Cok guzel yazmissiniz.Bunları yaşayıp keşke görüşseydim diyen insana biz ne yazalım.
Aklını peynir ekmekle yemiş zaten. Yanına da çay demlesin bari. Kuru kuru gitmez.
Adam evli değil. Ve uzun yıllardır sevgililer. Adam tam bir pislik.Adam zaten evlidir muhtemelen. İyi de bu kadar kısa zamanda arkadaşınız niye bu kadar tutulmuş ki? Atsın başından.
Cok dogru. Kısa süre içinde anne ve babasını kaybetti duygusal boşluk galiba.Herşey ortada
Adamın adiliğine dair daha ne yazalım
Ama arkadsşın için şunu yazarım
Yaşı artık bu kadar mantığı yürütebilecek yaşta
Aklını başına alsın çocukça davranmasın
Sevginin bir anlamı olmalı heleki bu yaşta
Sabır dilerim arkadaşınaCok dogru. Kısa süre içinde anne ve babasını kaybetti duygusal boşluk galiba.
Adam kızın anne ve babasının cenazeleri için bile gelmediSabır dilerim arkadaşına
Acılar insanları olgunlaştırır
Dünyayı daha iyi analiz etmesini sağlar
Acısının üzerine acı eklemesin arkadaşın hayatından parazitleri temizlesin
Sevgili değil arkadaş olsun
İnsan olan böyle bir süreçte arkadaşına bu adliği insafsızlığı yapar mı
Değil sevgili bu adam insan bile olamamış
Vallahi en mantıklı yorum bu... ne diyelim konu sahibi yani. Söylenecek söz mü var. Siz yazdığınız konuyu ona bir okutun bakalım. Hala keşke görüşseydim diyorsa salın gitsin. Bazı insanlar celladını seviyor ne yapalım
Okuyor kendisi. Ve bu celladinda küfür var hakaret var hatta kıza tokat atmisligi var.Vallahi en mantıklı yorum bu... ne diyelim konu sahibi yani. Söylenecek söz mü var. Siz yazdığınız konuyu ona bir okutun bakalım. Hala keşke görüşseydim diyorsa salın gitsin. Bazı insanlar celladını seviyor ne yapalım
Hala buraya ne yapayım diye sormamalı o zaman. Akıl yaşta değil başta oluyor işte.Okuyor kendisi. Ve bu celladinda küfür var hakaret var hatta kıza tokat atmisligi var.
Arkadaşım anne ve babasını kaybetti duygusal boşlukta. Adam da öfke kontrolü yok.Ona böyle davranan bir insanı neden bu kadar umursuyor? Belli ki tutarsız ve ne istedigini bilmeyen biri. Iyi ki evlenmedim ve bu tavırlarını simdiden gordum desin. Gerekirse engellesin ve yoluna devam etsin. Belli ki bu insanla hicbir sey olmaz. Evlense bile ayni seyi yapar.
Ben bu yorumların çıktısını alacağım sabah akşam okusun diye. Teşekkürler yorum icinHala buraya ne yapayım diye sormamalı o zaman. Akıl yaşta değil başta oluyor işte.
Valla o adamı var ya benim elime vericeksin bütün hıncımı ondan alırımAdam kızın anne ve babasının cenazeleri için bile gelmediKadınla resmini yolluyor ve arkadaşıma senu canimdan çok sevmiştim ama bitti evlenecegiz yazmış. Tam bir rezil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?