Bu da PAPHİA'nın diyet günlüğü =)

Paphia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
752
793
323
İstanbul
Eveet beni okuyacak ve diyetine sadık kalacak tüm arkadaşlarıma başarılar dileyerek başlıyorummmm :)
Aslında yarın diyetime başlayacaktım fakat başlama sürecinde de yaklaşık 4-5 gündür dikkat ediyorum diye baya diyetteydim
Ben herkesin aksine bugün başlarım yarın başlarım diye uzatmadım . .
Kafaya koydum artık zayıflayacağım dedim !
Burada günlük tutarak hem kendime hem de belki okuyanınız olursa sizlere karşı oluşturacağım sorumlulukla kaçamaktan uzak duracağımı düşünüyorum
En son 1 hafta önce 88 kiloydum tartıda yeniden tartılıp hem bu dikkat etmem işe yaramış mı diye bakacağım hem de kendime hedef çizelgesi hazırlayacağımm
Lütfen yalnızz bırakmayın benii birbirimize destek olalım yanlışlarımı eleştirip tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfennn =)

MErhaba canım ben Buse.. Bende bugün günlük açtım 22 yaşındayım bir an önce kilo vermemiz lazım..

Yalnız olmayacaksın

MErhaba canım ben Buse.. Bende bugün günlük açtım 22 yaşındayım bir an önce kilo vermemiz lazım..

Yalnız olmayacaksın

İlk misafirim hoşgeldinnn ayy nasıl da mutlu olduuumm :)))
Birbirimize destek olduğumuz sürece kilolarımızı vereceğimize inanıyorum .Uzun süre sonra ilk defa belki de bir şeye bu kadar çok inandım!
Akşam yemeğimle birlikte bugünden itibaren yediğim her şeyi yazacağım
Hepimize kolay gelsinn :)

Canım hayırlı uğurlu olsun kg. mücadelen, yaklaşık aynı kilolardayız, ben de günlük açmıştım ama tek başıma olunca yazamıyorum, burada hem seni takip edip hem de birlikte motive olalım, ben de diyete başlayıp bir an önce zayıflamak istiyorum

Günlüğün hayırlı olsun canım Bende yarın Dr. Ayça Kaya'nın diyetine başlayacağım. Allah hepimize sabır ve azim versin. Ben başarmak için elimden geleni yapacağım. Sizlere de başarılar diliyorum. Günlüğüme de bekleriim

Ben bakalım yarın sabah tartılayım tam kaç kilodayım görücez
Her zaman beklerim canım gel sen de paylaş hep beraber hem dediğin gibi motive olup hem de bu zor mücadelede birlikte savaş verelimm =))

Ben de takibinde olacağımm sana da kolay gelsin canım :) daha çok yeniyim ne yazı fontumu yapabildim ne de smileyları bulabildim malesef tepkilerimi tam gösterememekteyim
Senin gibi ben de başarmak için elimden geleni yapacağim diyerek koca suyumdan bir yudum daha alıp yaklaşık 2Litre içmiş oluyorumm gulukgulukk

Heheheh çok şekersin yahuZamanla onları da çözersin canım belki mesaj sayın düşük diye o seçenekler yoktur

merhaba kızlar... bende sizine başlayayım istiyorum :)) 1.75 boyundayım,76.9 dum bu sabah. yediklerimizi paylaşıp motive edelim birbirimizi... tabi benide aranıza alırsanız :))))

bu arada çizelgeyi nasıl düzeltebiliriz. kilo verdim de birazcıkk :))))

Son düzenleme:

Ne demek her zaman beklerimm harikasınız kızlar okadar mutlu oldum ki anlatamam :)
Hemen biri yardımcı olsun sana istiyorumm çizelgesini ilerletirmisiniz zayıflamışşşşş birileri vaarrr :))

Ne demek her zaman beklerimm harikasınız kızlar okadar mutlu oldum ki anlatamam :)
Hemen biri yardımcı olsun sana istiyorumm çizelgesini ilerletirmisiniz zayıflamışşşşş birileri vaarrr :))

paphia senin boyun kaç acaba. bende kilo verme serüvenine 87 kilo başladım 46 beden giyiyodum. şu anda 40 42 arası değişio. umarım mayıs ayı boyunca 6 kilo fln verebiliriz :)))) bize güveniyorummm :)))))

Herkese merhaba bende kilo vermek isteyen tombişlerdenim Zaten neredeyse 1 aydır diyetteyim ve 76 'dan 70'e düştüm. İlk hedefim 65 ondan sonrada 60 . Eğer kabul edersen bende sana arkadaşlık ederim seve seve.

Herkese merhaba bende kilo vermek isteyen tombişlerdenim Zaten neredeyse 1 aydır diyetteyim ve 76 'dan 70'e düştüm. İlk hedefim 65 ondan sonrada 60 . Eğer kabul edersen bende sana arkadaşlık ederim seve seve.

hoşgeldin arkadaşımmm ... ne kadar kalabalık olursak o kadar motivasyonumuz artacaktırrr... boyunu da bizimle paylaşır mısın?

Eveeeet Ne kadar kalabalık olursak o kadar iyiii :)
benim boyum 1.72 belki 1.73 olmuşumdur bir kaç senedir ölçmüyorum

Bugün şimdiye kadar yediklerimi paylaşayım sizinle

Sabah| 11:30 da 2 dilim çavdar ekmeğiyle 1 kk beyaz peynir 3 siyah zeytin 2 minik sosis ve 1 büyük bardak yeşil çay
ARA| 13:30 da 1 cilekli activia yarım paket(3 adet oluyor) limonlu lifli form bisküvi (tamam itiraf ediyorum 2 çatal pasta yedim çünkü bir dilim kesmistim dün 3 çatal, bugün 2 çatal bölüyorum önceden olsa ohooooo )
ÖĞLEN| 15:30 ton balıklı salata(yağsız ,yarım domates,yarım salatalık,yarım limon,çeyrek kırmızı biber,1havuç,maydnoz nane gibi taze bitkiler ve pul biber ,kruton ekledim azıcık ekmek yemedim biraz da nar ekşisi ekledim bir sorunu var mı nar ekşisinin bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar)

+
2litre su içtim

ayy, ben hiç su içmedim, bir bardak içeyim bari

ben de haftasonu diyetisyenin verdiği kan testlerimi yaptırıp diyetisyene başlayacağım inş. bir şekilde vermem gerekiyor bu kg.leri yaklaşık 1 yıl içinde 20 kg.den fazlasını aldım 84-85 kg.yim.. (

PAPHİA peki bugün spor olarak ne yaptın. Ne kadar yemekten kessende spor olmadan verilmez bu kilolar. Hem sporla vücut sıkılaşır ve çok daha rahat bir şekilde verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…