- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Fitbirbusra
-
yolun açık olsun yaza çok var verirsin elbette kaldıki yaşın 22 metebolizman canavar gibi çalışır.
dukanın sadece atak evresini yapmış biri olarak sana leziz bir omlet tarifi verebilirim şayet istersen
ben başaracagına inanıyorum hatta mezuniyetin en güzellerinden biri bile olacagını biliyorum
Merhaba bugün seyir evremin ilk günü :) atak evresini 5 gün yaptım toplam giden 2.2 kg hiçte fena değil yani :)
sabah dukan ekmeği ile tost yaptım içine
2dilim füme
1 pınar light ucgen peynir
2dilim cemensiz pastırma
yanında domates salatalık yedim kalan gün için planım ;
Öğlen
karnabahar graten
ayran
Akşam
Dukan mantı
afiyet olsun canım:)
hatırlarsan bende başlamıştım 4.günüm olacaktı bugun bırakmasaydımancak 2gün yapabildim 3.günü bıraktım malesef...çünkü vücudum kaldıramadı sanırım cok halsiz düştüm hava değişiminde de olabilir bilemiyorum ama sonuç devam edemedim..2günde 2kilo verdim 58den 56ya indim 2gündür düzenli yiyorum 56.8olmuşum 800gramını tekrar almışım canım cok sıkkın ne hangi diyeti uygulasam bilemiyorum
canım halsizlik olabileceği kitptada yazıyor bloglardada. eğer geri alıyorsan kilo atağı 2 gün yapmış ol şimdi bıraktığın için hazırlık açısından 1 günlük atak yap ve seyire geç. bence daha etkili daha rahat olacaktır senin için.verdiğini geri almazsın bari hemde sebzeleride tüketeceğinden bünyende halsiz düşmez.. hatta yarın atak yap :) ertesi gün birlikte sebze yapalım :) benimde yarın saf protein günüm :)
tamam canım birlikte yapalım peki tavuk et balık bunlardan yemesem olmaz mı ton balıgı olabilir belki yiyebilirim onlar yerine yumurta yesem olur mu? atakran sonra protein + sebze mi yoksa sadece sebzemi cok soru sordum kusuruma bakma lütfen
olurmu canım benim ne güzel diyet arkadaşım oluyorsun tabiki sor söylerim ben sana :)
***tavuk yemeye çalış
***yumurtanın sarısından günde 2 taneye kadar izin var ama beyazını sınırsız yiyebilirisn.
***ton balığının yağını aşırı süzdürüp öyle tüketebilirsin yada pakette satılan light ton balıkları var içerisinde yağ yokmuş onları yiyebilirisin. marketlerde poşetgibi çıtçıtlı ambalajlarda satılıyormuş. bende kk daki bir arkadaştan öğrendim :)
*** ataktan sonra bir gün sebze + protein birgün saf protein tüketiyorsun canım.
***dukandiyetitariflerim bu adreste hem atak hemde sebze tüketeceğin günlere özel bulabileceğin bir sürü tarif var yavan yavan et yemek sıkıyor bir müddet sorna ama bunları tüketebilirsin :) ben çok memnunum :) hatta az önce kek yaptım ama fırın yerine mikrodalgada denedim yandıtekrar yapıceem şimdi birde mantı yapıcam akşam yemeği için :)
tamam canım coook tesekkurederim yalnız ben spor yapmıyorum hatta spora yazıldım ücretini bile ödedim malesef gitmedim vaktim olmadıgı icin cocuk baktıgım için + okul vardı bu süre icinde aldım kiloları yaza kadar veririm umarım bu kiloları
tamam canım diyetisyeninin sana yazdıgı diyeti yazmanı bekliycem, aslında evet kendi yaptıgım diyette uygun günde 2öğün dediğin gibi ara öğün olarakta meyve eklesem daha iyi olabilir ve en önemlisi spor bu aralar cok üşengeçlik var üzerimde yani oturdugum yerde kalmıyorum evde en azından hareketliyim ancak sporda yapsam daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?