- 24 Kasım 2010
- 200
- 37
- 118
- 38
- Konu Sahibi Fitbirbusra
-
sabah wc den sonra yatak kıyafetlerimle tartıldım 55.6 gösterdi 400gr gitmiş inanmak güç oldu anlamadım gerçekten dolmaları sarmaları götürdüm ve sabah 3dilim ekmek yemiştim belkide sabah aç karına içtiğim ılık su ve gün içerisinde 15bardak su içiyorum form çayı içiyorum ondan olabilir mi sence büşüm?
bu sabah önce 2bardak ılık su ve sade nescafe yaptım yarısını içtim sonrasında kibrit kutusu kadar peynir 4tane zeytin salatalık domates 2dilim bugday ekmegi bitirdikten sonra kalan yarım sade nescafe mi içtim ara ögünde nesfit yerim yine diye düşünüyorum
etkili olabilir cnaım ödem söküyorsun belliki. vücuttan suyu ancak yine suyla tabilirsin. suyunu eksik etme sakın ve nasılsa yesemde eksi görüyorum diye kendi,ni boşlama lütfen gayet iyi gidiyorsun çok sevindim :) bende sabah 67.5 grdüm :)
suyu hiç aksatmamaya calısıyorum uyumadan 1saat öncesine kadar içiyorum yani uyandıktan sonra hemen hemen her saat 2bardak su içiyorum günde 15bardak su tüketiyorum şişkiinliğim gitti hafif hissediyorum kendimi inceldiğimide görebiliyorum buda mutlu ediyor beni:) yok bu şekilde devam edecem canım hem saglıklı ve aç kalmıyorum tabiki şunlarda etkili oluyordur aburcubur yemiyorum çay içmiyorum gazlı içecek tüketmiyorum hamur işi yemiyorum sadece canım cok isterse bir parçacık tadımlık yiyorum o kadar
çoook sevindimm canım
maşallah canımmolacak olacak vereceğiz biz bu kilolarııı :) sonradan gelen birşeyi neden kabullensin ki bedenimiz. zaten onların hiç birisi bizim değil hepsini vereceğiz bizim olan veee harika fiziğimizin tadını çıkartacağız :)
iyi bir spor aleti de gerek.. en azından bana.. spor yapıomusunuz?
hoşgeldin jelyb10:)
kızlar geçen gün ben buraya kahvaltı menümü yazıp çıkmışım.çok komik olmuş gerçekten.sizede ayıp olmuş kusura bakmayın.ben o sırada tavuk diyetimle hafızamı kaybetmiş durumdaydım:)4 gün kadar sabah kahvaltımı bu şekilde yapıp öğlen ve akşam öğünlerimde ayran salata ve tavuk göğüs yedim.çok miğdem bulandı tavuktan son günlerimde zaten baya kaçırdım.yani bu şekilde verdiğim bir kilomu yaptığım kaçamaklarla almış oldum.ben biraz hatta baya iradesizim.olmuyor evde pasta börek çörek varsa dayanamıyorum.azım yok bazende tam kısıyorum o zamanda gitmiyor gitmediğini gördükçede sinirden ağlaya ağlaya yemek yiyorum.ben bir daha böyle tavuk diyeti filan yapamam sanırım.sağlıklı beslenicem.sizlerlede menülerimi paylaşırım isterseniz.belki sizde bana destek olursunuz yardımcı olursunuz.zaten 10 kilo vermek isteyenlerin topiğindede yazıyorum.anlaşılacağı gibi 10 kilom var :) boy 155 yada 156 kilomşu an için 57.5 tavuk diyetnden önce 58 den fazlasıydım.aslında iyide kilo verdiriyor göbek eriyor ama olmuyor ya ben istikrarsızım.birde miğdem almıyor.şimdi sizdende desstek bekliyorum.tam tamına 2.5 ayım var yaz tatilim için memleketime gidicem.Beni kimse böyle görmesin(geçen yaz 49 kiloydum)50 de olsam yeter yazın zaten biraz verilir herhalde.
sorun degil tatlım:) bende 2gün yaptım 3.günü bıraktım tavuk görmek bile istemiyorum:) düzenli beslenerek ve bol su içerek istedigin kiloya ulaşabilecegini düşünüyorum cunku verilecek kilon cok yok 2ayda 50kg ulaşabilirsin. ben 1haftada 2bucuk kilo verdim yiyerek bu şekilde benim icin daha saglıklı
Konunuzu meşgul etmek istemiyorum üzgünüm ama yardıma ihtiyacım var
Arkadaşlar ben dukan diyetine başlamak istiyorum ilk günler neler yemeliyim bana yardımcı olabilirmisiniz ben yaklaşık bir aydan beri diyet yapıyorum ve 85 ten 78.8 indim
Kesinlikle en sagliklisi bu yiyerek zayiflamak.hem kalori alimim artinca fazlasiyla geri almakta olasiydi.
Teşekkürlerrrr =)))canım dukan 3 evrede atak seyir ve güçlendirme
Eğer 5 kg fazlalık varsa 3 gün, 10 kg a kadar fazlalık varsa 5 gün, 10-20 ve üzeri kg fazlalık varsa 10 gün yapmak gerekiyor atak evresini.
vereceğim adreste tüm bilgilere ulaşabilirsin.
dukandiyetitariflerim: DUKAN DİYETİ LİSTESİ
Teşekkürlerrrr =)))
peki 1günün nasıl geçiyor canım
Evde geciyor genellikle.2.5 yasinda oglym var.erken kalkmiyorum yani 9 u bulur uyanmamiz.erken kalkip spor yapsam daha cok yag yakarim heralde.en az 30 dk. spor yapiyorum aksamlari.eliptik bisikletim var evde.bazende yuruyorum yarim saat.boyle cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?