Bugün bende aynı duyguyu yaşadımöyle deli gibi bebek istemiyorum ama yine de ümitlenmiştim d. Kontrol hapını dört gün önce bıraktım ve hala adet olmayınca hamileyim sanmıştım akşam üstü lekelenme oldu sanırım adet oluyorum
Eşim çok bebek istiyordu beni de heveslendirmişti ona süpriz yapacağım günü bekliyordum
Umarım sende bi önce istediğine kavuşursun biraz daha bekle hapı hemen içme
Regl gunum hic gecikmez zaten senelerdir onceden iz gorunur belli olur ilk defa bu ay uc gun gecikti ve bugun kan verdim ama sonuc 2 cikti ... adet sokturucu onerdi ama kullanmak istemedimsanirim fazla kotu hissediyorum hic bu kadar yaklasmamistim hissi bu ... isteyen herkese nasip olur insallah .
Aynı şeyi ben yaşadım sizi cok iyi anlıyorum gerçekten. .
adetim gecikmisti bütün testler de negatif çıkıyordu kan idrar testi..
oo ay çok yaklasmistim belirtileri bile vardı..
doktorum piskolojik olduğunu söyledi
kendimi kandirmisim hamileyim hamileyim diye diye beyin ona inanıyor ve adetini getirmiyor ilginç ama gerçek doktorum böyle söyledi. .
yalanci gebelikmis...
Oysa ben ne kadar ümit etmiştim bu ay tuttu oldu diye. .
olmadı aradan çok zaman geçti hala yok
rabbim göndereceği zamanı biliyordur hayırlısı olsun inşallah. .
allah inşallah sizede bizede tüm isteyenlere hayırlı ..sağlıklı ..eli ayagi düzgün evlat nasip eder..
Bunu kaç kez yaşadım sayamam sana. Benimde hiç gecikmezdi ama çocuk siye yanmaya başlayınca tamamen şaşırdı dengesi.
Biliyorum çok duyuyorsun ama düsünmeyince oluyor. Ben hep rahatlatınca kendimi anında adet olurdum. Cok zor süreçler umarım en yakın zamanda olur dua edeceğim sana.
Sabah namazini kildiktan sonra sizlere dua ettim Rabbim isteyen arkadaslarimiza hayirlisiyla evlat sahibi olmalarini nasib et bebeklerini guzel guzel buyutmelerini nasib et ve insaallah evlerinde civil civil cocuk seslerini mahrum etme ALLAH hayirli anne baba olmayi ve hayirli mutlu saglikli evlatlar yetistirmeyi nadib etsin.duayla..
Ovulasyon testin varsa evde onunla da bi denesene. Sonucun 2 olması hamilelik yok demek evet ama çok düşük bir sayı değil. Tutunup düşmüş de olabilir kimyasal gebelik yani..
2 değeri düşük bir değer mesela benim genelde 2 çıkıyor daha hamile kalamadım :)
Bu ay günümü beklemeden test yaptırdım 2,18 çıktı gününde adet oldum anında.
Kimyasal diyebilmek için değerin pozitiflik gösterebilmesi lazım.
2.5 yıl bekledim. Hamileyim suanda 22 haftalik. Zor bir gebelik geçirdim, geçiriyorum ama çok sükür. Artik tüp bebek karari vernistik adeti beklerken hamile olduğumu öğrendim. Yani ümidim tamamen bittiğinde.Canim cocuk sahibi oldun mu ya da ne kadar suredir bekliyorsun ,?
Evet ama bu 2 değeri kimyasal gebelikten sonra düşen değer de olabilir belki başlarda daha yüksekti. Normalde insanların hcg değerleri 0 küsür en fazla 1 küsür çıkıyor. Normal şartlarda 2 çıkana ben pek denk gelmedim. O sebepten dedim.2 değeri düşük bir değer mesela benim genelde 2 çıkıyor daha hamile kalamadım :)
Bu ay günümü beklemeden test yaptırdım 2,18 çıktı gününde adet oldum anında.
Kimyasal diyebilmek için değerin pozitiflik gösterebilmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?