifon elbiseler cok ince diyorlar, o kadar inceymiş ki içini rahat gösteriyormuş.sen bu elbisenin içine ne giymeyi düşünüyorsun? şahane birsey bu fiyati ne kadar bu arada

canim j.style şifon elbiseler cok ince diyorlar, o kadar inceymiş ki içini rahat gösteriyormuş.sen bu elbisenin içine ne giymeyi düşünüyorsun? şahane birsey bu fiyati ne kadar bu arada

En son aldığım japon style elbise için benim de olmuştu öyle bi tereddütüm,içinde astarı var içimi göstermio.

Aldığım elbise bu canım evet beklediğimden ince ama astarı olduğu için içini gösterme sorunu olmadı.

Ben de çok beğendim kolları falan çok güzel gg'de 2 satıcıda gördüm bitanesinde kargo satıcı ödemeli 49 tl,diğeri alıcı ödemeli 39tl

dimi kollardaki model elbiseyi gösteren. benimde öyle bir kabanim var çok severek giyiyorum, beyazini kaçirma

Beyazını alayım dimi daha önce siyahtan ve griden başka bişey giymediğim için beyaz almaya çekindim açıkçası ama beyazı elbisenin modelini işlemelerini tam göstermiş siyah kapatmış biraz

Yakın bir zamanda yapacağım renk:

(Hande Yener'e gerçekten çok yakışmıştı)

Kendi saç rengim yaklaşık olarak bu.
Saçımı kendi rengine döndürüp resimdeki gibi aralara siyah attırabilirim...

Bu arada resmi büyütüp açınca gördüm markası Avonmuş ama hangi seri ve numarası kaç =)

İnce uzun olan mı?
Avon Glazewear-Sunset :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…