Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Denizcim konunu yeni farkettim Allah yardımcın olacsk sen yeter ki isyan etme herşey iyi olacak inşallah o adamdan kurtulduğuna ve çocuğun olmadığına sevin ...
Bundan sonra yeni bir hayat var önünde
avukata verdim evraklarımı
haftaya salıya tekrar bi görüşmemiz olacak
cuma gününe kadar davayı açarım dedi inşallah bi aksilik çıkmaz..
maddi-manevi tazminat,nafaka,boşanma,arabamı geri almam için vede hakaret ve aşağılamadan dolayıda kızkardeşlerine dava açılacak..
işler epey karışık,zor bir süreç bekliyor beni..
bense üzerime kalan borçları ödemeye çalışıyorum
bir süre maddi olarakta sıkıntı çekeceğim ama sonunda kocaman bir huzur beni bekliyor inşallah..
Denizcim konunu yeni farkettim Allah yardımcın olacsk sen yeter ki isyan etme herşey iyi olacak inşallah o adamdan kurtulduğuna ve çocuğun olmadığına sevin ...
Bundan sonra yeni bir hayat var önünde
okudugum ve anladıgım kadarıyla sen rabbımın ona bı lutfuymussun ama o degerlendırememıs elbet zamanla anlar o kafasnı duvardan duvara vurur ama iş işden gecms olr.umarm pesını bırakır cunku baya cocugun gıbı ılgılenmıssın sen onla bı bosluga dusecegı senı cok arayacagı barız..ama eminim ki bu kararında sabıt kalırsan bıkac seneye kadar bu cektıklerının mukafatı olarak mukemmel bı hayatın olacak :)
çok güzel yazmışsınız
avukatım dahil herkes sizinle aynı şeyleri söylüyor.
Gençsin,güzelsin çalışıyorsun,evine bakıyorsun akıl hastasımıymış bu adam diyorlar..
kıymetimi bilemedi
açıkçası kimseyle mutlu olacağını düşünmüyorum
sadece benden sonra başkasıyla evlenirse o kıza acırım o kadar
ama artık hiç birşey umrumda değil..
onun başkasıyla mutlu olması veya başkasını mutlu edebilmesi zor ama sen genç yaşında o kadar sıkıntı yaşamışsın ki eminim çok mutlu olacaksın sana gerçekten saygı duyan, seven biriyle. arkadaşların da dediği gibi, zorlukların mükafatı olacak yaşayacağın günler. umutsuzluğa düşme.