Bu da nedir?

Arkadaşıma hayat arkadaşı aile olacak biri lazım. Böyle bir sapkinla kimse mutlu olamaz. Adamın 19 yasinda oğlu var yıllardır gorusmuyorlarmis. Adam kendi ailesiyle gorusmuyor. Herkes mi suçlu? Adam resmen manyak öfke kontrolü yok. Şiddet hakaret hersey var. Geberesice!

Dün gece çok konuştuk bu konuyu hiç uyumadik. Adam inanılmaz rezil. Kız bir haftasonu istanbula ziyaretine gitmiş orada şiddet uygulamış saçma bir sebepten. Tekme tokat Üç gün sonra seni seviyorum demiş salak kız affetmis. Adam da öfke kontrolü yok. Yolda yururlerken saati düşmüş kırılmış kızı o an terketmis senin yüzünden oldu diye. Ben de dün öğrendim bunları. Rezil im teki inşallah cehennem olur da ortaya çıkmaz.

Arkadaşınız adamı sevmiyor. Sadece kendisini mutlu edecek bir yer arıyor

bana komik gelen şey adamın önce ben seni arkadaşım olarak görüyorum benim sevgilim var dedikten sonra o kadın hataydı ben seni seviyorum diyip daha sonra görüşmeyince bitti artık demeler ay kendi kendine gelin güvey olmalar ne bu böyle biri için mi üzülüyor arkadaşın

Hep taktik bunlar, aklınca kadını köle edecek kendine.

Ilk kadın sesı duudugunda ve senı sevmıyorum dedıgındw bıtırecektı. Bundan sonra hala pısman oluyorsa ne soylense bos hayayını yakacak yada gereksız bır sevgıyle acı cekecek ne sevgıumıs arkadas 7 yıllık kocama bukadar baglı degılım ben burda bı cok kafın oluyor sunuyor gurursuzlasıyor. Bası saolsun ama her aılesını kaybeden yanlıs sevgıler pesınde kosmıyor

No sunu degistirmekle basladi ise. Kesin kararli istemiyor. Isleri yogun ve yarin yeni bir araba alacak yani iyilesiyor artik. Araba heyecani sarmis bugun cok sevindim. Bitti bu pislik adam onun icin. Mezarlikta anne babasina dua edip soz verdi. Cok sukur boyle biter umarim

Bu adam! İçin parmaklarımı yoramam ama arkadaşın acilen psikolojik destek almali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…