MErhaba canım ben Buse.. Bende bugün günlük açtım 22 yaşındayım bir an önce kilo vermemiz lazım..
Yalnız olmayacaksın
Canım hayırlı uğurlu olsun kg. mücadelen, yaklaşık aynı kilolardayız, ben de günlük açmıştım ama tek başıma olunca yazamıyorum, burada hem seni takip edip hem de birlikte motive olalım, ben de diyete başlayıp bir an önce zayıflamak istiyorum
Günlüğün hayırlı olsun canımBende yarın Dr. Ayça Kaya'nın diyetine başlayacağım. Allah hepimize sabır ve azim versin. Ben başarmak için elimden geleni yapacağım. Sizlere de başarılar diliyorum. Günlüğüme de bekleriim
Heheheh çok şekersin yahuBen de takibinde olacağımm sana da kolay gelsin canım :) daha çok yeniyim ne yazı fontumu yapabildim ne de smileyları bulabildim malesef tepkilerimi tam gösterememekteyim
Senin gibi ben de başarmak için elimden geleni yapacağim diyerek koca suyumdan bir yudum daha alıp yaklaşık 2Litre içmiş oluyorumm gulukgulukk
Heheheh çok şekersin yahuZamanla onları da çözersin canım belki mesaj sayın düşük diye o seçenekler yoktur
merhaba kızlar... bende sizine başlayayım istiyorum :)) 1.75 boyundayım,76.9 dum bu sabah. yediklerimizi paylaşıp motive edelim birbirimizi... tabi benide aranıza alırsanız :))))
bu arada çizelgeyi nasıl düzeltebiliriz. kilo verdim de birazcıkk :))))
Ne demek her zaman beklerimm harikasınız kızlar okadar mutlu oldum ki anlatamam :)
Hemen biri yardımcı olsun sana istiyorumm çizelgesini ilerletirmisiniz zayıflamışşşşş birileri vaarrr :))
Herkese merhaba bende kilo vermek isteyen tombişlerdenimZaten neredeyse 1 aydır diyetteyim ve 76 'dan 70'e düştüm. İlk hedefim 65 ondan sonrada 60 . Eğer kabul edersen bende sana arkadaşlık ederim seve seve.
hoşgeldin arkadaşımmm ... ne kadar kalabalık olursak o kadar motivasyonumuz artacaktırrr... boyunu da bizimle paylaşır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?