Evet bende avon kataloğunu aldım buldum onu tahmin ettim sunset olduğunu, emin olamadım... Kampanya 7 bitmeden alayım, kampanya 8'de indirimi yok çünkü =) Çok teşekkürler...
selam kızlarruj kelimesini görünce koştum geldim rujlara ayrı bir zaafım vardır benim Nasıl memnun musunuz Avon'un rujlarından bende de var bir kaç tane ama sağlık bakanlığı onaylı değil diye laflar ortalıkta dolanıyor atmayı bile düşündüm:44:
Selamm hoşgeldin :)
Ben avonun rujlarından memnunum zaten ruja fazla para verme taraftarı değilimdir hiç gerek yok bence.
Bana şimdiye kadar hiç bişey olmadı avon ürünleri yüzünden :)
Fondöten pudra gibi ürünlerde daha büyük markalar tercih ediyorum genelde avon kullanmıyorum,ama far,ruj gibi ürünlerinin çoğunu kullandım hepsinden memnun kaldım
Selamm hoşgeldin :)
Ben avonun rujlarından memnunum zaten ruja fazla para verme taraftarı değilimdir hiç gerek yok bence.
Bana şimdiye kadar hiç bişey olmadı avon ürünleri yüzünden :)
Fondöten pudra gibi ürünlerde daha büyük markalar tercih ediyorum genelde avon kullanmıyorum,ama far,ruj gibi ürünlerinin çoğunu kullandım hepsinden memnun kaldım
Bayıldım topiğine. :) Takip edeceğim.
Şu dantelli elbiseleri hangi siteden sipariş ediyorsun peki?
Hiç netten kıyafet almadım daha önce.
Bunlar da en sevdiğim kırmızı rujlarımdan birkaçı :)
Eki Görüntüle 217205
beğendim bunları benimde rujlarımdan neredeyse 7-8 tanesi kırmızı tonlarında
Siyahlar tamamen gitmedi mi daha?
Eğer sadece uçlardaysa biraz kestir anca o zaman kurtulursun kaç kere açtın bi türlü gitmedi :/
Ocean Blue istiyorum evet bu boyayı bulabilirsem alacağım hem bikaç kullanımlıkmış hem de kullanımı gayet rahat.
Canım beniim çok sağol bikaç resim buldum ama gri ağırlıklı değil daha çok siyah ağırlıklı yapmışım,ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 217023
Eki Görüntüle 217024
Eki Görüntüle 217025
Saçlarımdan pek belli olmamış ama...
Modelinki gibi gri tonlarında yapınca da eklerim :)
Yakın bir zamanda yapacağım renk:
(Hande Yener'e gerçekten çok yakışmıştı)
Kendi saç rengim yaklaşık olarak bu.
Saçımı kendi rengine döndürüp resimdeki gibi aralara siyah attırabilirim...
Ben de kırmızı ruj hastasıyım ama genelde siyah göz makyajı yaptığım için pek kullanamıyorum kırmızı ruj,çoğu hiç kullanılmadan öylece beklio
Ayy bunlar harika..39.90 ggde..
Benim patlıcan moru saçlarımı görmüştün dimi sen aralarda siyahlar vardı çok güzel olmuştu senin de öyledir kötü görünmüo aralardaki siyahlar :)
Arka arkaya yaparsam saç falan kalmaz cidden
Ama daha genciz hepsini 2-3 sene kullanıp değiştirsem bir ömre sığar heralde hepsini yapabilirim
Evet görmüstüm aynen onun gibi iste. Cabuk uzadigi icin saclarin sanslisin, turuncu zaten cok cabuk akiyor onu kapatmak cok zor degil. Yalniz sana sunu diyim, sana en cok yakisan sac rengi siyah. Bayiliyorum siyah sac-beyaz tene, gözler de mavi olunca harika bir görüntü oluyor. Benim gözlerim siyah pamuk prenses gibi oluyorum siyah sacla, her an boyayabilirim saclarimi..
Ben de siyaha bayildim. Düsünsene belini ne kadar ince gösterir o, harika olur yaa..Almak isterdim ama daha önceden hic alisveris yapmadim oradan, güvenemiyorum acikcasi. Ödeme kapida mi yapiliyor?
Pamuk Prensesiiim sen biraz dur saçların bi dinlensin ondan sonra boyarsın tekrar :)
Canım ben defalarca yaptım alışveriş güvenebilirsin,kredi kartıyla yapılıo ama ürün eline ulaşmadan para satıcıya ulaşmıo havuzda beklio,yani parayı alıp göndermeme gibi bi durum yok merak etme
Canim haklisin ama bu rengi kapatmak icin zaten mecbur boyayacagim. Ki$a kadar yavas yavas koyulastirmayi düsünüyorum, bu renk beni cok soluk gösterdi..
Iyimis ya, annemle konusayim en iyisi.. Canim peki gelen ürün sorunlu oldu mu ne yapiyoruz?
Ürünü kargocunun yanında açın diolar eğer sorunluysa direkt kargocuya verip geri yollanıo.
Ama şu şekilde de yapabilirsin;ürünü alıp denedikten sonra beğenmezsen ya da sorunluysa satıcıya mesaj atarsın geri iade edeceğim diye,paketin üzerindeki adrese yollarsın geri alırlar para iadeni yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?