Bu da LadyEvil'ın vitrini

Bende var bu boyunluklara benzer bir takı tabi bunlar kadar şatafatlı değil daha sade. Bunlar da harikaymış, boynu ince uzun olanlara yakışıyor bu tip takılar... :82:

Ben bu tip takılar bulamıyorum bulsam alacağım hemen sen nerden almıştın?

Bikaç ay önce Avondan sadece bilekliğini aldığım kolye-bileklik setinin kolyesini de aldım ve çok beğendim.
Eskitme tarz şeyler sevenler için harika bi set bence :)

Bunlara bayıldım.
Türkiye'de var mıdır bunlar?
Herhangi biyerde gören varsa hemen bana söylemeli.

Ben bu tip takılar bulamıyorum bulsam alacağım hemen sen nerden almıştın?

Zencifreden almıştım canım ben. Ama son bi tane kalmıştı onu almıştım. Alsancakta gotik kıyafetler satan bi yer vardı orada görmüştüm bunlardan, ama adını hatırlayamadım. Kıbrıs şehitlerinin ara sokaklarındaydı.

S.O.S var oralarda bildiğim,sanırım orayı söylüosun gidip bakayım ben de :)

Bence Avon takı işini daha da ilerletsin çünkü tasarımları gerçekten çok iyi.
Aldığım yeni Avon takıları :)

Eskitme takıları çok sevdiğim için bu bilekliğe bayıldım

Bu da çok sevdiğim ve tasarımına bayıldığım kolyem

O kolye benimde cok hoşuma gidiyor. Avon gerçekten takı konusunda değişik fikirler ortaya koyuyur ve gerçekleştiriyor..

lady evil kahkülden bahsetmişsin bi önceki sayfada da yazayım dedim
takma kahküller oluyo onları denesene bi
hem kestirmezsin saçını, hem de istediğin zaman tarz yaparsın:)
ben de kendime almayı düşünüyorum ama bulamadım daha :)

juno ben de düşünüyorum onu,ama belli olur mu takma olduğu? Tereddütteyim böyle geriden başlayıp çok kalın bi kahkül yaptırmak istiyorum öyle bulabilir miyim bide anlaşılır mı takma olduğu

Son düzenleme:
açıkçası ben hiç denemedim çünkü bulamadım burda daha
ama forumda bi yerde takma kahkülle ilgili konular vardı, hatta biri kahkülünü takıp koymuş iyi gibi görünüyordu
hem deneyerek alırız diye düşünüyorum ama
gerçi nette de uygun fiyata bulursam ben netten de alabilirim

Ben de bi araştırayım cesaret edip de yapacağım yok çünkü bu işi bari takmasını alayım bi bakayım nasıl duracak

Son düzenleme:
biraz baktım fiyat göremedim ya
burda bazı arkadaşlar yazmıştı da 100 liradan aşağı yoktu.
hele bi çalışmaya başlayayım da ben önce o çıtçıt senin bu kaynak benim hepsine bakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…