Annemdeyim su ançocugunuzu o evden cikarin olurmu
cunku yakin zamanda onada ayni hareketler yapilacak gibi
sindirmeye calisiyorlar cocugu resmen sussun konusmasin ne demek bagirmak kimin haddine ya çok uzuldum kiziniza
gidecek yeriniz yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemdeyim su ançocugunuzu o evden cikarin olurmu
cunku yakin zamanda onada ayni hareketler yapilacak gibi
sindirmeye calisiyorlar cocugu resmen sussun konusmasin ne demek bagirmak kimin haddine ya çok uzuldum kiziniza
gidecek yeriniz yok mu?
Annemdeyim yarin sabah gideceğimderhal ama derhal hem kendine hem kizina darp raporu al. umarim o eve dönmemissindir.
Hmkocamla konusmadim hatti kirdim watsap sildim. Annesi ne doldurduysa o artık. Annem mesaj atmis kizin atesi vsr surubu getirir misin diye gormus yazmamisAnnendemisin şuanda
İnş gitmezsin bidaha o eve yaşanırmı orda ya kocanın sana durduğundan haberi yok mu kocan bişy demedi mi annesine
Ben kizimin ismini yazdim miAyyy içim şişti iki konunuzu da dehşet içinde okudum bana tokat atacak kendimi de geçtim çocuğuma tokat atacak kadını varya paralarım küfür edecek hakaret edecek insanı kaynana felan demem olduğu yere gömerim ben böyle rezalet görmedim abin almış madem git ve geri gelme kızına yazık sana da yazık ama en çok ececiğe yazık
Keske söyleseydin annen böyle yaptı diye şimdi kadın iyice doldurmuştur oğlunuHmkocamla konusmadim hatti kirdim watsap sildim. Annesi ne doldurduysa o artık. Annem mesaj atmis kizin atesi vsr surubu getirir misin diye gormus yazmamis
Sindirilmissin. Seni sindirmisler. Üzgünüm ama o bebeği de sindiriyorlar. Benim de 7 aylık bi kızım var. Senin yerine koydum kendimi düşünmek bile üzdü inan ki. Biz kadınlar herşeyi yapabilecek güçteyiz. Bırak onların dairelerinin hesabını yapmayı gir bir işe az da olsa kazan. Annen yuvan bozulmasın diye belki de sana öyle çekimser davranıyordur. Sen bir düzen kurunca geçer korkusu. O kizinla ilgilensin sen de az çok demeden calis ver yarısını annene geri kalaniyla ye iç gez. Çocuğun için birikim yap. Anneyiz biz hem kadiniz hem anneyiz. Bu bizi on kat güçlü yapar. Bunların hepsini yapmadan önce de git o kadına haddini bildir. Sinirim bozuldu. Burdan konuşması kolay deme dönme o adama
Demeidm tleefonum var ama hattimi kirdim. Bide anneme dedim niye yaziyoeun suclu biz gibi tenezzul etmiyo cevap vermiyo sabah gideceğim rapor almayaKeske söyleseydin annen böyle yaptı diye şimdi kadın iyice doldurmuştur oğlunu
Şurubuda bahane edip konuşmaya çağrıyolar die vermemz cevp
Evet git kesinlikle bidaha yapamazlar şikayetçi de olDemeidm tleefonum var ama hattimi kirdim. Bide anneme dedim niye yaziyoeun suclu biz gibi tenezzul etmiyo cevap vermiyo sabah gideceğim rapor almaya
Peki sikayetci olunca noluyoEvet git kesinlikle bidaha yapamazlar şikayetçi de ol
Diğer konunuzda yazmışsınız yorumlardaBen kizimin ismini yazdim mi
Madem altınlar gitti çocuğunuzla kendinizi onlardan kurtarmanın peşine düşmeniz lazım şimdilik . O adamdan ne köy olur ne de kasaba.Altınları bozdurduk borc diye diye ve ayriyetten benim bi ceyregim vardı kaynanamin da bizim dugun takilari ondaydi bi grami kalbolmustu diye esim ebndeki çeyreği aldi bakti inanabiliyomusunuz.
Savcıya ifade vereceklerPeki sikayetci olunca noluyo
onun da getireceği şurubun da...Annem demis kizinin atesi vsr demis ama o mesaji gorup cevap dahi yazmamis surubu getirir misin demis annem bakmamis bile. Ne döneceğim annesi ne doldurduysa artik. Sabah erkenden darp raporu almaya gidecehim
Ya para umrumda degil istedigim insan gibi deger vermesiydi hele bide annemin surubu istemesi onunda takmamasi artik iyice bitti pili yarin erkenden kizimi da alip hastaneye gideceğimMadem altınlar gitti çocuğunuzla kendinizi onlardan kurtarmanın peşine düşmeniz lazım şimdilik . O adamdan ne köy olur ne de kasaba.
Ben olsam anneme yazma derdim kendi kafasından arayi duzeltmeye calisiyor işte. Arayayim mi diyo gelsin hastaneye gotursun kizi adam mesaja cevap vermiyo bide biz yazcaz suclu olcaz. Bu yuva yuva olmamis ki dagilsin. Ah anneler...onun da getireceği şurubun da...
Anldim sabah erkenden gideceğim hepinize cok teşekkür ederimSavcıya ifade verecekler
Savcı gerek görürse dava açacak
Delil falan toplanacak
Ceza alırlar darptan
Uzaklastırma verirler
Annenin çekinceleri olabilir dediğim gibi. Aman sakın annene de uyma. Zaten annen sana sahip çıksa böyle herşeye sessiz kalmasa o adam da o kadın da sana bunları yapamazdı. Çok üzüldüm gerçekten gece gece ama inşallah kurtulursunuz kuzunla birlikteBen olsam anneme yazma derdim kendi kafasından arayi duzeltmeye calisiyor işte. Arayayim mi diyo gelsin hastaneye gotursun kizi adam mesaja cevap vermiyo bide biz yazcaz suclu olcaz. Bu yuva yuva olmamis ki dagilsin. Ah anneler...
Annen o yokken nasil gelemezmis.bu nasıl bi saçmalık. O adam bende olcak saniye düşünmem anasinida onu da ezer geçerim. O elalemin de Allah belasını versin. Kendinizi kurtarın lütfen.Eşimi savunmak degol niyetim annesi yokken cok iyi. Ama evi ayırsam da eve gec gelirim annemin yanina ugrarim her aksam demisti. Annen ben yokken gelemez demisti. Naosam bilmiyorum bosanmak istiyorum ama eskiden nisanlihdim simdi de boşancam demekki kotu olan mtsznn imis diyecekler annem abim uzulecek
İnşallahAnnenin çekinceleri olabilir dediğim gibi. Aman sakın annene de uyma. Zaten annen sana sahip çıksa böyle herşeye sessiz kalmasa o adam da o kadın da sana bunları yapamazdı. Çok üzüldüm gerçekten gece gece ama inşallah kurtulursunuz kuzunla birlikte
İnşallah sabah rapor almaya gideceğimAnnen o yokken nasil gelemezmis.bu nasıl bi saçmalık. O adam bende olcak saniye düşünmem anasinida onu da ezer geçerim. O elalemin de Allah belasını versin. Kendinizi kurtarın lütfen.