Bu da LadyEvil'ın vitrini

Anladim sagol canim ya.. En cok hosuma giden de fiyatlarin uygun olmasi, para sIkIntImiz var bu aralar. Istedigim seyleri fiyatlari yüzünden alamamak moralimi bozuyor.

Haklısın ben hem istediğim gibi bişey bulamıyorum hem de bulduklarım çok pahalı oluo.
Hiç gerek yok o kadar para dökmeye...

Goethe - Faust
Goethe - Genç Werther'in Acıları
Shakespeare - Macbeth
Shakespeare - Hamlet
Shakespeare - Othello
Shakespeare - Kral Lear
Shakespeare - Romeo ve Juliet
Hardy Bouillon - John Locke
Luciano De Crescenzo - Böyle Dedi Bellavista
Irvin D. Yalom - Nietzsche Ağladığında
Paulo Coelho - Zahir
Paulo Coelhı - Portobello Cadısı
Paulo Coelho - Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum ve Ağladım
Dostoyevski - Karamazov Kardeşler
Emile Zola - Nana
S.Freud - Psikopatoloji Üzerine

Nietzche Ağladığında ve Genç Werther'in Acıları çok güzel kitaplar.
Shakespeare'in Richard The III'ünü de almalısın ama listene. :))
Çok güzeldir. Richard'ın hinlikleri okunmaya değer. Çok etkileyici bir yapıt.
Bir de 3. Richard için Al Pacino belgesel niteliğinde bir şey hazırlamış 96da.
Onu da izlersen güzel olur kitabı okumadan önce.
İngiliz aksanını duymak önemli orda, kafanda canlandırabilmen açısından da hoş oluyor.

Tamam canım saol o zaman hemen alayım onu.
Shakespeare'in bütün yapıtlarını okumayı düşünüyorum. :)

Genç Werther'in Acıları'nı hep okumak istemiştim,ama malum sınavlar yüzünden kitap okumaya bi süre ara vermek zorunda kaldım okumaya başladığımda elimden bırakamıyorum kitapları
Şuan Sana Gül Bahçesi Vadetmedim kitabını okuyorum.

çok güzellll nerede satılıyor du bunlar

Bu göz makyajina bayildim. Canim yapar misin arada böyle makyaj, yakisir senin tarzina..

Canım bir de Werther'i alacaksan sosyal yayınlarından çıkanını al eğer bulursan. Bazı dandik basımları var çok fena oluyor çevirileri, kitaptan soğuyorsun; zaten çok kitap okuyan biri olarak biliyorsundur sen de bunu. :)

Daha önce almıştım kitabı,alkım yayınları benimki daha henüz incelemedim kitabı umarım iyidir...

Çok kötüdür o yayınevinin çevirileri. Hatta marketlerde, özensiz ortalık raflara tıkıştırılmış olarak satılıyorlar her zaman. Neyse... Bir dahakine tercih etmezsin artık. :26:

Çok kötüdür o yayınevinin çevirileri. Hatta marketlerde, özensiz ortalık raflara tıkıştırılmış olarak satılıyorlar her zaman. Neyse... Bir dahakine tercih etmezsin artık. :26:

Keşke almasaydım ne zaman aldığımı da bilmiyorum baya oldu kitaplığımda duruo,bidahaki sefere dikkat ederim artık :/

Bu da çok beğendiğim bi gömlek.
Resimdeki gibi kombine edilirse bende çok güzel duracağını düşünüyorum...

Yaptırmak istediğim ama bi türlü cesaret edemediğim kahküllü saç modellerini paylaşmak istedim.
Yakışacağını düşünsem hiç durmam yaptırırım ama emin olamıyorum...

Bu en çok istediğim kahkül modeli

Son düzenleme:
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Bende var bu boyunluklara benzer bir takı tabi bunlar kadar şatafatlı değil daha sade. Bunlar da harikaymış, boynu ince uzun olanlara yakışıyor bu tip takılar... :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…