Eveet yemek faslımız bittiğine göre artık kahvaltı sonrasında da neler yediğimi yazabilirimm
ARA:1adet çilekli activia yoğurt+2adet limonlu form bisküvi
ÖĞLEN: 3adet ızgara tavuk köftesi + 2kaşık haşlanmış makarna+1kase yoğurt+çeyrek kırmızı biber
(dediğim gibi öğleni fazla kaçırdım malesefkarbonhidratla proteini karıştırmamalıydım )
ARA: YOK! öğlenin cesası bu
AKŞAM:4dolu kaşık z.yağlı taze fasulye+1kupa yeşil çay+1/2salatalık
2.5 litre su içtim şimdilik 3e mutlaka tamamlayacağım
bu gün tekrarda leslie çalışmayı planlıyorummm artık kaç mil olursa :)
Sadece sabah kahvaltıda ekmek yiyorum buna karar verdim bir de köfteyi yaparken mecburen kurutulmuş ekmeği galete unu gibi tutması için kattım biraz içim rahat etmedi yeşillikle köfte formuna gelse onu da yapardım
ben de sadece sabahları ekmek yiyorum.
ama öyle ekmeğin içine kattığın ekmeği falan da kafana takma canım, o kadar da ince düşünme kafayı yersin
Bugün pek keyifli değilim günlük ama diyetimi bozmadım . .
KAHVALTI:Sütsüz nesfit (7yk kadar sütsüz olduğu için biraz fazla miktarda yiyorum anca doyuruyor ama bu sabah çok geldi =) ) +Limonlu büyük bir bardak yeşilçay
ARA: 2ADET çikolatalı olanlarından form bisküvi
ÖĞLEN: 3adet ızgara tavuk köftesi+ yağsız salata +1kase çorba
ARA:4adet çilek + 2 adet çikolatalı form bisküvi (paketi bitirmekti amacım yoksa tatlı krizimden değil yani (A) )
AKŞAM: 4-5 yemek kaşığı z.yağlı taze fasulye + yoğurtlu semizotu salatası + 1bardak yeşil çay (daha yemesem de plan olarak böyle =) )
içilen su miktarı şimdilik 2lt ama o 3litreyi bulacak hatta geçiyorum genellikle. .
spor olarak 2saate yakın temposuz malesefki yürüyüş yaptım +olarak 2-3saat daha dolaşacağım bugün hiç yapmamaktan iyidir . .
bir de canım kahve istiyor . .
belki şekersiz bir kahve de yuvarlayabilirim =)
Çok teşekkür ederim tatlım .. . .
AMAAA
Ben morali bozulunca yemeğe saldıran değil günlerce yemeyen ve uyumayan bir insanım bi kaç senedir mutlu olduğumun faturası işte bu kilolarda
Çok da zor olmadı yani =)
beni en çok zorlayan bu kadar sık yemek yemek
keşke öyle yemek yemeyi unutucak bi insan olabilsem. hiç olamadım.
Diyet yapıcam diye sürekli saat ayarlayıp yemek düşünmekten insan acıkıyo ben de bunu fark ettim . .
Aslında sık ve kıymetsiz şeyler yemek metobolizmamızı hızlandıran. .
Ama ben günde 1 ögün (genelde bu fastfood) yiyerek 2yılda 20 kilo aldım
En son diyetisyenimi 67 kiloyken bıraktım bir daha tartıya dokunmamıştım ne hale geldiğimin farkında bile değildim biraz kilo aldım sanıyordum
EVET SADECE BİRAZ. . .
basbaya kördüm sanırım
ehh ben de 89 kiloya vurana kadar hiç o kiloda olduğumu düşünmemiştim :) ben de en son tartılığımda 80 kiloydum. yıllar geçti. sonra bi baktım 89 olmuşum, hatta bazı tartılara göre 90 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?