Bu da PAPHİA'nın diyet günlüğü =)

randomlife bu konuda tecrübeli o özel mesajla yollamıştı bize sanırım öyle. .
10 kilo vermiş olduğunu gördüm ve dayanamadım sordum sanırım görmedin canım ne kadar sürede verdin? ben şuan başlangıç kilondayım senin ne zaman o günleri görücem acaba

leslie 2mil sporumu da yaptım kızlarrr!!
şimdi 2.pardak yeşil çayımı demleyip içiçem
yatmadan önce 3litre suyumu da bitiririm zaten 1 bardak kadar kaldı =)
herkese bugünlük iyi geceler yarın görüşmek üzereeeeeee:)))

Eveeeeettt çizelgem de artık hazırrrr =))
çok az dikkat ettim 1 hafta 2kilo vermişim
şişkinlik de vardı ben hızlı kilo alıp verenlerdenim ve bu beni çok mutlu etti bakalım bir hafta sonra kaç kilo vermiş olacağım. . .

kahvaltımı 11.5ta 1kase sütsüz nesfit ve 1büyük fincan limonlu yeşil çayla yaptım =)

Tebrikler canım

nesfiti sütsüz nasıl yiyosun yav :)

Öğlen : ton balıklı salata

ARA:bir avuç beyaz leblebi

Akşam:haşlanmış makarna ve yoğurt

yemek faslım böylelikle bitti kimse okumuyor sanırım ama ben yazmaya devam edeceğimm . .

sonrasında 1saat kadar yürüyüş yaptım ve 3 litre suyumu da bitirdimmm :)

Günaydınnnn (kendime kimsecikler kalmadı yanımda malumm )

Sabah güzell bir kahvaltıyla işe başladımm
1dilim çavdar ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
3zeytınn
1minik sosis
az beyaz peynir +1karper
1 kupa limonlu yeşil çay

Biliyorum peynir biraz fazla oldu ama çok canım iştedi sabah diye ben de yedim okadarcıktan da birşey olmazz ama :)

He bu arada bugün 300 gr daha azım =)
deli gibi her saniye tartılıyorum ama sabah uyandığımızda çıktığımız kilonun doğru olduğuna inanıyorum
bakalım haftanın sonunda ne kadar vermiş olacağım
en çok da aslında ay sonunu merak etmekteyim:)

yanlız değilsin ben geldim yanına:) benimde boyum 172 bu sa ah tartıldım 82,7 kiloyum :18: iş yerinde sabahtan akşama kadar oturuyorum bu işe girdiğimden beri 7-8 kilo aldım 7 ayda

karatay diyetine çok sıcak bakıyorum aslında ve bana uygun olduğunu düşünüyorum ama yanıma yoldaş arıyorum
yediklerimizi yazalım madem ben kararlıyım şuan şu saat itibariyle diyetteyim yazın sonuna kadar 70 e insem yeter

Ben o tarz diyetler yapma taraftarı değilim sağlığı bozulan insanlar duydum gayet sağlıklı beslenirseniz o kiloyu verebilirsiniz ben çok inandım kendime takibimde olursanız nasıl zayıfladığımı ispat edebileceğim inşallah =))

yanlız değilsin ben geldim yanına:) benimde boyum 172 bu sa ah tartıldım 82,7 kiloyum :18: iş yerinde sabahtan akşama kadar oturuyorum bu işe girdiğimden beri 7-8 kilo aldım 7 ayda

Ben de çok kilo aldım 2sene de 20 kilo kadar hem de
hoşgeldinnnn !!
yalnız olmadıkça daha çok destkle birlikte kilo verebilirizzzzzzzzz
Benimle başlayacağını söyleyen arkadaşlar kayboldu ama ben pes etme niyetinde değilim
hemen başlayabilirsin canım sen de
öncelikle hareketsizlik dışında en çok neye düşkünlüğün var ,en fazla kalorili ne tüketiyorsun onunla vedalaşarak veya çok az TADARAK!:) başlayabilirizz
=))

canım ben de yarın tahlil yaptırıp diyetisyene gideceğim, inş. etkili olur. maş. sen çok güzel devam ediyorsun.

canım ben de yarın tahlil yaptırıp diyetisyene gideceğim, inş. etkili olur. maş. sen çok güzel devam ediyorsun.

teşekkür ederim canım =)) sözlerin çok mutlu etti beni =))
hayırlısı olsun senin için de diyetisyenin tavsiyeleri neler olacak bakalım. . .
Ben daha önce diyetisyene gittiğim için hemen hemen benim için hazırlanan programı tekrar uygun olduğu kadarıyla yapmaya çalışıyorum

Yemeklerimi geç saatte yiyorum malesefff .
gec yatıyorum diye telafi olabilir diyorum ama acaba kendimi mi iyi kandırıyorum ?
Öğlen biraz fazla kaçırdım ara yapmayacağım bu yüzden ve akşam az yiyeceğim
Akşam yemeğimden sonra da toptan anlatırım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…