Bu da nedir?

Tartismiyoruz adam net pislik. Böyle yorumları okusun aklını başına alsın diye açtım konuyu. Yemin ederim zerre uyumadik.

Cok mu aramis bu adami arkadasin bir sorar misin?piyangodan mi cikmis?beddua gibi bir adam bulmus kendine,evlat olsa sevilmez,evinde besledigi hayvan olsa cekilmez.Nesini sevmis cidden.Ciksin sokaga kedi sevsin,kopek sevsin de bu adami sevmesin.Memlekette baska adammi kalmamis?Ne idugu belirsiz,kimle ne yapiyor belli degil,ozellikle arasan bulmayacagin niteliksizlikte bir adam.Allah arkadasina akil fikir versin,sukur kurtuldum diye dua edecegine uzuluyor birde.

Allah razı olsun

Arkadaşın önce numarasını değiştirmekle işe başlasın.
Öyle gidip hat falan almak demiyorum ha
Arıyorsun müşteri hizmetlerini son 2 rakamını değiştirmeyi talep ediyorsun oldu bitti
Böylece arayamaz onla bunla foto atamaz
Adam hayatını yaşıyor başkalarıyla
Arkadaşın da onun için ego tatmini
Hani orda dursun beklesin yıllarca yedek olsun
Diğer kadın(lara) kafası atarsa buna dönecek sonra yine dönecek vs
İnsan grip olduğunda sevgilisi geçmiş olsun diye gelip ilgilenmezse ayrılıyor ama arkadaşın başsağlığına bile gelmeyen adamı seviyor
Kaç senelik evliler eşleri sanaldan bile aldatsa gözünü kırpmadan boşuyor arkadaşın adamın bilmemkaçıncı boynuzlamasına rağmen bırakmıyor
Duygusal boşlukta olabilir Allah sabır versin ama şu rezil adama sevgi besleyeceğine eve kedi köpek alıp beslesin bin kat daha iyi

Konu sahibinin sevgili arkadaşı, üzerine düşünmeye, kendini üzmeye, arkadaşını dahi uykusuz bırakmaya değecek bir adam yok karşınızda.Sizinle resmen oyun oynayan, duygularınızla dalga geçen, zerre değer vermeyen biri için kendinizi üzmeyin. Esaslı bir tepikle atın başınızdan şu adamı.

Arkadaşım anne ve babasını kaybetti duygusal boşlukta. Adam da öfke kontrolü yok.
Selam. Kotu bir ruh halindeyse baskasina degil kendine en cok ihtiyaci oldugu donemde demektir. Baskasinin dengesizligiyle tam da bu yuzden ugrasamaz. Enerjisini bunlara degil kendisine vermeli. Kendini iyi hissedecegi seyleri sormali, onlari yapmali

Sevmiyorum diyor adam iki arayınca tekrar başlıyor. Haklısınız no degistirmek en onemlisi

Selam. Kotu bir ruh halindeyse baskasina degil kendine en cok ihtiyaci oldugu donemde demektir. Baskasinin dengesizligiyle tam da bu yuzden ugrasamaz. Enerjisini bunlara degil kendisine vermeli. Kendini iyi hissedecegi seyleri sormali, onlari yapmali
Adam kızı maymuna çevirdi cidden haklisiniz

Her şey ortada uzelecegi bir şey yok bence sevinsin böyle karaktersiz birinden ne sevgili ne de koca olmaz.

Her şey ortada uzelecegi bir şey yok bence sevinsin böyle karaktersiz birinden ne sevgili ne de koca olmaz.
Herşey bir yana sabah sabah arayıp haftaya cuma izmir e geleceğim seni çok seviyorum evlenelim diyen adam arkadaşım görüşmek istemiyorum deyince bir kadınla resmini yolluyor evlenecegiz yaziyor

Aldatma ve şiddet tüm kadınlar için kırmızı çizgi olmalı. Affedilemez durumlar..
İstediğiniz kadar sevin ama o adam sizi aldatmış, barışırsanız yine yeniden aldatır.
Tüm bunlara katlanıp gururunuzu yok sayacak hangi vazgeçilmez özelliği var bu adamın?

Arkadaşım için açtım konuyu. Ben de aldatildim boşandım. Ve de 10 günlük yeni gelinim
Bence adam vazgeçilmez değil de bizim kız gerizekalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…