ay oyle bir umuda acigimki sarilasim geliyor soyle cumlelere insan olmasini istedigi seye inandiriyor kendini iste :)) hap kullanmayacagim olacagi varsa olsun...Hamile olabilirsin sakin hap içme..
Dur ben panik yaptım burda..
Ovulasyon testin varsa evde onunla da bi denesene. Sonucun 2 olması hamilelik yok demek evet ama çok düşük bir sayı değil. Tutunup düşmüş de olabilir kimyasal gebelik yani..
Adetim beş gün geçtikten sonra 0.100, on gün geçince 8.3 ile belli oldu
Umudunu kesme hamile olduğun icime doğdu benim
Adetim beş gün geçtikten sonra 0.100, on gün geçince 8.3 ile belli oldu
Umudunu kesme hamile olduğun icime doğdu benim
Hamile olupta adet sokturucu kullananlar var canim bi zararı olmuyor herhalde bilemiycem de..Gercekten benimde boyle bir mucizem olursa o doktoru fene ifsa edecegim. Kendimi adet sokturucu icin son anda kurtardim .
Bence de biraz daha bekleyin.
Ne kadar süredir bebek istiyorsunuz?
Hamile olupta adet sokturucu kullananlar var canim bi zararı olmuyor herhalde bilemiycem de..
Sen beş gün sonra falan yine kan testi yaptır..düzenli yükselme olması lazım gebelik varsa.. İki çıkmış çok küçüktür daha..
Banada boyle ilgili bir doktor denk gelseydi... bekleyecegim canim sag ol.Bence sen 1 hafta daha bekle. Arkadaşımın da aynı değer çıkmış Dr bu arada bir rakam 5 -6 gün sonra yine yaptır demiş. Dr.lar farklı şeyler mi söylüyor ki.
Canim benim üzülme lütfen .
Rabbim sana da yaşatır hep dua et.
Olmasa benim olmaDi. ( suan hamileyim.
21 yaşında kanser teşhisi aldım. Sağ yumurtaligim alındı. Ve öğrendiğim de 3. Evredeydim birçok organima sıçramayı kanser . Ameliyatlar oldum kemoterapiler aldım . Ve kemoterapiye başlamadan önce doktorlarim yumurta donduralim kısır kalacaksın dediler ama o anda hiç umurumda değildi. . Radyoterapi gördüm uzun süre tedavilerim devam etti.. ölecek dedikleri anda ben iyi oldum.. ve yarım yumurtalıkla normal yolla hamile kaldım . Şuanda 5 hafta 4 günlük hamileyim. Rabbim inşallah sana da nasip etsin sağlığın yerinde olsun. İyilerin duası arkandan olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?