evet ya bugün öğlen dışarı çıktık merveyle saç boyası aldım bal köpüğü ilk saçımı kestirdim Victoria Beckham modeli süper oldu kız kaydirigubbakcemile3 bide kaydirigubbakcemile3eve gelince boyadım renk iyice açıldı
yarında giyimlerle uğraşırım ağda vs az işim kaldı sayılır artık
cuma akşamı binicez cumartesi öğle 1 gibi ordayız inşallah kısmetse ilk yemek yer dinleniriz sonra denize ineriz heralde ordan 10dk lara yarım saat kadarda konyaaltı kaydirigubbakcemile2
evet ya bugün öğlen dışarı çıktık merveyle saç boyası aldım bal köpüğü ilk saçımı kestirdim Victoria Beckham modeli süper oldu kız kaydirigubbakcemile3 bide kaydirigubbakcemile3eve gelince boyadım renk iyice açıldı
yarında giyimlerle uğraşırım ağda vs az işim kaldı sayılır artık
cuma akşamı binicez cumartesi öğle 1 gibi ordayız inşallah kısmetse ilk yemek yer dinleniriz sonra denize ineriz heralde ordan 10dk lara yarım saat kadarda konyaaltı kaydirigubbakcemile2
bende kıl tüy yolacam sizde ama kalkamıyom
günaydın bayanlar,
valla aysegülcüm durdugun kabahat bence hic durma yaptır bende dusunuyorum bakalım yaz bıtmesını beklıcez malesef, gunes yasak bılıyosun lazerde ....
merhaba kızlar ben de trakyalıyım
hoşgeldin tatlımŞeniz
kızlar yarın akşam tekirdaga yola cıkıyorum
2 hafta yokum öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
masumummm sorunnnn ne cnm benimm inş önmli bişi değildir
canıımm sen nerelerdiesin bakıyım olumunekankayizsmilebebiş nasıl nekadar kaldı gelmesine bizimki 15 temmuzda gelicek hayırlısı ile sorun bizle ilgili değilde yakınlarlımızla canım ama bizde etkileniyoruz malesef:çok üzgünüm:
sorma şekerim çatıyla uğraşıyokk inşaat varrr 30 haftalık oldum kuzummm sizinki bizden önce gelicek benmde günüm ağustos sonu eylül başı amaaa bebeklere belli olmaz tabeee dr belli olmaz didi bebişin durumuna bağlıymış ctesi gidicez bizdeee bakalımm aylık kontrolee ay cnmm benimmm sizle ilgili olmadığına sevindimmm çokta takmayınnn kaaanımız etkilenmesin sona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?