Bu defa hamileyim sanmistim :(

Zaten eşler isteyince beklenti ikiyle çarpılıyor canım ama muhtemelen zaten doğum kontrol sürecince hamile kalamazsın ben de kullandım doğum kontrol oldukca koruyucu zaten ondan sonra aklımda soru işareti bile oluştu acaba bir sürede o mu hamileliğimi engelleyecek dedim ne kadar yazılarda alakasız dense de bilemedim kader kısmet canım inşallah isteyen herkese bu mutluluk nasip olur... bende sürpriz yapacağım günü bekliyorum

Sabah namazini kildiktan sonra sizlere dua ettim Rabbim isteyen arkadaslarimiza hayirlisiyla evlat sahibi olmalarini nasib et bebeklerini guzel guzel buyutmelerini nasib et ve insaallah evlerinde civil civil cocuk seslerini mahrum etme ALLAH hayirli anne baba olmayi ve hayirli mutlu saglikli evlatlar yetistirmeyi nadib etsin.duayla..

Aynı şeyi ben yaşadım sizi cok iyi anlıyorum gerçekten. .
adetim gecikmisti bütün testler de negatif çıkıyordu kan idrar testi..
oo ay çok yaklasmistim belirtileri bile vardı..
doktorum piskolojik olduğunu söyledi
kendimi kandirmisim hamileyim hamileyim diye diye beyin ona inanıyor ve adetini getirmiyor ilginç ama gerçek doktorum böyle söyledi. .
yalanci gebelikmis...
Oysa ben ne kadar ümit etmiştim bu ay tuttu oldu diye. .
olmadı aradan çok zaman geçti hala yok
rabbim göndereceği zamanı biliyordur hayırlısı olsun inşallah. .
allah inşallah sizede bizede tüm isteyenlere hayırlı ..sağlıklı ..eli ayagi düzgün evlat nasip eder..

Canım hiç üzülme bende hamile kalmadan 1 ay önceki adet döneminde gecikme yaşamıştım.
Hatta doktorum rahim kendini hazırlıyordur üzülme demişti.
Senin de aynı şekilde olabilir.
Allah isteyen herkese bir an önce nasip eder inşallah.

Bunu kaç kez yaşadım sayamam sana. Benimde hiç gecikmezdi ama çocuk siye yanmaya başlayınca tamamen şaşırdı dengesi.
Biliyorum çok duyuyorsun ama düsünmeyince oluyor. Ben hep rahatlatınca kendimi anında adet olurdum. Cok zor süreçler umarım en yakın zamanda olur dua edeceğim sana.

Şak diye olmadigi yetmiyormus gibi bir de psikolojik oyunlar oynayacsgi tuttu :) muhtemel benimde ayni sekildedir canim

Canim cocuk sahibi oldun mu ya da ne kadar suredir bekliyorsun ,?

Guzel insan cok tesekkur ederim isteyen herkes adina insallah herkes istedigi mutlulyga kAvusur... amin

Kan testinin yanılma oranı yok denecek kadar azdır.
Hayırlısı olsun.
Stres yapma, stres yaptıkça hamileliği ertelersin.

Ovulasyon testin varsa evde onunla da bi denesene. Sonucun 2 olması hamilelik yok demek evet ama çok düşük bir sayı değil. Tutunup düşmüş de olabilir kimyasal gebelik yani..

2 değeri düşük bir değer mesela benim genelde 2 çıkıyor daha hamile kalamadım :)
Bu ay günümü beklemeden test yaptırdım 2,18 çıktı gününde adet oldum anında.
Kimyasal diyebilmek için değerin pozitiflik gösterebilmesi lazım.

Aman canim zaten olsa rakam ucar gayette yok :) neredee o hemen adet olmayinca hamileeliiik simdi o bu su kimyasl ,psikolojik ,yalanci nasi bir dönemdeyiz pes

gec dollenme olabilir adet olabilirsin yani hersey olabilir.
inan Levh-i Mahfuz`da olani yasiyoruz,bebegin gelecektir Allahin izniyle ama Rabbimin takdir ettigi saatte vakitte.
kendini uzme,stres yapma,bol bol dua et.

bence adet olana kadar bekle. Sakın hap falan içme. Tahlil makineleri 3-5 değişiklik gösterebiliyor 0 olmadıkça ümidini kesme

Canim cocuk sahibi oldun mu ya da ne kadar suredir bekliyorsun ,?
2.5 yıl bekledim. Hamileyim suanda 22 haftalik. Zor bir gebelik geçirdim, geçiriyorum ama çok sükür. Artik tüp bebek karari vernistik adeti beklerken hamile olduğumu öğrendim. Yani ümidim tamamen bittiğinde.

Evet ama bu 2 değeri kimyasal gebelikten sonra düşen değer de olabilir belki başlarda daha yüksekti. Normalde insanların hcg değerleri 0 küsür en fazla 1 küsür çıkıyor. Normal şartlarda 2 çıkana ben pek denk gelmedim. O sebepten dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…