gördüm kız şimdi çok güldüm hee msn ye gel kız azcık muahbbet edelim sen oturum acçıver bi ben geliyom
nen masumum bu hafta yarından sonraki gün dr gitmeye başlıyorum artık görüşürüz sık sıksempatiksalakcinni
eşimin isteğiyle ama onun isteğiyle bu sefer ilk kez istiyoda kendisi ohaoldumsmile
çok sevindim bebeğem görüşürüz tabe hep gel hep gel hergün gel olumunekankayizsmile
tatil yaradı demek eşine bebe sevgisi depreşti hayırlısı olur inşallah canım benimŞeniz
bu arada ben çok kötüyüm ya midem çok bulanıyo ayy böüğüre böğüre öldüm eşim hamilesin diyo bana yaa ama adet yeni bitti insan hemende kusmaz ki hamile olsa bile üşüttüm herhalde
ay ne bilim be canım tüm arkileri çoluğa karıştı bence ondan :bbo: bi o kaldı veletsiz..
eneeeemmmm yoksaaa bişeylermi var kızz hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
olabilir canım şimdi o istiyoya hemen versin rabbim inşallah
benim olmasın canım yaa daha erken gelirsede ne yapalım ama sanmıyorum
merhaba canlar
kısmet canım ya inşallah başarılı oluruz kız sana ne dicem ben son çapayı bırakalı oldu 2.3 ay şimdi sıfırdanmı randevu almam gerekir ama yinede sabah gidicem merveyle geze geze gerek yok derse başlıycam hemen ..
canım senin için kaan açısından en az 1 sene daha beklemelisiniz ama allah verdiğine göre zamanını o bilir hayırlısıysa olsun inş be gülüm ayşem gülüm Şeniz
merhaba canlar
canım inan yeni okudum şimdi bugun girdim kk ya ama hemen çıktım komşu geldi kuaföre gittim saçımı kestirdim bendee
sen ne yaptın geldinmi buralara ne dediler canım inşallah sil baştan başlatmazlar
merhaba tekirdağ güzeli nasılsına.s.
esra erolun kına gecesi beyaz elbisesine bayıldımmm
canım inan yeni okudum şimdi bugun girdim kk ya ama hemen çıktım komşu geldi kuaföre gittim saçımı kestirdim bendee
sen ne yaptın geldinmi buralara ne dediler canım inşallah sil baştan başlatmazlar
merhaba tekirdağ güzeli nasılsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?