Bu defa haklıyım!

barbekusos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
679
1.265
113
31
2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?

Yaa off.
Madonna kim sevgilin kim adam geyikte yapmasin hic. Valla bayiyosuniz isiniz gücünız yok mu allasen ?
Ya Madonna'dan kıskanmak değil olay Allah aşkına. Sadece düşünce yapısı ya. Yok kıyafetini bile giydirirmis. Evini bile temizlerim dese anlarım da. Ya cidden haksız mıyım?

Ya Madonna'dan kıskanmak değil olay Allah aşkına. Sadece düşünce yapısı ya. Yok kıyafetini bile giydirirmis. Evini bile temizlerim dese anlarım da. Ya cidden haksız mıyım?

İyi de Adam kendince asla yapmayacağı şeyi söylemiş

Yani o parayı verse bu kadar uç bir işi bile yaparım diyor

Bence terbiyesizlik vs yok hatta o parayı verse poposunu bile silerim dese yine tepki vermem

Zira olay şaşırma içeriyor

"Kıyafetini bile giydiririm" derken, demek ki bu işi aşçılıktan daha beter bir iş olarak görüyor. Madonna duysa bozulmakta haklı da, size ne olduğunu anlamadım.
Güldürdünüz:) söylediği şey terbiyesizce geldi ve kavga cikarttim

Back
X