Anladim sagol canim ya.. En cok hosuma giden de fiyatlarin uygun olmasi, para sIkIntImiz var bu aralar. Istedigim seyleri fiyatlari yüzünden alamamak moralimi bozuyor.
Nietzche Ağladığında ve Genç Werther'in Acıları çok güzel kitaplar.
Shakespeare'in Richard The III'ünü de almalısın ama listene. :))
Çok güzeldir. Richard'ın hinlikleri okunmaya değer. Çok etkileyici bir yapıt.
Bir de 3. Richard için Al Pacino belgesel niteliğinde bir şey hazırlamış 96da.
Onu da izlersen güzel olur kitabı okumadan önce.
İngiliz aksanını duymak önemli orda, kafanda canlandırabilmen açısından da hoş oluyor.
[ı]bu ayakkabılar çok hoş.
En kısa zamanda benim olmalılar.[/ı]
[ımg]http://2.bp.blogspot.com/_ıq1fko6qus0/tmkon-jhxqı/aaaaaaaaaeq/z8fwpatus7a/s1600/dantel-bot_1.jpg[/ımg]
[ımg]http://images.gittigidiyor.com/3043/japon-3-renk-kısa-dantel-bot-34-39-kargosuz__30434978_2.jpg[/ımg]
çok güzellll nerede satılıyor du bunlar
Bu göz makyajina bayildim. Canim yapar misin arada böyle makyaj, yakisir senin tarzina..
Tamam canım saol o zaman hemen alayım onu.
Shakespeare'in bütün yapıtlarını okumayı düşünüyorum. :)
Genç Werther'in Acıları'nı hep okumak istemiştim,ama malum sınavlar yüzünden kitap okumaya bi süre ara vermek zorunda kaldım okumaya başladığımda elimden bırakamıyorum kitapları
Şuan Sana Gül Bahçesi Vadetmedim kitabını okuyorum.
Canım bir de Werther'i alacaksan sosyal yayınlarından çıkanını al eğer bulursan. Bazı dandik basımları var çok fena oluyor çevirileri, kitaptan soğuyorsun; zaten çok kitap okuyan biri olarak biliyorsundur sen de bunu. :)
Çok kötüdür o yayınevinin çevirileri. Hatta marketlerde, özensiz ortalık raflara tıkıştırılmış olarak satılıyorlar her zaman. Neyse... Bir dahakine tercih etmezsin artık. :26:
kahkülün sana yakışacağını düşünüyorum :26:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?