az kalmş seninde canım yaa bebeğine kavuşmaya ne güzel bizimki 19 temmuzmuş öyle demiş doktor gelsinler hayırlısı ile bir sağolasın canım benim kaanın etkikenmmesi için uğraşıyorum ama benim sinirlerimde yıprandı onada yansıtıyorum bazen malesef üzülüyorum sonra:çok üzgünüm:
allh seni kahretmesin emiii masumumm perşembeleri napıcam diooo delüüü kız kaydirigubbakcemile3 yaz zatennn pek etkilemez senii ay ben hiç sefmıomm bu diziyii yaaa seyretmedim bile finaliniii
allhh doğum yolunda olanlara yardım etsin cnm yelli yağmur gibi gelsin geçsinn herkesinnn takmaaaa cnmm kafanaaa ayy böle ince fikirlii olunca inan hep olan bize oluyooo bende çok takarım kafaya büyütürümm ama olan hep bana olurrr
merhaba kıslar
nabersiniz ozledim sizi çok
iklimimim tatilde hala değilmi
siz nassınız masımın patişkom
selam kızlarr sabah 7de evimize vardık anca evi topla markete çık annemlere git..
şu an çok yorgun hissediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
sizler nasılsınızz
bende gitçem nazlım sen nasılsın tekirdağdamısın hala bende şarküye gitçem kısmetse teyzem var orda bizim yerimizede gez
evet kız kış geri geldi sanki bide senin izinin buldu soğklar neyse anneciğinin yanındasın ya yeter güzelim
tavuğun varsa karışık yap mantarlı içine domates biber sarımsak yanına pilav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?