başladın mı?
hadi kolay gelsin :)
PAPHİA peki bugün spor olarak ne yaptın. Ne kadar yemekten kessende spor olmadan verilmez bu kilolar. Hem sporla vücut sıkılaşır ve çok daha rahat bir şekilde verirsin
ayy, ben hiç su içmedim, bir bardak içeyim bari
ben de haftasonu diyetisyenin verdiği kan testlerimi yaptırıp diyetisyene başlayacağım inş. bir şekilde vermem gerekiyor bu kg.leriyaklaşık 1 yıl içinde 20 kg.den fazlasını aldım 84-85 kg.yim.. (
Seni görmek ne güzelll :) evet canım başladım zaten dediğim gibi bi zamandır hazırlık aşaması diye baya başlamıştım :)
çook teşekkür ederim sen farkında olmasan da çok büyük destekçim oldun :)
işte beni can evimden vurdunspor yapmadım bugün dün 3saat kadar yürüyüş yapmıştım sayılmaz mı
Ben çok tembelim o konuda
işte beni can evimden vurdunspor yapmadım bugün dün 3saat kadar yürüyüş yapmıştım sayılmaz mı
Tamam dünün sporu olmuş ama bugünde yap daha erken bende yoruluyorum sıkılıyorum ama yapıyorum youtube leslie ile 5 mil yapıyorum eğer sende tek başına yapamıyorsan yapabilirsin. Ne kadar yaparsan o kadar kar
Randomlifecığımdan rica ettim linkleri bak dinliyorum sözümü :) kaç mil yapmamı önerirsin?
Çoook tembelim buseryem bildiğin gibi değil çok yemek düşkünü değilim ama hareketsizim işte.Ben 5 mil yapıyorum ama sen yeni başladığın için bilemem başla bir ne kadar yapabildiysen
Bugün akşam menümü 2-3 kaşık bulgur pilavı
1kaşık haslanmış ıspanak
2 kaşık yoğurtla
tamamlamış bulunmaktayım doydum mu doymadım ama birazdan tokluk hissedeceğime eminim.
aç olduğumuz için mutsuz olmak yok!
zayıfladığımızda ne kadar güzel görüneceğimizi hayal edelim kızlarrr..
Daha sonra leslie ye başlıcam bakalım kaç mil yapabileceğim. :)
indi mi video? :)
randomlife sana bişiy sormak istiyorum :)) kilo çizelgemizi nasıl düzeltebiliriz biraz kilo verdim de :))))
valla canım ben kilo verdikçe yenisini yapıp koyuyorum :)
var olan üzerinden nasıl değiştirme yapılıyo bilmiyorum açıkçası...
indi mi video? :)
randomlife sana bişiy sormak istiyorum :)) kilo çizelgemizi nasıl düzeltebiliriz biraz kilo verdim de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?