Bu defa karar vererek başladım hedef 58!!! buyrun bayanlar birlikte başaralım.

büşracım sen burayı unuttun sanırım

bugun ara öğünde bir kase nesfit yedim sonra 1parça çikolata yedim akşam yemeğinde bir dilim bugday ekmegi bulgur plavı ve salata yedim yanınada 1bardak ayran içtim ve 12 bardak su tükettim belki fazlada olabilir dogadan limonlu form çayımıda unutmayayım ondanda içtim:)

Dilek unutur muyum hiç menüler gayet güzel tabi cikolata dışında o ne öyle kız sütlaç cikolata falan? :)

Aramiza yeni biri mi katılmış :) hoş geldin kendini tanıtır misin?

Dilek unutur muyum hiç menüler gayet güzel tabi cikolata dışında o ne öyle kız sütlaç cikolata falan? :)

Aramiza yeni biri mi katılmış :) hoş geldin kendini tanıtır misin?

tatlım sadece bir parçacık koparıyorum tadımlık hepsi

bugün tartım 56.00 yı gösterdi 400gr gitmiş acaba tartımda mı bir bozukluk var anlamadım:)

sabah kibrit kutusu büyüklüğünde peynir ve 2haşlanmış yumurta 3dilimde bugday ekmegi biraz fazla diğer günlere göre bugünlük öyle olsun istedim sabah sade nescafe mi ve bir bardak ılık su içtim

kızzzzlar merabaa ben 2 ay önce dukana başladım toplamda 10 kilo verdim ama 15 gündür falan resmen dukan falan yapmıyorum ama kararlıyım tekrar dukanıma geri dönücem benide motive edermisinizzz:)

kızzzzlar merabaa ben 2 ay önce dukana başladım toplamda 10 kilo verdim ama 15 gündür falan resmen dukan falan yapmıyorum ama kararlıyım tekrar dukanıma geri dönücem benide motive edermisinizzz:)

hoşgeldin canım, kilon ve boyunu yazabilirmisin? ben dukanı yapamadım 2yaptım bıraktım yaklaşık 5gündür kendim diyet yapıyorum yediklerimi yazdım 58den 56ya düştüm

hoşgeldin canım, kilon ve boyunu yazabilirmisin? ben dukanı yapamadım 2yaptım bıraktım yaklaşık 5gündür kendim diyet yapıyorum yediklerimi yazdım 58den 56ya düştüm

1,67 boyum 80 le diyete başladım 70 lerde dolanıyorum 23 yaşındaym ...9 aylık evliyim 67 kiloyla evlendim hemencik kilo aldım :):):)))bundan ibaret yani

1,67 boyum 80 le diyete başladım 70 lerde dolanıyorum 23 yaşındaym ...9 aylık evliyim 67 kiloyla evlendim hemencik kilo aldım :):):)))bundan ibaret yani

bende 27 yasındayım bende seneye inşallah evlenecegim kısmetse, benimde çok cabuk kilo alan bir bünyem var korkuyorum evlendiğimde kilo almaktan:))

yani ben dukanı sağlıksız buluyorum kendi açımdan cünkü vucudum cok halsiz düştü kaldıramadı bende az yiyerek 5günde 2kilo verdim böylesi daha saglıklı buluyorum

maşallah kızzz 3 dilim ekmek 2 yumurta falan :) ben yiyememki o kadar değişik geliyor bana böyle menüler :) oldum olası ekmek yiyemem kahvaltıda bi yerim oda 1 dilimi zor bulur.

hoşgeldin canım bende dukan yapıyorum dün ufak bir kaçamağım oldu ama yinede devam :) bir sürü diyet denedim bende ama en etkilisi ve en rahatı dukan bence :) hatta profesyonel yardım bile aldım 3 ay... ama olmadı :) dukanla daha iyi gidiyor kilolarım :) gel tabi aramıza :) benle dukan yapan birini görmek çok hoşuma gider :) istediğin desteğide bulursun burada canım :) her konuda yardımcı olamay ve geçmiş dukan tecrübelerindne yararlanmaya hazır ve nazır beklemekteyim :)

hımm önce testi yap canım o zaman :) boy ne güzel :) 10 cm fark var aramızda :) 157 benimde yaşlar yakın 22 yim bende :) bende diyete teee 4 ay önce 73 ile başladım sonra aldım verdim aldım verdim en son 70.3 ile 10 gün önce dukana başladım şuan sabah itibariyle 68.0 ım. :) diyetisyen listeme tam uyduğum halde bile göremiyordum bu rakamları ben :) o yüzden gel birlikte başaralım kiloları atalım üstümüzden. benimde yaza mezuniyetim var. nasipse sevdicek askerden dönünce de düğün var. o arada nişan olmazsa eğer yolum uzun ama nişan olursa bu yaz askere gitmeden önce olur o yüzden hazır beklemek gerek :) daha okullarımız var diye beklemedeyiz şu anda :)

kızlar ben bi kahvaltıyapayım :) kalktım direk kk ya girdim :) müptela oldum buralara :) daha dukan ekmeği yapıcam allahtan mikrodalga ekmeği yapıyorum 7 dakikada hazır :)

büşra hiç sorma bugun kahvaltıyı abarttım ben:) bizde yaza kısmetse nişan yapacagız allah nasip ederse, senide allah kavustursun canım

büşracım bu arada ben 56 olmuşum 400gr vermişim acaba tartım mı bozuk anlamadım gerçi gözle görülür bi şekilde zayıfladıgım bariz belli ama:)) zayıflayınca insan inanamıyor sanırım

büşra hiç sorma bugun kahvaltıyı abarttım ben:) bizde yaza kısmetse nişan yapacagız allah nasip ederse, senide allah kavustursun canım

olsun kahvaltı iyidir diğer öğünlerde karbonhidrat alma ki dengelensin :)

büşracım bu arada ben 56 olmuşum 400gr vermişim acaba tartım mı bozuk anlamadım gerçi gözle görülür bi şekilde zayıfladıgım bariz belli ama:)) zayıflayınca insan inanamıyor sanırım

inanası gelmiyor evet :) ama normaldir canım. şuanda hem sudan hem yağdan gidiyor ödemde atmış olabilirsin ve bazen vermeyip vrmeyip bir anda vücudun direncini kırıyorsun o zamanda bi anda gidiyor kilolar :) normal yani. ve tartı hergün aynı rakamı göstermez yarın + çıkarsan bozma moralini. en doğru ölçü sabah wc ye çıktıktan sonra çıplakken çıkan rakamdır ve hergün değişiklik gösterebilir bu durum ödeme hava sıcaklığına bağlı olarak değişir :) güneşe çıkmaya vucuduna direk güneş temas ettirmeye bak böylece daha hızlı kilo verdiğini ve mutlu olduğunu hissedeceksin :)

aman verelimde neyle verildiğinin önemi yok canım dukan bana dokunmadı allahtan bide en güzeli çabuk kilo verdirdi ama evlenince kesinlikle kilo alıyosun o yzden çok dikkat etmek lazım ben evlendiğim ilk aylarda ne bulduysam yedim balayındada sanki kıtlıktan çıkmış gibiydim dikkat edersen almazsın amaa dikkaaatttt:18:

hoşgeldin canım bende dukan yapıyorum dün ufak bir kaçamağım oldu ama yinede devam :) bir sürü diyet denedim bende ama en etkilisi ve en rahatı dukan bence :) hatta profesyonel yardım bile aldım 3 ay... ama olmadı :) dukanla daha iyi gidiyor kilolarım :) gel tabi aramıza :) benle dukan yapan birini görmek çok hoşuma gider :) istediğin desteğide bulursun burada canım :) her konuda yardımcı olamay ve geçmiş dukan tecrübelerindne yararlanmaya hazır ve nazır beklemekteyim :)

CANIM haklısın dukan çok kolay götürüyor ama azcık zahmetli dediğin gibi birbirmize destek olalım hep beraber verelim kilolarımızı ben çalıştığım için genelde sabahları 1 kaşık yulaf kepeğini süte koyup içiyorum
öğlenleri tavuk yumurta falan yiyorum sebze günlerinede sebze ekliyorumm ama bööö gelmiş ondan 15 gndür çok yüklenmedim ama bundan sonra nisan 20 ye kadar 65 kiloya gelmem lazım benimm uuffffff hadi kızlar hep beraberrr

kendimi hazırladım canım +göstersede moralimi bozmiycam devam edececem bakalım yarın tartı ne gösterecek bu arada wc den sonra tartılıyorum canım çıplak değil yatak kıfayetlerimle

:) bal ayı kız adı bile kilo aldırır onun :)

kaç kilosun şu anda canım nisan 20 de 65 dediğine göre yakınız sanki kilo olarak :) ben 68 kiloyum hedefim 58 yani 10 kilom var gitmesi gereknnn :) ama gidecek teste göre tamda doğum günümde bitiyor :)

evet bugun ara ögunde 1kase nesfit yedim akşam babam geç geldi yemegide geç yedik bir tabak biber patlıcan dolması ve yaprak sarması mercimek corbası ve 1bardak ayran içtim limonlu form çayım ve 15bardak kadar su tükettim bugun biraz kahvaltıyı ve yemegi kacırdım birazda bilerek yedim aslında sabah etkisi nasıl olacak merak ediyorum dogrusu

Tartı dan sonra buraya bekliyorum canım. Çünkü hem sabah 3 dilim ekmek diyorsun hemde akşam dolma sarma diyorsun o dolmalar ekmek yerine geçiyor tabi sarmalarda birde üstüne yine ekmek yerine geçen çorba var

Tartı dan sonra buraya bekliyorum canım. Çünkü hem sabah 3 dilim ekmek diyorsun hemde akşam dolma sarma diyorsun o dolmalar ekmek yerine geçiyor tabi sarmalarda birde üstüne yine ekmek yerine geçen çorba var

sabah wc den sonra yatak kıyafetlerimle tartıldım 55.6 gösterdi 400gr gitmiş inanmak güç oldu anlamadım gerçekten dolmaları sarmaları götürdüm ve sabah 3dilim ekmek yemiştim belkide sabah aç karına içtiğim ılık su ve gün içerisinde 15bardak su içiyorum form çayı içiyorum ondan olabilir mi sence büşüm?

bu sabah önce 2bardak ılık su ve sade nescafe yaptım yarısını içtim sonrasında kibrit kutusu kadar peynir 4tane zeytin salatalık domates 2dilim bugday ekmegi bitirdikten sonra kalan yarım sade nescafe mi içtim ara ögünde nesfit yerim yine diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…